About Us

Saturnus Transit Tegenover Mercurius | ElsaElsa

Saturnus Transit Tegenover Mercurius | ElsaElsa

Kwik vintage zilverHallo, Elsa.

Ik keek rond maar kon niet veel nuttige informatie vinden over Saturnus tegenover (natale) kwikdoorgang. Mercurius is ook mijn kaartliniaal.

Onlangs heb ik wat openhartige maar harde feedback gekregen over de manier waarop ik vragen beantwoord, terwijl ik een paar maanden geleden te horen kreeg dat ik vragen heel goed beantwoord. Wordt dit een doorlopend thema van deze Saturn Transit? Ik had het gevoel dat ik een beetje een whiplash kreeg! Hoe hier goed mee om te gaan?

Gemengde berichten
Indië

Hallo, gemengd.

Er is geen een manier een doorvoer zal spelen. Het klinkt alsof je Mercurial-vaardigheden door verschillende mensen zijn beoordeeld (Saturnus). Ik schrijf (Mercurius) in het openbaar (Saturnus), dus ik kan me hier echt mee identificeren. Er komt iemand langs die me vertelt dat ik geweldig ben. De volgende persoon zegt dat ik naar de kern van de aarde zuig.

Een of beide mensen kunnen een soort expert zijn, maar misschien ook niet? Saturnusovergangen gaan altijd over grenzen op een bepaald niveau. Er wordt vaak gezegd: “Overweeg de bron”? U bent veroordeeld, maar heeft u de mensen die de opmerkingen maakten ook veroordeeld?

Uiteindelijk zul je onder een doorvoer als deze goed naar je Mercury-functies kijken. Feedback kan al dan niet nuttig zijn. Ik heb de neiging om aandacht te besteden aan Saturnus-figuren. Oude mannen, Steenbokken of mensen met specifieke levenservaring in de betreffende arena. Als je te maken hebt met een of andere blowhard, is het aan jou om het uit te zoeken en die opmerkingen opzij te zetten.

Het komt vrij vaak voor om afgewezen te worden tijdens een Saturnus-overgang, alleen om te erkennen dat je tegen het oordeel van de andere persoon (en) in moet gaan en hoe dan ook moet volharden. Ik heb bijvoorbeeld geprobeerd een baan te krijgen bij een aantal astrologiewebsites; niemand zou mij hebben. Ik voelde nog steeds de druk om te schrijven, dus begon ik mijn blog, wat uiteindelijk leidde tot bloggen over astrologie op internet.

Het is jouw taak op dit moment om dit uit te zoeken… wat je aan het doen bent door advies te vragen aan een Steenbok met ervaring in het echte leven.

Veel geluk!

2023-01-31 14:24:16

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page