About Us

Saturnus in Vissen: verdedig je tegen gaslighting

Saturnus in Vissen: verdedig je tegen gaslighting

Gaslighting wordt gedefinieerd als “psychologische manipulatie van een persoon, meestal gedurende een langere periode, waardoor het slachtoffer de geldigheid van zijn eigen gedachten, perceptie van de werkelijkheid of herinneringen in twijfel trekt en meestal leidt tot verwarring, verlies van vertrouwen en zelfrespect. onzekerheid over iemands emotionele of mentale stabiliteit, en een afhankelijkheid van de dader” en “het op grove wijze misleiden van iemand, vooral voor eigen voordeel”, aldus Merriam-Webster.

Het is gemeen spul en ook een van de belangrijkste wapens die momenteel in gebruik zijn, gebruikt om mensen verlamd en angstig te houden.

Het spreekt voor zich dat als je het kunt leren zien (het definiëren), je je ertegen kunt verdedigen… dit onzichtbare ding.

Als je Saturnus in Vissen of een Saturnus Neptunus-mash-up in je horoscoop hebt, heb je waarschijnlijk op zijn minst een idee wat ik bedoel. Ik heb hier uitgebreid over geschreven. Hologramangst en zelfvernietiging.

Dit is mijn favoriete gaslighting-nummer. Arme, Les, heeft wat problemen met de dijen van deze meid. Ik bied dit aan voor lichtzinnigheid, maar ook omdat het pijnloos het onzichtbare illustreert, het is belangrijk om te zien. Kijk ook eens naar zijn gezicht!

Hoe verdedig je je tegen gaslighting?

#Saturnus #Vissen #verdedig #tegen #gaslighting

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page