17 februari 2023

Saturnus Transit Uw 8e Huis: Angst om te sterven Etc.

Saturnus Transit Uw 8e Huis: Angst om te sterven Etc.

Saturnus Transit Uw 8e Huis: Angst om te sterven Etc.

Bang is terecht. Saturnus wordt geassocieerd met angst, moeilijkheden, harde lessen, ook meesterschap en wijsheid.
8e huis regeert dood en transformatie en macht, enz. Alle dingen duistere kant en onuitsprekelijk. Psychotherapie. Trauma. Pathologie.

Transit van Saturnus door de 8e maakt een persoon bang voor de dood. Je zult gedwongen worden om je angst onder ogen te zien. In feite ben je verlamd totdat en tenzij je dat doet. Je wilt de dood tegemoet treden als een volwassene.

Dit is een ding van 2,5 jaar, dus je hoeft het niet vandaag te krijgen, maar dit is wat er op je bord ligt. Saturnus wil dat je ‘volwassen’ wordt over dood en sterven. Verantwoordelijk zijn. Tijd om te leren over de dood.

Gewoonlijk sterft iemand in zijn buurt. Dit kan bijvoorbeeld een collega zijn. Iemand doet een gezichtsplant in het hokje naast het jouwe. Ze zijn toevallig van dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht. Het is normaal dat je je afvraagt ​​of jij de volgende bent. Het is eng.

Soms sterft er een ouder, wat hetzelfde resultaat geeft. Plots zeg je: “Hé! Ik ga misschien dood. Jaap!”

Het lage wat je hier moet doen, is doen alsof het niet gebeurt. Dat houdt je op korte termijn vast. Het verstandige om te doen (en Saturnus houdt van wijsheid) is om het programma te volgen en verantwoordelijkheid te nemen rond de dood.

Het maken van een testament is daar een goed voorbeeld van. Dit staat gelijk aan het onder ogen zien van je angst. Het is slim, want in feite ga je dood, dus wat dacht je ervan om er een klasact over te zijn? In de volwassen zin bedoel ik. Pak je speelgoed op in plaats van een grote rotzooi achter te laten die iemand anders moet opruimen, omdat je te bang was om de realiteit van het sterven te accepteren. Dat is klasse.

oude sieradenWanneer u dit doet, wordt het proces veel eenvoudiger. Het universum steunt je. Saturnus zegt “doe het juiste” en als je aan boord gaat, zul je merken dat je wordt ondersteund terwijl je deze kwesties aanpakt.

Dit kent overigens vele vormen. Als je het thema hier zoekt. “Word volwassen over de dood”, zoals in je stopt niet met bellen omdat je vriend stervende is of hoe het zich ook manifesteert.

Ik kende een antiquair die naar een landgoedverkoop ging waar de overledene duidelijk van dezelfde leeftijd was en dezelfde interesses had. Je kunt je de impact voorstellen. De spullen van deze dode zijn overal, mensen snuffelen er doorheen en het had van mijn vriend kunnen zijn. Hallo? Er zijn een aantal manieren waarop u dit bericht kunt ontvangen. Ja, je gaat dood.

Op niet-tastbaar niveau valt er meer te winnen. Ik heb ooit tegen een meid gezegd dat ze zichzelf dood moest visualiseren. Ik deed dit omdat ze zo bang was om dood te gaan dat ze nauwelijks kon leven. Je weet wel. Als ze te hard inademt, kan het haar doden.

Ik zei haar, ga daarheen en hang wat rond, zie de mensen op haar begrafenis of daarna of wat dan ook. Ik vroeg haar om daar lang genoeg te blijven om accepterend te worden. Met andere woorden: confronteer de angst! Want als je dat eenmaal doet, ontrafelt het voor je. Totdat je dat doet, zit je vast!

