About Us

Uw Chiron House-plaatsing –

Uw Chiron House-plaatsing –

De komende Jupiter-Chiron conjunctie in Ram is een geweldige kans om leren (Jupiter) over de rol die Cheiron speelt in uw geboortehoroscoop.

Wanneer we onze Chiron-plaatsing van de geboortehoroscoop analyseren, kijken we naar 1) ons Cheiron-teken, 2) ons Cheiron-huis En 3) de aspecten die Cheiron maakt met andere planeten in onze grafiek.

Al deze afmetingen zullen ons een beeld geven van ons “Chiron-profiel”.

Van deze 3 dimensies, uw plaatsing in een Cheiron-huis is het meest persoonlijk en intiem.

We delen hetzelfde Cheiron-teken met iedereen die in hetzelfde jaar is geboren. Als je Cheiron bijvoorbeeld in Ram staat, heeft (ongeveer) iedereen geboren tussen 1968 en 1977 ook Cheiron in Ram. Uw Cheiron-tekenplaatsing beschrijft genetische invloeden die mensen die in uw generatie zijn geboren, moeten aanpakken.

Maar het is uw Cheiron-huisplaatsing die de aard van uw wond zal onthullen.

Elke Cheiron-huisplaatsing beschrijft een bepaald verwondend archetype. Laten we een paar voorbeelden nemen:

Cheiron in het 8e huis – “De verraden”

Chiron in het 8e huis is “The Betrayed”. Mensen met Cheiron in het 8e huis maken meestal vroeg in hun leven een traumatische gebeurtenis of een groot verlies mee, bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare. Anderen ervaren misbruik of verlating.

Een gemene deler van deze ervaringen is dat ze vaak zijn toegebracht door iemand die vertrouwd werd, vandaar dat de ervaring een diep litteken van verraad heeft achtergelaten.

Hun ouders hebben mogelijk financiële problemen gehad of verliezen geleden als gevolg van een aantal gebrekkige samenwerkingen of relaties, waardoor hun zorgen over het vertrouwen van andere mensen aan u, hun Cheiron in het 8e huis, worden doorgegeven.

Cheiron in de 9e huis – “The Forsaken”

Cheiron in de 9e huis is “The Forsaken”. Mensen met Cheiron in het 9e huis hebben een wond rond hoop en geloof.

Er was iets in de manier waarop ze waren opgevoed waardoor ze geloofden dat de wereld geen goede plek is om in te leven.

Ze hebben misschien een rigide opvoeding gehad, bijvoorbeeld opgevoed door conservatieve of overdreven religieuze ouders die hen niet genoeg vrijheid gaven om de wereld te verkennen.

Of integendeel, hun ouders waren misschien erg liberaal, en door hen de vrijheid te geven om verschillende dingen te proberen, gaven ze het kind Cheiron in het 9e huis geen duidelijk kader om te begrijpen hoe de wereld werkt.

Door dit gebrek aan richting en begeleiding voelen mensen met Cheiron in het 9e huis zich verloren, zonder kompas, verlaten door God of door het universum zelf.

Cheiron in het 11e huis – “Het zwarte schaap

Chiron in het 11e huis is “The Black Sheep”. Mensen met Cheiron in het 11e huis zijn mogelijk opgegroeid in ongebruikelijke of vreemde omstandigheden, waardoor ze zich een buitenstaander, een buitenaards wezen of het zwarte schaap van de familie voelen.

Deze mensen worden vaak gepest op school of uitgesloten van teamactiviteiten.

Als gevolg hiervan werden ze ofwel een eenling of een rebel, die anderen afwijst voordat anderen hen kunnen afwijzen.

Mensen met Cheiron in het 11e huis willen trouw zijn aan zichzelf en hun unieke opvattingen, en tegelijkertijd willen ze dat de wereld hen en hun opvattingen accepteert.

Het probleem hier is dat sommige van hun opvattingen misschien te verschillend of te toekomstgericht zijn; de meeste mensen zullen waarschijnlijk niet begrijpen waar ze vandaan komen; vandaar de afwijzing.

Dit creëert op zijn beurt een vicieuze cirkel waarin sociale afwijzing de sociale angst en gevoelens van vervreemding van de Cheiron in het 11e huis voedt.

Cheiron in het 12e huis – “The Exiled”

Cheiron in het 12e huis is “The Exiled”. Mensen met Chiron in je 12e huis dragen een diepe wond die ze moeilijk kunnen traceren.

Deze wond is waarschijnlijk toegebracht tijdens de pre-geboorte, zwangerschapsfase, of het kan zijn doorgegeven van hun voorouders door middel van genetisch geheugen.

Omdat een 12e huisverwondingsgebeurtenis moeilijk te herinneren is, doen mensen met deze Chiron-plaatsing er alles aan om zichzelf te vinden en de oorzaak van hun lijden te vinden.

Ze kunnen meerdere genezingsbenaderingen proberen, of ver reizen over lange afstanden, zelfs continenten, in een poging zichzelf te vinden en hun wond te genezen.

Cheiron – Je diepste wond, je grootste geschenk

Je kunt meer te weten komen over het archetype van je Chiron-huisplaatsing en over de andere stukjes van je Cheiron-plaatsingspuzzel wanneer je lid wordt van “Cheiron – Je diepste wond, je grootste geschenk”.

In de 1e module van het programma is “The Wounded Healer” gewijd aan het verkennen van uw Chiron-profiel.

Je krijgt toegang tot diepgaande informatie over uw plaatsing bij de geboorte van een Cheiron, a meditatie op maat om u te helpen in contact te komen met uw wond, opdrachten om u te helpen herinneren aan uw eerste verwondende gebeurtenis, Q&A-oproepen En forumaanwijzingen waar je persoonlijke feedback krijgt, en a werkplaats waar je ervaringsgericht je Cheiron-archetype verkent.

Dit is een compleet pakket dat je helpt om tot de kern van je wond te komen.

Doe hier mee:

https://astrobutterfly.lpages.co/chiron/

#Chiron #Houseplaatsing

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page