About Us

Pluto Transit naar Stier Zon

Pluto Transit naar Stier Zon

Heb je enig advies over Pluto vierkant Zon transit? Het zal mijn Stier-zon van 2 graden kwadrateren en ik ben erg bang.

Het is onmogelijk dat dit een gemakkelijke overgang zal zijn, maar je kunt je er vandaag op afstemmen door je angst weg te spoelen. Vergelijk dit met de wetenschap dat er een orkaan op komst is. Helpt “angst” in die omstandigheid? Alleen als je hierdoor je ramen dichttimmert.

Uiteindelijk zal deze doorvoer je toegang geven tot je persoonlijke kracht. De kracht van je levenskracht die momenteel vastzit, werkzaam in je onderbewustzijn. Je zult die kracht de rest van je leven gebruiken, dus het is niet zo dat deze transit alleen maar pijn zal zijn om de pijn. Maar ja, dit proces brengt verlies met zich mee dat verwoestend kan zijn.

Laten we als voorbeeld zeggen dat u dicht bij iemand bent, heel dichtbij. Je houdt heel veel van ze en ze verraden je. Als gevolg hiervan verlies je niet alleen je liefde, maar ook je gevoel van eigenwaarde en je zelfgevoel. Je ego (zon) is gestript. Ik zeg niet dat dit jou zal overkomen, maar dit is de sjabloon…

U lijdt dit duizelingwekkende verlies; het kost bijna je leven (zon), maar je overleeft het… nauwelijks. Hoe? Door diep in jezelf af te dalen en je eigen opgerolde slangenkracht te vinden. Omdat het erin zit!

Dus je graaft dat op en in de loop van de transit leer je het op te nemen. Het is in zekere zin iets eenvoudigs. Als je eenmaal weet dat je deze kwaliteiten hebt, ga je ze gebruiken. Het is als sterven en terugkomen met een nieuwe, maar vreemde huid, lef, kleding, noem maar op. Dus je voelt je ongemakkelijk, wat moeilijk is voor Stier, maar je zult deze ervaring uiteindelijk heel goed dragen.

Ik heb geen idee hoe oud je bent, maar tijden als deze komen voor iedereen die lang genoeg leeft. Je zou kunnen zeggen dat dit het einde van de onschuld is. Maar als je erover nadenkt, verwacht je dan echt dat je een onschuldige vijftigjarige wordt?

Bereid je voor op deze transit door te plannen om het onder ogen te zien. Stier is een stevig karakter. Het komt goed met je, vooral omdat je dit ziet aankomen.

Ik zal je iets anders vertellen. Mensen, of misschien zal het één persoon zijn, zullen tijdens deze transit onzin over je heen gooien, op manieren die je nog nooit eerder hebt gezien. Het is belangrijk. Er is een keerzijde aan het leven en iets of iemand zal je daarheen brengen. Als je daar aankomt, herinner jezelf er dan aan dat je dit verwachtte en dat het goed met je gaat.

Pluto-overgangen zijn lang, maar ze zijn niet zo lang, in het schema der dingen … zoals geschaald naast de lengte van je leven. En de meeste mensen die een Pluto-transit posten, hebben over het algemeen het gevoel dat hoewel ze zo’n beproeving niet nog een keer zouden willen doorstaan, ze wel van hun winst houden, vooral wanneer de transit volledig vervaagt, wat jaren duurt.

Als er één zeer belangrijke instructie is voor deze transit, dan is het deze: LOSLATEN. Natuurlijk zwaar voor Stier, maar wil je echt over de klif gaan, met je bezittingen? Natuurlijk niet! Dus als het ding of de persoon je vermoordt, laat los! De kracht om dit te doen zit in jezelf. Als je er contact mee maakt, denk dan aan mij en voel de stroomstoot als je het ding loslaat om je leven te redden.

Ben jij een Stier met een Pluto-transit?

#Pluto #Transit #naar #Stier #Zon

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page