Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Thomas van der Vlugt poedelnaakt voor Chantal Janzen: ‘Even spannend hoor’

Thomas van der Vlugt poedelnaakt voor Chantal Janzen: ‘Even spannend hoor’

Voor het blad van Chantal gaat Thomas letterlijk uit de kleren, waar Chantal bij staat. ‘Je kan je voorstellen dat het even spannend was’, schrijft Thomas bij de foto op Instagram. In het interview vertelt Thomas dat hij het moeilijk vindt om ‘meteen 100 procent voor iemand te gaan’. “Ik durf er niet vól in te springen, omdat ik geen druk wil voelen dat het moet slagen. Ik rem mezelf bewust af. Je moet elkaar eerst goed kennen, vind ik.”

Sinds zijn avontuur in De Bachelor is er ineens veel meer aandacht voor hem, laat Thomas weten. Hij probeert ook zijn vriendin Merel te beschermen. “Ze krijgt veel te verduren. Een negatief bericht blijft altijd veel langer hangen dan een positief bericht. Ik weet: vandaag ben je nieuws, een hot topic, maar morgen ben je vergeten.”

Thomas geeft haar soms zelfs mediatraining. “Laatst werd ze voor het eerst geïnterviewd. Dan gaan we van tevoren oefenen. Ze kan bijzonder goed politiek correct antwoorden. Beter dan ik.”

In de RTL Boulevard Reality Podcast was Maureen te gast, die het hart van Thomas net niet wist te veroveren. Maureen vertelde dat ze het best moeilijk had tijdens de reünie van het programma. Waarom precies? Dat zie je in onderstaande video.

Source link

error: Content is protected !!