Als je dat kunt begrijpen ja! Je gaat op een gegeven moment dood, en als je dit assimileert, kun je ervoor kiezen om echt te leven. Als je denkt dat je eeuwig zult leven, dan kun je het leven toch uitstellen? Maar als je het echt weet je bent gewoon op doorreis en ik bedoel, weet het echt emotioneel, omdat het 8e huis geen intellectuele plek is – dit zal een empowerende situatie worden.

Het verstandigste is om op alle cilinders te leven, toch? Ik hoop dat je kunt zien dat het een gevoel is dat je geluk hebt dat dit in je gezicht is om te leren. Je leven zal aan de andere kant beter zijn, niet dat het een wandeling in het park is om daar te komen, want dat zal het niet zijn, maar het is goed om te weten dat de tijd om te leven nu is.

Dit is het topje van de ijsberg wat dit betreft. Andere thema’s zijn macht in alle vormen, de energie van andere mensen zoals in, goederen van de doden. Deze doorvoer heeft ook betrekking op de collectieve middelen. Loterijen, verzekeringsmaatschappijen, belastingen. Deze dingen bundelen de middelen van mensen, vergelijkbaar met seks. Seks waarbij lichaamsvloeistoffen zich vermengen. Dat is de stropdas als het niet duidelijk is.

Samenvoegen, in tegenstelling tot dit ben jij, en dat ben ik en er is een duidelijke scheiding tussen ons. Het is intiem en ingewikkeld.

Om het goed te doen, moet je het juiste doen. Wissel energie uit met anderen. Ze geven aan jou, en jij geeft terug in tegenstelling tot verzamelen en verzamelen en verzamelen en oppotten (tegenover teken Stier / 2e huis). Empower anderen en word empowered.

Opmerking: ik schreef dit in 2001.

Gaat Saturnus door je 8e huis? Hoe gaat het?

#Saturnus #Transit #Huis #Angst #sterven

Delen:

Laatste berichten:

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Ram 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Ram 27 Februari 2024

Daghoroscoop Ram 27 Februari 2024 Je kunt bijna niet meer wachten. Je bent ongeduldig en dat is niet goed. De tijd is er nog niet rijp voor. Als je wilt dat het zo loopt als [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Stier 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Stier 27 Februari 2024

Daghoroscoop Stier 27 Februari 2024 Loop toch niet altijd weg bij moeilijke situaties. Als jij vandaag een moeilijke situatie het hoofd biedt, zul je leren dat juist dit de leermomenten in het leven zijn. Daghoroscoop [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Tweeling 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Tweeling 27 Februari 2024

Daghoroscoop Tweeling 27 Februari 2024 Met de gebeurtenissen van vandaag is het verstandig om goed om je heen te kijken en de details niet over het hoofd te zien. Ook dat wat onbelangrijk lijkt, is [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Kreeft 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Kreeft 27 Februari 2024

Daghoroscoop Kreeft 27 Februari 2024 Het ziet er goed uit in de beroepssfeer. Jij krijgt de aanbiedingen waar je op had gehoopt. Dat is een fleurige wending na al die negatieve berichten van de afgelopen [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Leeuw 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Leeuw 27 Februari 2024

Daghoroscoop Leeuw 27 Februari 2024 Er staan een aantal plezierige gebeurtenissen voor jouw deur. Jij voelt je ook erg happy in je huidige leven. Geniet daar met volle teugen van, want zoals je weet zijn [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Weegschaal 27 Februari 2024

27 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Weegschaal 27 Februari 2024

Daghoroscoop Weegschaal 27 Februari 2024 Jouw zelfvertrouwen lijkt prima in orde, maar net als iedereen heb jij ook regelmatig twijfels. Probeer je problemen met meer zelfvertrouwen tegemoet te treden, geloof echt in jezelf. Daghoroscoop Weegschaal [...]

Meer:

 • 30 januari 2024
  Daghoroscoop Ram 30 Januari 2024
 • 30 januari 2024
  Daghoroscoop Stier 30 Januari 2024

Mentalist Nuno

 De Spannende acts aoor een onvergetelijk dag!