About Us

Saturnus in Vissen voor Tweelingen en andere denkers

Saturnus in Vissen voor Tweelingen en andere denkers

Ik sprak met een klant van Mercurial (dubbele Gemini) over een “draaikolk” van afval waar hij tijdens zijn werk in werd gezogen. Hij kwam naar zijn werk, zag er goed uit en voelde zich goed. Hij kwam of kwam in aanraking met een van die mensen die vanuit de blauwe lucht op je schieten. Het draaide zijn dag naar beneden. Vanaf daar ging het bergafwaarts.

Velen van ons moeten in de buurt zijn van negatieve mensen, gewonde mensen, boze mensen of wat dan ook. Hij is geen uitzondering. In dit geval gleed hij over een bananenschil in een donker gat. Zie je hier de doorlatende grens?

Als je rechtop staat en relatief gecentreerd bent, zal één opmerking je niet in een neerwaartse spiraal brengen. We behandelden wat hem triggerde en gingen toen op zoek naar manieren waarop hij (Vissen) dit in de toekomst zou kunnen vermijden (ook Vissen, via Jupiter).

Ik besefte dat zijn verwijzing naar zijn werksituatie ontmoedigend was. Je kunt er niets aan doen als je aan de rand van een draaikolk staat. Ga erin! Maar is dat het juiste woord? Wat als hij het frame (Saturnus) zou veranderen (Vissen)?

Ik vroeg hem of hij bij een concert was met een moshpit, of hij erin wilde springen. Natuurlijk niet.

Je ziet het verschil. Kader het op één manier in, je hebt geen onderbouwing. Frame het de andere kant op en er is geen sprake van dat je gaat spelen.

Deze hersentrucs werken.

#Saturnus #Vissen #voor #Tweelingen #andere #denkers

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page