About Us

Uw essentiële wekelijkse astrologische voorspelling voor 13 – 19 februari 2023

Uw essentiële wekelijkse astrologische voorspelling voor 13 – 19 februari 2023

Heb je zin in een week van transformerende energie samen met verhoogde intuïtie, creativiteit en mededogen? Lees dan verder om erachter te komen wat voor magie de sterren je deze week brengen!

We hebben deze week twee grote transits om op te focussen, te beginnen met de Laatste Kwartier Maan in Schorpioen op 13 februari. De Last Quarter Moon in intens Schorpioen is een tijd van interne conflicten en uitdagingen de maan vierkanten de zonverhelderende kwesties met betrekking tot controle, macht en vertrouwen in relaties.

Tijdens deze overgang is het belangrijk om eventuele interne worstelingen het hoofd te bieden en deze op een gezonde en constructieve manier te verwerken. Dit kan inhouden dat je je emoties onderzoekt, nadenkt over ervaringen uit het verleden en de confrontatie aangaat met onbewuste patronen die je misschien tegenhouden. Het beoefenen van zelfzorg, zoals meditatie of therapie, kan ook nuttig zijn bij het navigeren door deze periode van verhoogde emoties en interne conflicten.

Wanneer de zon Vissen binnengaat, markeert dit het begin van het astrologische kalenderjaar en wordt het geassocieerd met de komst van het astrologische teken van Vissen. De Zon in Vissen is een tijd van verhoogde gevoeligheid, empathie en fantasierijk denken.

Tijdens deze periode voel je misschien een sterke verbinding met het spirituele rijk, een grotere waardering voor kunst en creativiteit en een verhoogd gevoel van intuïtie. U kunt ook merken dat u gevoeliger bent voor de emoties van anderen en meer medelevend bent.

Aan de andere kant kun je ook verwarring, escapisme en de neiging om confrontaties of moeilijke realiteiten te vermijden ervaren. Om het meeste uit deze transit te halen, is het belangrijk om je creatieve energie aan te boren, aan zelfzorg en zelfreflectie te doen en verbonden te blijven met het huidige moment in plaats van jezelf te verliezen in fantasieën of illusies.

13 februari – 19 februari is een week om je emoties te ontdekken, te voelen en uit te drukken

De Maan van het laatste kwartier in Schorpioen vraagt ​​je om naar binnen te gaan om te bepalen welke gebieden van je leven je misschien tegenhouden – en begin met het opheffen van die blokkades. De Maan in Vissen brengt een dromerige, fantasierijke energie die je helpt verbinding te maken met je spirituele en creatieve kanten. Je intuïtie is versterkt en het is je beste vriend gedurende deze tijd.

Ben je klaar om het pad naar je dromen vrij te maken en creatieve expressie te omarmen? Het is een goed moment om nieuwe vormen van expressie uit te proberen, vooral die met muziek en dans, aangezien Vissen de baas is!

Planetaire Locaties Tijdens Deze Week

  • De zon: Waterman (20 januari 2023 – 18 februari 2023), Vissen (18 februari 2023 – 20 maart 2023)
  • Kwik: Waterman (11 februari 2023 – 2 maart 2023)
  • Venus: Vissen (26 januari 2023 – 20 februari 2023)
  • Mars: Tweelingen (20 augustus 2022 – 25 maart 2023)
  • Jupiter: Ram (20 december 2022 – 16 mei 2023)
  • Saturnus: Waterman (17 december 2020 – 7 maart 2023)
  • Uranus: Stier (tot 25 april 2026)
  • Neptunus: Vissen (tot 30 maart 2025)
  • Pluto: Steenbok (tot 20 januari 2024)

Dagelijkse astrologische snapshots

Maandag 13 februari

Zon

Waterman – Het Waterman-seizoen is excentriek en intellectueel en versterkt je creativiteit en individualiteit – maar het nadert het einde van zijn cyclus. Druk jezelf oprecht uit en wees je meest authentieke zelf terwijl deze energie nog beschikbaar is.

Maan

Schorpioen – We willen praten over gevoelens of de ware motieven van onze dierbaren onderzoeken als de maan in Schorpioen staat. Je voelt je misschien meer gefocust op intimiteit, passie en bereidheid om kwetsbaar te zijn.

Astrologisch aspect

Maan van het laatste kwartier in Schorpioen – Het is tijd om diep te graven met deze transit. Transformaties en revitalisering komt eraan!

Dinsdag 14 februari

Zon

Waterman

Maan

Boogschutter – De Maan in Boogschutter is vurig en avontuurlijk en moedigt je aan om je dromen na te jagen en plezier te hebben. Probeer je instinct te volgen en laat je leiden door je passie.

Astrologisch aspect

Maan in Boogschutter tegenover Mars in Tweelingen – Je gevoel van passie wordt versterkt en je hebt misschien zin om actieve stappen te zetten in de richting van je doelen en dromen. Profiteer van deze energie, vertrouw op je instinct en verken vandaag nog je verlangens.

Woensdag 15 februari

Zon

Waterman

Maan

Boogschutter

Astrologisch aspect

Venus in Vissen conjunct Neptunus in Vissen – Verhoogde spirituele energie, intuïtieve vermogens en het verlangen om contact te maken met anderen zijn tegenwoordig waarschijnlijk. Ochtendmeditatie maakt de geest leeg en helpt je te beslissen waar je je focus op wilt leggen – luister naar je gevoel.

Lees dit hierna: Zie je engel nummer 222? Dit is wat het betekent

Donderdag 16 februari

Zon

Waterman

Maan

Steenbok – De Steenbok-maan spoort je aan om je te concentreren op je klusjes en projecten die je aandacht nodig hebben. Dit is een geweldige dag om projecten af ​​te ronden, je huis op orde te brengen of je klusjes te klaren om je vibraties te verhogen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Astrologisch aspect

Waterman Zon conjunct Saturnus in Waterman – Je kunt uitdagingen ervaren of je geroepen voelen om karweitjes of taken uit te voeren die je aandacht nodig hebben. Productiviteit zal uw zelfvertrouwen vergroten en u helpen vandaag positief te blijven.

Vrijdag 17 februari

Zon

Waterman

Maan

Steenbok

Astrologisch aspect

Mercurius in Waterman sextiel Jupiter in Ram – Het is gemakkelijker om beslissingen te nemen tijdens deze transit en u voelt zich misschien aangemoedigd om na te denken over of plannen te maken voor uw toekomst. Zelfexpressie is belangrijk – probeer te schrijven over je gedachten, ideeën en verlangens voor de toekomst.

Zaterdag 18 februari

Zon

Het Vissenseizoen begint – verbeeldingskracht, mededogen en intuïtie zullen de komende weken sterk zijn! Het is tijd om verbinding te maken met je intuïtie en los te laten wat je tegenhoudt.

Maan

Vissen De maan komt vandaag dromerige Vissen binnen en verrijkt je innerlijke wereld, fantasieën en verbeeldingskracht. Druk jezelf creatief uit om je verbeelding tot leven te brengen en eventuele zware emoties los te laten.

Zondag 19 februari

Zon

Vissen

Maan

Waterman

Astrologisch aspect

Venus in Vissen sextiel Pluto in Steenbok – Je romantische of platonische connecties zijn belangrijker dan ooit voor je tijdens deze transit. Sta jezelf toe kwetsbaar te zijn en open vandaag je hart voor degenen van wie je houdt.

Sluit u vervolgens aan bij astroloog Terence Guardino voor deze week video astrologie voorspelling.

#essentiële #wekelijkse #astrologische #voorspelling #voor #februari

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page