About Us

Uw gids voor de nieuwe maan in Vissen

Uw gids voor de nieuwe maan in Vissen

We hopen dat je klaar bent voor versterkte intuïtie, verbeterde creativiteit en een diepere verbinding met je emotionele centrum!

De Nieuwe maan in Vissen nadert op 20 februari 2023 en brengt dromerige, grillige energie met zich mee die je zal helpen al je dromen te manifesteren.

De Nieuwe Maan in Vissen is een tijd van genezing, een tijd van magie, en vooral een van de krachtigste tijden om manifestatiewerk te beoefenen. Dat komt omdat Vissen wordt geregeerd door Neptunusde planeet van verbeelding en mystiek, wat betekent dat je niet alleen meer verbonden bent met je creativiteit, maar ook met je spirituele centrum.

Vissen is een hartelijk teken dat dagelijks compassie toont, waardoor dit een uitstekend moment is om je te concentreren op zelfliefde en zelfzorg.

Je kunt de energie van deze nieuwe maan gebruiken om een ​​betere relatie met jezelf te creëren, wat het startpunt is van vertrouwen en succes.

Vissen is echter ook een emotioneel teken, omdat het wordt geregeerd door Water – het element van emoties en intuïtie. Dus hoewel je zult profiteren van dat toegenomen intuïtieve instinct, kun je ook een bezwaard hart ervaren, vooral omdat de fysieke duisternis van de nieuwe maan zich soms manifesteert als donkere of zware emoties.

Als je echter leert werken met deze energie en naar je intuïtie luistert, zul je merken dat deze maantransit net krachtig genoeg is om je te helpen enkele van je paranormale gaven te ontsluiten.

Dit is een van de krachtigste nieuwe manen als het gaat om buitenzintuiglijke waarnemingen, dus het kan zijn dat je de ontvanger bent van tal van berichten uit het universum!

Elke nieuwe maan heeft iets speciaals te bieden, maar deze fase in maart is echt een unieke kans om uw doelen te bereiken en uw dromen waar te maken, want de nieuwe maan is de beste tijd van de maand om uw Maan wensen.

Als je klaar bent om te profiteren van alles wat deze Vissen Nieuwe Maan te bieden heeft, lees dan verder om erachter te komen hoe je het meeste uit deze magische transit kunt halen!

Nieuwe Maan in Vissen Datums

De Nieuwe Maan in Vissen vindt plaats op 20 februari 2023, maar de energie van deze Nieuwe Maan is ongeveer 48 uur ervoor en 48 uur erna voelbaar.

Wat is de betekenis van de nieuwe maan?

Nieuwe manen markeren het begin van een nieuwe maancyclus en geven ons elke maand een nieuwe start. Net zoals de volle maan lijkt te overstromen, is de nieuwe maan een schone lei aan de hemel. Het is zo donker dat het met het blote oog niet te zien is. En het fungeert als een leeg vat om al je wensen te bevatten, die meestal tekenen van vooruitgang vertonen rond de volgende Volle Maan – het einde van de cyclus.

De maan is het hemellichaam dat het dichtst bij onze eigen planeet staat, met als gevolg dat de maan en zijn fasen een sterke invloed hebben op onze energie hier beneden op aarde.

Dit is over het algemeen een tijd waarin de sluier tussen de fysieke en spirituele rijken dunner is dan normaal, waardoor het voor ons gemakkelijker wordt om berichten van het universum te ontvangen.

Dat effect wordt dramatisch vergroot als we te maken hebben met de energieën van zowel een nieuwe maan als de paranormale vaardigheden van het teken Vissen. Wanneer deze energieën samenkomen, is het bijna alsof het spirituele rijk en het fysieke rijk zich vermengen.

En dit maakt de Nieuwe Maan – vooral in het teken Vissen – ook een van de krachtigste tijden van het jaar om je dromen en wensen te manifesteren. Niet alleen wordt je creativiteit versterkt, maar je verbeeldingskracht leeft met geest en kracht, en je verbinding met de energieën van het universum is dieper dan ooit.

Met andere woorden, het Universum zal uw verzoeken nu duidelijker kunnen horen.

