Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Rob Goossens valt eigen Boulevard-collega af: ‘Klotevragen!’

Rob Goossens valt eigen Boulevard-collega af: ‘Klotevragen!’

Rob Goossens is het eens met de kritiek op de verslaggeefsters van Shownieuws en zijn eigen RTL Boulevard. Die stelden nogal onbenullige vragen toen Lil Kleine de gevangenis uit kwam lopen.

Rob Goossens en Lil Kleine © PowNed, RTL

Het leek wel alsof Lil Kleine werd opgewacht door twee bakvisjes uit zijn fanschare toen hij dinsdag de gevangenis uit kwam lopen. Verslaggeefsters van RTL Boulevard en Shownieuws traden hem breed glimlachend tegemoet met onbenullige vragen als: ‘Ben je blij dat je weer vrij bent?’, ‘Ben je opgelucht?’ en ‘Hoe gaat het?’

Forse kritiek

Lil Kleine zweeg, stapte de vluchtauto in en vertrok. De twee dames begonnen vervolgens hysterisch te juichen. Dat laatste was te zien in een filmpje op de socials van RTL Boulevard, maar werd er na een stortvloed aan kritiek snel van af geknipt. “Gênante vertoning van RTL Boulevard dit”, reageerde Fiena onder het filmpje.

Sanneke: “Toch maar even jullie gejuich eraf geknipt? Maakt het niet minder ongepast dat jullie daar letterlijk staan te juichen dat jullie een crimineel aandacht geven en filmen.”

Anne: “Precies dit!!! Het klink gewoon alsof er twee fans stonden in plaats van verslaggevers.”

Marit is ook geïrriteerd: “Serieus? Hij heeft zijn partner en een ander mishandeld en jullie staan als een stel blije kinderen te wachten tot hij door die poort komt?”

Rob reageert

Wat vindt RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens ervan? PowNed-verslaggever Jeroen Holtrop vraagt het hem: “Zijn dat de vragen die je moet stellen op zo’n moment? ‘Hoe gaat het met je?’ ‘Ben je blij dat je vrij bent?’”

Rob: “Dat is een goede vraag. Hij gaat natuurlijk sowieso nergens antwoord op geven. Als je hem dan gaat vragen: ‘Ben je er trots op dat je je vrouw bijna het ziekenhuis in geslagen hebt?’, dan weet je zeker dat hij geen antwoord gaat geven.”

Dat zou juist een uitstekende vraag zijn. Als Lil Kleine toch niets zegt, dan is zijn expressie na het stellen van die vraag goud waard.

Klotevragen

Jeroen: “Vond jij het oprecht goede vragen?”

Rob: “Het waren waardeloze klotevragen.”

Jeroen: “Dan sta je daar de hele dag, dan komt hij naar buiten, dan heb je hem godverdomme op beeld, het is je gelukt, je hebt de kans om een vraag te stellen en dan vraag je: ‘Hoe gaat het?’”

Rob te verdediging van zijn collega: “Maar het zijn wel de enige vragen waarvan je nog een heel kleine kans hebt dat hij er überhaupt antwoord op gaat geven.”

Stem op tape

Jeroen: “Wat heb je daar dan aan? Dan zegt hij: ‘Het gaat goed.’”

Rob: “Dan heb je in ieder geval z’n stem weer eens op tape staan, hè?”

Jeroen: “Ja, het zijn ook een beetje jouw collega’s natuurlijk, hè?”

Rob: “Ja, ik ga mijn collega’s niet afvallen.”

Fragment

Jeroen interviewt Rob en anderen:

Source link

#Rob #Goossens #valt #eigen #Boulevardcollega #Klotevragen

error: Content is protected !!