Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Patty Brard haalt uit naar Marc-Marie Huijbregts: ‘Wat een dombo’

Patty Brard haalt uit naar Marc-Marie Huijbregts: ‘Wat een dombo’

Patty Brard vindt dat Marc-Marie Huijbregts een ietwat dommige man is. Er is bij hem ingebroken met een sleutel die hij op zijn voordeur bewaarde. “Wat een dombo”, aldus de tv-diva.

Patty Brard en Marc-Marie Huijbregts © SBS, RTL

Marc-Marie Huijbregts werd in het laatste weekend van januari, in de nacht van zaterdag op zondag, opgeschrikt door inbrekers. Zijn man betrapte de dieven op heterdaad en joeg ze uit huis. “Ze kwamen gewoon met een sigaret in hun mond binnen, omdat ze dachten dat er niemand was”, vertelt hij in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets.

Sleutel in kluisje

Het was voor Marc-Marie direct duidelijk hoe de dieven naar binnen zijn gekomen. “Wij hebben verbouwd, echt al twee of drie jaar geleden. Die man heeft toen een kluisje op de deur gedaan met een code. Daar hebben wij onze huissleutel in, want als iemand er dan toevallig in moet en wij zijn er niet, dan kun je even zeggen: ‘In dat kluisje zit de sleutel.’”

Is dat niet wat gevaarlijk? Ja, beaamt Marc-Marie. “Wij hadden die code allang moeten veranderen en die man die ons slot kwam vervangen zei: ‘Die kluisjes zijn heel erg gevaarlijk, want met een bepaald soort hamer sla je er zo een gat in en dan kunnen ze er zo in.’ Je hebt er dus helemaal niks aan.”

5511

Waarom hing die sleutel daar dan nog jarenlang? “Omdat we er eens in de zoveel tijd – nou ja, eigenlijk bijna nooit – iets aan hadden. We hadden een keer dat er een matras werd gebracht, ik niet thuis was en toen kon ik zeggen: ‘Goh, u kunt eventjes de code invullen. Dat is 5511. Dan kunt u hem in de hal zetten.’”

Hij besluit: “Maar dan moet je natuurlijk wel die code af en toe veranderen, maar dat deden wij niet. Ik denk dat iemand die code verkocht heeft of afgegeven heeft of die wist zelf die code…”

Patty reageert

Wat vindt Shownieuws-mevrouw Patty Brard hiervan? Dom, vindt ze het. Héél dom. “Wat een dombo. Ik vind alleen al het fenomeen dat je je sleutel op je deur plakt… Ik bedoel: zet er koffie bij, cake en ‘welkom’!”

Collega Bart Ettekoven: “Ja, zo’n deurmat met welkom erbij en je loopt zo door.”

Patty verzucht: “Wat is er mis met je sleutel gewoon bij de buren laten liggen?”

Source link

#Patty #Brard #haalt #uit #naar #MarcMarie #Huijbregts #Wat #een #dombo

error: Content is protected !!