About Us

Ram houdt van talen

Ram houdt van talen

Als het gaat om de liefdestalen van een Ram, zijn passie, opwinding en een beetje gevaar het brood en de boter van een succesvolle relatie.

Als het eerste teken van de dierenriem hebben deze rammen de neiging vrij onafhankelijk te zijn, en toch hebben ze een diep romantisch karakter.

Ram is een vuurteken, dus het vooruitzicht op liefde is iets dat hen in vuur en vlam zet.

Ram Zon: Handelingen van Dienst

Uw zonneteken dicteert uw waarden en fundamentele kenmerken, dus een Ram zon is iemand die een ijverige, ondernemende en mooie punkrock is als het gaat om het ingaan tegen de normen van het moderne leven. Ze zijn het gelukkigst wanneer ze de controle over hun leven hebben en vrij zijn van verplichtingen, maar dat neemt niet weg hoeveel ze ervan houden om verliefd te zijn, het betekent alleen dat ze er de voorkeur aan geven om lief te hebben zonder beperkingen.

Dienstbetoon is een noodzakelijk onderdeel van elk partnerschap, het is belangrijk om uw partner te laten zien dat ze op u kunnen vertrouwen om te helpen in goede en slechte tijden. Ram-zonnen zijn enorm onafhankelijk, maar soms zijn de details van het leven te veel voor ze, dus het is misschien een goed idee om te vragen of je ze kunt helpen hun klusjes af te ronden of hun appartement schoon te maken als ze ook aan zichzelf toe zijn. uitgeput.

Ram Maan: Quality Time

Jouw maan teken heeft betrekking op hoe u het liefst wordt gekoesterd en op uw algehele gemoedstoestand gedurende uw hele leven. Ram-manen zullen hun gevoelens volledig, robuust voelen en toch snel door die grote gevoelens heen gaan. Ze transmuteren hun emoties vrij snel, dus ze kunnen het ene moment geïrriteerd zijn en het volgende moment helemaal in vrede!

Quality time is een belangrijk onderdeel van romantische liefde, maar niet alle quality time is hetzelfde. Voor een Ram-maanpersoon moet de tijd die samen wordt doorgebracht eerlijk, expressief en misschien zelfs een beetje aan de opwindende / gevaarlijke kant zijn. Ram heeft een uitbarsting van adrenaline en een voorliefde voor brutale eerlijkheid, dus je zult hun energieke geest moeten kunnen bijhouden als je liefde lang zal duren. Probeer spannende dates te plannen, zoals wildwaterraften, bijlwerpen of een escape room doen.

Ram Mercurius: woorden van bevestiging

Jouw Kwik sign vertelt u over hoe u denkt en informatie verwerkt, evenals uw specifieke stijl van communiceren. Als het eerste teken van de dierenriem heeft Ram Mercurius de neiging om eerst te praten en later na te denken. Ze zijn gepassioneerd en kunnen vaak behoorlijk luidruchtig zijn, maar aan het einde van de dag zijn het ook grote, charmante goofballs.

We hebben keer op keer horen zeggen dat communicatie de hoeksteen is van een goede relatie, maar begrip is de geheime tweede stap die nodig is. Een Ram Mercurius-persoon zegt precies wat ze denken en voelen, dus het is belangrijk om wat ze zeggen voor nominale waarde te beschouwen. Tegelijkertijd wil je er zeker van zijn dat je eerlijk bent (lees: passieve agressie werkt niet bij hen) en ook precies zegt wat je bezighoudt.

Ram Venus: het geven van geschenken

Venus is de planeet van liefde en schoonheid, dus onze Venus-tekens vertellen ons wat ons aantrekt in andere mensen. Venus in Ram valt snel in en uit liefde, ze leven voor die verleidelijke vonk van liefde en romantiek, maar hebben de neiging weg te rennen zodra die vonk vervaagt. Het zijn romantische mensen, maar ze zullen hun tijd of vrijheid niet opofferen voor iets dat niet leuk en sexy is.

Venus heerst over geschenken, omdat het de planeet is om naar te kijken als je iemands smaak beter wilt begrijpen. Ram Venus geeft de voorkeur aan geschenken die leuk en zelfs nuttig zijn. Veel Ram Venus’ zullen er bijvoorbeeld dol op zijn om een ​​stiletto of een ander soort mes cadeau te doen. Ze geven meestal ook niet om de prijskaartjes, gratis of goedkope items zullen ze net zo blij maken als iets superduurs.

Ram Mars: fysieke genegenheid

Mars is de planeet van seks en oorlog; het gaat over onze primaire verlangens en instincten. Mars is toevallig ook de heersende planeet van Ram, dus mensen met deze plaatsing hebben een grote energiebron tot hun beschikking. Ze hebben de neiging om felle concurrenten te zijn, verleidelijke leiders, vrijdenkers, rebellen en feestvierders. Als het op seks aankomt, is hun honger bijna onverzadigbaar!

Fysieke genegenheid creëert diepere emotionele banden in een relatie. De liefdestaal van fysieke aanraking gaat niet specifiek over seks, maar heeft betrekking op alle kleine en grote gebaren of fysieke verbinding en nabijheid die we elkaar kunnen geven. Ram Mars heeft een soort ruige energie, dus ze zullen niet altijd genieten van een delicate kus of een lichte houvast. Je zult weten of je Ram Mars-verliefdheid hartenogen voor je heeft als ze proberen te worstelen of je zelfs uitdagen om met ze rond het blok te racen. Ze zijn ook grote fans van berenknuffels, hoe strakker hoe beter!

#Ram #houdt #van #talen

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page