About Us

Pluto gaat door het eerste huis: hoe het begint

Pluto gaat door het eerste huis: hoe het begint

Pluto god hondVeel mensen hebben commentaar op mijn gelezen Pluto gaat door de reeks van het 12e huis die ik in de loop van veertien jaar heb geschreven. ik dekte Pluto passeert mijn ascendant ook.

Pluto is nu een paar graden in mijn eerste huis. Terwijl de effecten op mijn lichaam (gegeven aan de ascendant) nog aan het oplossen zijn, is er voldoende scheiding, ik zie hoe dit verschuift. Het is alsof je opgaat in de dood versus hem dichtbij hebt.

Nu Pluto door mijn eerste huis gaat, voelen mensen zich tot mij aangetrokken. Ik heb een bepaalde aantrekkingskracht, maar er zit iets duisters in. Met Weegschaal ben ik hier niet erg blij mee. Ik heb geprobeerd er vanaf te komen, tevergeefs. Ik heb de neiging om een ​​groot aantal mensen ongemakkelijk te maken. Er zijn er zoveel, ik weet dat ik het ben en niet zij. Ik heb dit ook geprobeerd aan te pakken, maar Pluto kan niet echt in mijn rok worden verborgen.

De meesten die zich tot mij aangetrokken voelen, worden ook afgestoten. Het is moeilijk om iemand te vertrouwen met Pluto daar, vooraan en in het midden en starend naar jou. Dit zegt niets over mijn betrouwbaarheid. Het is een fenomeen dat een gevoel oproept.

Het is vergelijkbaar met een potentieel gevaarlijk iets zijn. Zoals een geladen geweer bijvoorbeeld. Er zijn veel mensen die niet in de buurt van een geladen geweer willen zijn, of zelfs maar in hetzelfde huis als een geweer, met de kans dat het hen kan schaden. Het geweer heeft hier niets over te zeggen.

Over het algemeen heeft het een goed effect gehad op mijn relaties (7e huis). Hoewel deze transit mij heeft ontdaan van oppervlakkige connecties, ben ik zeer toegewijd aan de mensen met wie ik omga, zowel persoonlijk als professioneel. Het eerste huis is IK. Ik hou er niet van om mensen pijn te doen, dus kanaliseer ik deze energie in genezing.

Als je me zou vragen of ik deze transit leuk vind, nee. De eerste is een kardinaalhuis. De Pluto-overgang vereist dat ik deze grillige kracht beheers. Ik denk dat het vrij moeilijk is om de boel niet op te blazen, inclusief mezelf.

Laat Pluto je 1e huis passeren? Hoe gaat het?

2023-01-28 18:16:39

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page