Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 4222 reviews
5 1

SBS 6 haalt Danny de Munk niet van de buis: ‘Tv-show gaat door’

SBS 6 haalt Danny de Munk niet van de buis: ‘Tv-show gaat door’

SBS 6 haalt Danny de Munk niet van de buis ondanks dat er een aangifte van verkrachting tegen hem ligt. Zijn slecht bekeken tv-show De Hollandse Nieuwe blijft gewoon op zender.

Danny de Munk © Talpa

Yvonne Coldeweijer kreeg twee maanden geleden een stortvloed aan verhalen over vermeend wangedrag door Danny de Munk binnen in haar berichtenbox. Eén van die verhalen bracht ze naar buiten, waarna ze werd verguisd. Inmiddels ligt er een aangifte tegen de volkszanger en die liegt er niet om: hij wordt beschuldigd van verkrachting.

SBS 6 door met Danny

SBS 6 heeft besloten dat Danny niet van de buis af hoeft. Zijn slecht bekeken programma De Hollandse Nieuwe mag gewoon op zender blijven. “We zijn op de hoogte van de berichtgeving en houden deze nauwlettend in de gaten. Vooralsnog heeft dit geen gevolgen voor de uitzendingen van De Hollandse Nieuwe”, zegt een woordvoerder.

Het is geen enorme verrassing. SBS 6 staat over het algemeen vrij ontspannen in dit soort kwesties. De zender gaf eind vorig jaar een talkshow aan een presentator die wordt verdacht van zware mishandeling en poging tot doodslag, al ging het in dat geval wel om de zoon van de baas. Danny heeft geen familie in de zendertop.

‘Je kijkt nu toch anders’

Albert Verlinde vindt het ongetwijfeld een gewaagde keuze van SBS 6. Hij sprak gisterenavond in Shownieuws openlijk zijn twijfels uit over of Danny nog wel onderdeel kan blijven van het zaterdagavondamusement van de zender. “Je kijkt de komende tijd toch anders naar hem”, zei hij.

Veel andere BN’ers verdwijnen wel uit de spotlights zodra er ernstige beschuldigingen op tafel liggen. Denk daarbij aan Ali B, Marco Borsato, Glennis Grace en Johnny de Mol.

Fragment

Yvonne bracht twee maanden geleden de volgende video over Danny naar buiten. De dame uit deze video is niet de dame die aangifte heeft gedaan. “Er waren er namelijk meer”, aldus Yvonne.

Source link
#SBS #haalt #Danny #Munk #niet #van #buis #Tvshow #gaat #door

error: Content is protected !!