De nieuwe maan is altijd een goed moment om zaden te planten voor het nieuwe begin, nieuwe ervaringen en dromen die je de komende weken, maanden of zelfs het hele jaar in je leven wilt brengen! Nadat je die zaadjes hebt geplant, besteed je de volgende twee en een halve week aan het verzorgen en aanmoedigen van ze om te bloeien – net op tijd voor de volle maan wanneer de magie echt gebeurt.

Lees dan dit artikel: Hoe te werken met nieuwe maandromen

Thema’s van de Nieuwe Maan in Vissen

Elke Nieuwe Maan bevat zijn eigen thema’s, die gerelateerd zijn aan het teken waar hij onder valt. Deze keer beleven we de Nieuwe Maan in het dromerig Water teken, Vissen. Laten we eens kijken naar de verschillende thema’s en energieën die je kunt verwachten van deze Nieuwe Maan in Vissen.

Vissen is een Veranderlijk teken, de meest aanpasbare en flexibele van de borden. Dat betekent dat je beter uitgerust bent om om te gaan met de emotionele gevoeligheid of stemmingswisselingen die typisch gepaard gaan met een nieuwe maan. Je zult ook beter voorbereid zijn om creatieve oplossingen te vinden voor eventuele uitdagingen of problemen waarmee je te maken hebt gehad, omdat je je creatiever voelt en beter in staat bent om met de stroom mee te gaan.

Over stroming gesproken, Vissen combineert de energieën van Water en Neptunus. Water is de diepte van emotie, verhoogde intuïtie en creativiteit, terwijl Neptunus verbeelding, mededogen en mystiek vertegenwoordigt. Klinkt als een behoorlijk magische combinatie van energieën, toch? En dat is omdat het zo is!

Met verhoogde creativiteit En intuïtie, is het gemakkelijker dan ooit voor u om uw eigen innerlijke wijsheid te horen en handeling ben ermee bezig.

Negeer die fluisteringen die je vanuit je buik hoort niet, en negeer dat creatieve idee niet dat passie en vreugde in je opwekte. En met die paranormale vermogens versterkt, is er nooit een beter moment geweest om op jezelf en je instincten te vertrouwen.

Hoe te werken met Vissen New Moon Energy

Je vraagt ​​je misschien af, “Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat ik profiteer van deze magische energie?”

Nou, we hebben je gedekt! Laten we een paar tips en trucs bekijken die we hebben verzameld en die u zullen helpen ervoor te zorgen dat u het meeste uit deze betoverende nieuwe maan haalt.

1. Pak je dagboek op

Je favoriete dagboek of notitieboekje is misschien wel je beste vriend op dit moment, en dat komt omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt je gedachten en gevoelens opschrijven om eventuele negativiteit of frustratie los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor positiviteit en creativiteit. Je kunt ook proberen een afbeelding te tekenen of in te kleuren die je huidige emotionele toestand of je verlangens weergeeft.

Je kunt daar op de pagina een mini-visiebord maken om te helpen de dingen die je in het leven wilt manifesteren of zelfs een manifestatielijst te maken. Waarom zou je de maan niet eren door een gedicht te schrijven over de maanenergieën die je het meest waardeert?

Vraag jezelf bijvoorbeeld af:

  • Waarop moet ik me concentreren voor een betere gezondheid?
  • Wat moet ik weten over mijn liefdesleven?
  • Hoe kan ik mijn gezondheid nu verbeteren?

Probeer een vraag te schrijven voor elk van die gebieden in je dagboek voor je meditatie.

Je kunt je dagboek ook gebruiken om dieper in contact te komen met je intuïtie. Probeer jezelf een vraag te stellen en te mediteren op het antwoord om je intuïtieve energie prominenter door je lichaam te laten stromen.

Omdat dit zo’n creatieve transit is, is het belangrijk dat je jezelf een uitlaatklep biedt voor die emoties, voor die creatieve energie – en een notebook is perfect draagbaar en gepersonaliseerd.

2. Grijp je favoriete kunstbenodigdheden

Misschien is schrijven niet jouw ding, en dat is prima. Vissen is het meest creatieve, artistieke sterrenbeeld van allemaal, dus alles waarmee je je innerlijke artiest of creatieve kant kunt kanaliseren, krijgt de voorkeur.

