About Us

Saturnus in Vissen 2023-2026 – De hemel is een plek op aarde –

Saturnus in Vissen 2023-2026 – De hemel is een plek op aarde –

Saturnus gaat Vissen binnen op 7 maart 2023. Dit is een van de belangrijkste transits van het jaar. Saturnus verandert maar eens in de 2,5 jaar van teken!

In Vissen zal Saturnus zijn krachten bundelen met Neptunus en ons helpen om die Neptuniaanse dromen werkelijkheid te laten worden.

Saturnus en Neptunus zullen elkaar niet ontmoeten in een conjunctie, maar door het teken te delen, zullen ze elkaar beter leren kennen en het eens worden over een gemeenschappelijke aanpak. Als Saturnus en Neptunus elkaar een paar jaar later uiteindelijk op 0° Ram ontmoeten, creëren ze een compleet nieuwe realiteit.

In de afgelopen 5 jaar was Saturnus “thuis” in Steenbok en Waterman, hard werkend om nieuwe structuren (Steenbok) en een nieuwe samenleving (Waterman) op te bouwen.

Saturnus in Vissen heeft een heel andere sfeer! De agenda van Vissen is niet om te bouwen of te manifesteren. Vissen is een waterteken dat wordt geassocieerd met intuïtie, spiritualiteit en gevoeligheid.

Saturnus versus. Vissen

Vissen en Saturnus zijn HEEL verschillend. Saturnus is gestructureerd, gepland en doelgericht. Vissen is vloeiend, allesomvattend en gaat mee met de stroom… of met het getij.

Voor Vissen is er geen “one way” om dingen aan te pakken. Het leven is een reis, niet een bestemming. Regels zijn er om gebogen te worden.

Is niet dat Vissen geen regels kunnen volgen; maar er is veel meer flexibiliteit en “work-aroundness”. Vissen is zeer opmerkzaam en gevoelig voor de omgeving, en merkt het als eerste op wanneer het tij verandert.

Vissen is het laatste teken van de dierenriem. Het heeft alles gezien, alles gedaan. Vissen is niet zozeer geïnteresseerd in wereldse prestaties, maar in een dieper gevoel van betekenis.

In de afgelopen 5 jaar hebben we hard gewerkt. We hebben geweldige dingen gebouwd die we niet hadden kunnen bouwen zonder de vastberadenheid van Saturnus in zijn thuistekens. Wat nu? Wat betekenen deze prestaties eigenlijk?

In Vissen houdt Saturnus zich niet langer bezig met het beklimmen van de ladder, maar met het vinden van een dieper gevoel van betekenis. Vissen is waar we ons verbinden met het goddelijke.

In Vissen is de enige structuur die Saturnus wil bouwen een trap naar de hemel.

Alles in het leven is een stukje geschiedenis dat zich herhaalt. Om een ​​idee te krijgen van wat we de komende 3 jaar van Saturnus in Vissen kunnen verwachten, gaan we terug in de tijd om te zien wat er gebeurde toen Saturnus in Vissen stond.

Saturnus staat elke 29-30 jaar in hetzelfde teken, dus de laatste keer dat Saturnus in Vissen stond was van 1993 tot 1996 en van 1964 tot 1967.

Saturnus in Vissen 1964-1967

De wet op de burgerrechten van 1964: In juli 1964 werd de Civil Rights Act ondertekend, die rassendiscriminatie op het werk, in het onderwijs en in openbare accommodaties verbood. Vissen is een meelevende, inclusieve energie, en Saturnus maakte inclusiviteit (Vissen) wettig.

De Vietnamoorlog: de oorlog begon begin jaren zestig en escaleerde tijdens Saturnus in Vissen. Deze periode werd gekenmerkt door protesten en anti-oorlogsactivisme in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

Beatlemania: The Beatles werden internationaal beroemd en hun populariteit was op zijn hoogtepunt. Onder de displays van godheid-achtige aanbidding, benaderden fans de band in de overtuiging dat ze bovennatuurlijke genezende krachten bezaten.

1966, John Lennon merkte controversieel op dat de groep “populairder dan Jezus” was geworden. Er zijn veel manieren om het goddelijke te bereiken, en muziek is een hulpmiddel – vooral wanneer Saturnus in Vissen staat.

Chinese Culturele Revolutie: In april 1966 lanceerde Mao, de stichter van de Volksrepubliek China, de Culturele Revolutie, een campagne gericht op het zuiveren van kapitalistische en traditionele elementen uit de Chinese samenleving. Een wet (Saturnus) die cultuur verandert (Vissen) is een ander goed voorbeeld van de werking van Saturnus in Vissen.

Miranda-waarschuwing: In juni 1966 stelde de uitspraak van het Hooggerechtshof van Arizona de Miranda-waarschuwing vast, een wettelijke vereiste dat de politie criminele verdachten moet informeren over hun grondwettelijke rechten alvorens hen te ondervragen. “Je hebt het recht om te zwijgen” is een zeer suggestieve metafoor voor Saturnus in Vissen.

Saturnus in Vissen 1993-1996

Nelson Mandela: In In mei 1994 wordt Nelson Mandela geïnaugureerd als de eerste zwarte president van Zuid-Afrika.

Grunge-muziek: Halverwege de jaren negentig werd de muziekbeweging Grunge, ontstaan ​​in Seattle, steeds populairder. Bands als Nirvana verwierven grote bekendheid en beïnvloedden een hele generatie muzikanten. Net als bij Beatlemania zijn Saturnus in Vissen momenten waarop muzikanten en artiesten cult-achtige aanhang krijgen.

