Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Simon Keizer: ‘Vriend Linda de Mol flirtte zelfs met mijn vrouw’

Simon Keizer: ‘Vriend Linda de Mol flirtte zelfs met mijn vrouw’

Jeroen Rietbergen, die vorige maand na een relatie van vijftien jaar op straat gezet werd door Linda de Mol, flirtte zelfs met de vrouw van Simon Keizer. “Waar ik zelf bij stond!”, aldus de zanger.

Simon Keizer, Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © Beau

Zijn seksueel grensoverschrijdend gedrag als bandleider van The Voice of Holland heeft Jeroen Rietbergen niet alleen zijn carrière, maar ook zijn relatie met Linda de Mol gekost. Na zijn val verklapten tv-insiders als René van der Gijp dat Jeroen in het wereldje al jaren en jaren ‘vieze Jeroentje’ genoemd wordt. Enorm gênant voor ’tv-koningin’ Linda.

Jeroen flirt

Simon Keizer, die jarenlang bij The Voice heeft gewerkt, bevestigde gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens dat Jeroen zich altijd enorm vrijpostig en flirterig gedroeg.

Op de dag dat de Voice-rel losbrak had hij het erover met zijn vrouw Annemarie Hoek. “Mijn vrouw zei op dag één: ‘Hij versierde mij ook met jou ernaast. Hij versierde mij bij wijze van spreken ook.’ Maar wat ik zeg: het is op een gegeven moment geen grap meer, het niet meer lollig, het niet meer een dolletje. Dan moet het ophouden.”

Verdrietig

Hoe voelt Simon zich over de misbruikrel bij The Voice? “Een verdrietig gevoel wel. Als ik het naar onszelf toetrek, dan betreur ik het dat de vertrouwensband die ik hoopte te hebben met mijn team kennelijk dan niet groot genoeg is geweest dat mensen naar je toe komen met opmerkingen van: ‘Hé, luister, dit is er aan de hand.’”

“Ik ben je coach, weet je wel. Dat is in de jaren dat wij er zaten niet gebeurd, waardoor je het niet weet en dat betreur ik heel erg. Die band had ik dan warmer gewild, die vertrouwensband.”

Enorme flirt

Heeft hij contact gehad met Jeroen? “Ik heb hem geappt op dag één, toen nog niet alle ins en outs bekend waren. Dat wil ik er even bij gezegd hebben. Ik heb hem toen geappt: ‘Wauw, in wat voor storm ben je terechtgekomen? Hou je sterk.’ Ik heb overigens niets teruggekregen. Ik heb Linda geappt. Omdat je ze kent, hè? Je hebt dag in dag uit met elkaar opgetrokken die dagen.”

Hoe staat hij er nu in? “Vol ongeloof. Deel één verbaasde mij niet, omdat Jeroen Rietbergen een flirt is. Vraag het een ieder die hem kent: het is een flirt. Maar ja, tot wanneer is het een flirt en wanneer ga je een grens over? Dat blijkt gebeurd te zijn.”

Trots

Beau van Erven Dorens: “Ja, dat was ook wat Ronald Molendijk bij het illustere programma Shownieuws zei: ‘Het is gewoon een flirt.’”

Frank Evenblij: “Ja, die was trots op hem, hè?”

Beau: “Ja, langzaam rolde alles over elkaar.”

Source link

#Simon #Keizer #Vriend #Linda #Mol #flirtte #zelfs #met #mijn #vrouw

error: Content is protected !!