Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

The Snowboys – Let's Rock This Christmas Night [FANMADE SONGTEKSTEN]

The Snowboys – Let's Rock This Christmas Night [FANMADE SONGTEKSTEN]
https://i.ytimg.com/vi/jDqpBNiCgZQ/hqdefault.jpgIk zag het gloednieuwe nummer van de snowboys maar ik merkte op dat er een hiaat was aan songtekst video’s. Uiteraard moest daar iets aan gedaan worden en het resultaat deel ik graag met jullie.

Ik heb noch het lied noch de clip gemaakt. Het originele filmpje is van The Snowboys en is te vinden op http://www.youtube.com/watch?v=EGGXOD2ihXQ

source
The Snowboys – Let’s Rock This Christmas Night,The Snowboys – Let’s Rock This Christmas Night Lyrics,The Snowboys – Let’s Rock This Christmas Night Karaoke,The Snowboys – Let’s Rock This Christmas Night Songteksten,De Snowboys,Snowboys,The Snowboys,Toen ik je zag,De snowboys toen ik je zag,The Snowboys toen ik je zag,Snowboys toen ik je zag,Songteksten,Karaoke,Lyrics,Funny,meme,dance,sing,Laugh,cry,emotional,Sexy
#Snowboys #Let39s #Rock #Christmas #Night #FANMADE #SONGTEKSTEN
5.00

error: Content is protected !!