Amazone: In juli 1994 werd Amazon.com, ’s werelds grootste online retailer, opgericht. Amazon is een metafoor voor de Vissen-oceanen; je vindt alles op Amazon, terwijl Saturnus de infrastructuur (marktplaats, logistiek, etc.)

WTO: In januari 1995 werd de eerste Wereldhandelsorganisatie (WTO) opgericht. Handel, en vooral de wereldhandel, is erg Vissenachtig (de eerste handelaren waren zeevarenden). En opnieuw kwam Saturnus om deze commerciële uitwisselingen te formaliseren.

MP3: In juli 1995 werd het MP3-audioformaat geïntroduceerd, wat een revolutie teweegbracht in digitale muziek. We hebben muziek “Vissen” die nieuwe uitdrukkingsvormen en bezorging vinden (Saturnus).

ramen: In augustus 1995 werd Windows 95, het baanbrekende besturingssysteem van Microsoft, uitgebracht. Software is een Vissen-thema en Saturnus kwam met de structuur. “Vensters” is een metafoor voor het raamwerk van Saturnus, maar ook voor de uitgestrektheid en eindeloze mogelijkheden van Vissen.

Saturnus in Vissen 2023-2026

Saturnus maakt dingen echt, dus wanneer Saturnus in Vissen is, zal hij proberen spiritualiteit een container van concrete uitdrukking te geven.

Mensen over de hele wereld – zelfs mensen die niet noodzakelijkerwijs het “woo woo” -type zijn, kunnen meer geïnteresseerd raken in spirituele praktijken zoals meditatie, muziek, gebed, yoga – en het verkennen van hun verbinding met het goddelijke.

Saturnus in Vissen zal artistieke expressie stimuleren. Vissen is de artiest van de dierenriem; Saturnus zal ons uitnodigen om onze creatieve drive te materialiseren.

Als je er altijd al van hebt gedroomd om schilderen of muziek op te pakken, wanneer Saturnus in Vissen staat, is het tijd om er iets concreets aan te doen: koop een aquarelset, krijg muzieklessen of schrijf je in voor een pottenbakkerij.

Saturnus is ook een geweldige tijd om op retraites te gaan, naar verre oorden te reizen en te leren over verschillende spirituele praktijken.

Saturnus in Vissen – Hemel op aarde

Vissen wordt vertegenwoordigd door 2 vissen die in verschillende richtingen zwemmen, maar samengebonden zijn met een navelstreng. Dit is een symbool voor de zwangerschapsfase wanneer we met één voet in 3D zijn, klaar om tevoorschijn te komen, en met een andere voet in 5D, in de vredige, zelfvoorzienende ruimte waar geen actie nodig is.

Vissen heeft een voet in twee werelden. Vissen herinnert zich nog – en verlangt naar – het verloren paradijs, vertegenwoordigd door de veilige ruimte in de baarmoeder van onze moeder.

De 3D materiële werkelijkheid is compleet anders. We zijn niet langer aangesloten op ondersteuning. We moeten overleven, hard werken en voor onszelf zorgen. Maar we verlangen nog steeds naar 5D.

In de 3D-realiteit verbinden we ons met die 5D-ruimte waar we vandaan komen door verliefd te worden, naar muziek te luisteren, onszelf onder te dompelen in kunst of spirituele oefeningen te doen. Verslavingen en middelenmisbruik zijn andere manieren om je los te koppelen van de realiteit en te ‘verdwalen’ in de Vissen-oceaan van eenheid.

Hoe zit het met Saturnus? De modus operandi van Saturnus is aan het opbouwen en manifesteren. Het doel van Saturnus is om dingen echt te maken. In Vissen zal Saturnus proberen de hemel hier op aarde te brengen.

Natuurlijk is het niet allemaal zonneschijn en rozengeur. Er is een intrinsieke tegenstelling tussen Vissen en Saturnus. Saturnus is droog en vast. Vissen is nat en vloeibaar. Saturnus is niet in zijn element in Vissen.

Saturnus is een “wat je ziet is wat je krijgt” type energie. Met Saturnus weten we waar we aan toe zijn. Wanneer Saturnus Vissen binnengaat, weten we misschien niet meer waar we aan toe zijn.

Met Saturnus in Vissen kunnen we moeite hebben om onze praktische en spirituele behoeften te verzoenen. Onze pogingen om “meer te mediteren” of “meer yoga te doen” in de hoop dat structuur en hard werken (Saturnus) ons zullen helpen verlichting te vinden (Vissen), kunnen ons uitgeput, verward en gedesillusioneerd achterlaten.

Maar elke doorvoer is een kans. Vissen kunnen veel leren van de hands-on aanpak van Saturnus, “wat je ziet is wat je krijgt”. En Vissen kan Saturnus helpen wat losser te worden.

Als we Vissen op een doelgerichte, praktische Saturnische manier benaderen “Ik mediteer 2 uur gedurende 3 maanden om mijn angst te genezen” misschien komen we nergens.

Maar als we nederig zijn, als we vanuit een plaats van onwetendheid de discipline en toewijding van Saturnus toepassen als een leerling – niet als een meester – dan zouden we uiteindelijk een voorproefje van het paradijs kunnen krijgen.

Wanneer Saturnus in Vissen staat, is het einddoel niet het punt. Het is de daad van overgave aan het onbekende die ons zal leiden naar plaatsen waar we nog nooit eerder zijn geweest.

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit je aan bij andere 49.000+ abonnees:

#Saturnus #Vissen #hemel #een #plek #aarde

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page