Er zijn veel manieren waarop u uw creatieve centrum kunt aanboren. Ga naar je favoriete kunsthandel voor een nieuw canvas en wat verf. Pak een kleurboek en wat kleurpotloden. Pak een posterbord en een paar oude tijdschriften om een ​​visiebord te maken dat je thuis kunt ophangen en waarop je elke dag kunt focussen.

Het enige dat telt, is dat je je creatieve sappen laat stromen. Het leven gaat over creatie – het is een daad van creatie zelf. En wanneer je je energie en focus legt op creatief zijn, vooral wanneer de nieuwe maan in Vissen staat, maak je gebruik van je interne behoeften en verlangens, waardoor ze hardop kunnen worden uitgedrukt.

3. Werk met mystieke kristallen

Kristal genezing is een geweldige oefening tijdens elke transit, maar er zijn een paar kristallen die de magie van deze transit echt kunnen versterken.

Bijvoorbeeld, labradoriet – bekend als de Stone of Magic – is een kristal dat je intuïtieve centrum verbindt met de energieën van het universum. Dit wordt ook wel een steen van transformatie genoemd en het kan je helpen om zelfs de pijnlijke aspecten van een nieuwe maan te gebruiken om meer genezing te creëren.

Probeer eens een stuk labradoriet een nacht in een pot met gedestilleerd water onder de nieuwe maan te plaatsen om een ​​inspirerend, creatief elixer van maanwater te creëren.

Maansteen is verreweg een van de beste stenen om op dit moment mee te werken vanwege de verbindingen met de maan, het teken Vissen en het rijk van intuïtie. Probeer Maansteen in je linkerzak te dragen of plaats het aan de linkerkant van je lichaam terwijl je mediteert om je paranormale vaardigheden te verdiepen en je te helpen voelen met de energie en wijsheid van het universum.

4. Focus op transformatie

Vissen is een veranderlijk teken, wat betekent dat het een natuurlijke verbinding heeft met verandering en transformatie. Bovendien is de nieuwe maan een doorgang van een nieuw begin en nieuwe ervaringen. Deze specifieke Vissen Nieuwe Maan moedigt je aan om dingen een beetje te veranderen om transformatie te omarmen.

Dit zou een geweldige periode zijn om nieuwe dingen te proberen, om buiten je comfortzone te stappen. Probeer jezelf daar buiten te zetten! Onthoud dat fortuin de voorkeur geeft aan stoutmoedigen – en bij nieuwe manen draait alles om de transformaties van het leven.

Als je je hebt afgevraagd of je een nieuw soort trainingsroutine of dansvorm wilt beginnen, laat je geest dan door je lichaam bewegen. Als je erover hebt nagedacht om met een ingenieus idee naar je baas of werkgever te gaan, is dit het moment om te handelen!

Lees dit hierna: Nieuwe maanreinigingsrituelen voor uw sterrenbeeld

5. Oefen een nieuwe maan-ritueel

Elke nieuwe maan is het perfecte moment om je favoriete rituelen en routines te creëren.

Breng de kristallen tevoorschijn, steek wat wierook of salie aan, steek een vreugdevuur aan en dans rond in de duisternis van deze maanovergang.

Of speel gewoon wat ontspannende muziek en mediteer op de maanenergieën die overal om je heen naar beneden stromen – vraag jezelf af welke berichten je op dit moment zou moeten ontvangen.

A Ritueel van de nieuwe maan zal je dichter bij de energieën van het universum brengen, zodat je ze allemaal kunt opsnuiven!

Bereid je voor op magie en manifestatie

Deze nieuwe maan in Vissen zal echt opmerkelijke energie in je leven brengen, creativiteit, intuïtie, manifestatie en een beetje magie stimuleren.

Weet dat als je consequent focust op je New Moon-doelen en positieve actie onderneemt om ze te realiseren, je de toppen van succes begint te zien zodra de Volle Maan rondrent. Het is nu een tijd om vooruitgang te boeken op het gebied van innerlijke veranderingen en groei, zodat we ons emotioneel kunnen voorbereiden op succes en nieuwe horizonten die de rest van het jaar komen.

Profiteer van deze tijd door de grillige Vissen-energie je geest te laten doordringen!

Welke magie ga jij creëren?

Gerelateerd artikel: De ultieme gids voor nieuwe manen

#gids #voor #nieuwe #maan #Vissen

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page