About Us

Uw Guilty Pleasure, gebaseerd op uw sterrenbeeld

Uw Guilty Pleasure, gebaseerd op uw sterrenbeeld

U kent waarschijnlijk de eigenschappen en kwaliteiten die bij u horen sterrenbeeld. U leest er waarschijnlijk elke dag over als u uw Dagelijkse horoscoop!

We hebben allemaal onze goede en schaduwkanten om aan de wereld te laten zien, maar hoe zit het met wat we doen als we denken dat niemand kijkt?

Soms moeten we ons ontspannen en ons overgeven aan gedrag dat een deel van onszelf bereikt waardoor we ons weer goed voelen in de wereld.

Vandaag gaan we daarover praten en de schuldige genoegens van elk sterrenbeeld onthullen.

Ram

Je beweegt een mijl per minuut, Ram. U wilt verveling vermijden en racen om het volgende spannende ding te vinden om te proberen of te ervaren om toe te voegen aan uw “been there, done that” lijst met prestaties.

Je schuldige plezier is cruisen in je auto met knallende muziek en het vinden van een open weg op een zonnige dag met je favoriete afspeellijst voor je filmmontagemoment. Het overtreden van de regels is nog nooit zo bevredigend geweest.

Stier

Stieren houden van luxe, en je kunt een beetje materialistisch zijn als het gaat om het verzamelen van dingen om toe te voegen aan je zeer smaakvolle huis. Het is goed dat je handig bent met financiën, want je bent een toegewijde en serieuze shopper als de stemming toeslaat.

Als je een slechte dag hebt gehad en je moet verwennen, pak dan je creditcard, vul je uitgedoste auto met lekkers en verwen jezelf met wat winkeltherapie.

Tweeling

Als het teken dat het meest wordt geassocieerd met communicatie, ben jij de sociale vlinder van de dierenriem. Het is geen geheim dat je graag praat, praat en praat.

Als je je mannetje niet staat op een feestje of je debatspieren spant, wedden we dat je diep in roddelbladen zit en reality-tv binge-watcht voor waterkoeler gespreksvoer.

Kanker

Idealistisch, romantisch Kreeft is koesterend, behulpzaam en zorgzaam. Je besteedt veel tijd aan de zorg voor de mensen om je heen, maar waar wend je je tot als je wat tijd alleen voor jezelf wilt?

Een knusse deken, een gedurfde romantische roman en een doos goede chocolade klinken waarschijnlijk goddelijk als je slechtgehumeurd bent.

Leeuw

Leeuwen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je hebt bevestiging nodig dat je belangrijk, magnifiek en de leukste persoon in de kamer bent. Je schuldige plezier is karaoke – je speelt het cool als iemand voorstelt om je een nacht lang te zingen.

Binnen ben je echter zo opgewonden als een kind met Kerstmis om daarheen te gaan en een deuntje te zingen. Je hebt tenslotte stiekem onder de douche geoefend om het perfect te maken wanneer je wordt opgeroepen om te zingen.

Maagd

Het teken Maagd heeft het oog op gezond blijven, voor het uiterlijk zorgen en hard werken om een ​​nauwgezet beeld van zelfbeheersing te presenteren.

Als je na een zware dag een paar kostbare momenten voor jezelf hebt, ga je meteen voor iets lekkers. Niet zomaar iets zal ook werken – je hebt waarschijnlijk je oog op zoete dingen zoals gastronomisch ijs, gebak, koekjes of cake.

Lees dit hierna: Wat is een Saturnus-retour en hoe u door de uwe kunt navigeren

Weegschaal

Je hebt een diepe waardering voor alles wat mooi is. Je charmante, gemakkelijke karakter trekt mensen naar je toe zoals motten naar een vlam. Je schuldige plezier ligt in je vermogen om te flirten.

Weegschaal is romantisch en houdt van het idee verliefd te zijn. Waarom test u uw vaardigheden niet op de meest aantrekkelijke persoon in de kamer? Je kunt er niets aan doen, en het geeft je een enorme kick!

Schorpioen

Schorpioen is het teken van transformatie en dood, en je bent uitstekende detectives als je je neus in die richting wijst!

Je bent ook eng goed in het knoeien met de hoofden van mensen. Je houdt van een donkere, intense psychologische thriller in je vrije tijd. Je kijkt ook graag naar documentaires over cold case-dossiers en moordmysteries.

Boogschutter

Jij bent de optimist van de dierenriem, met je roze bril die je door het leven leidt. Je hebt ook een geestige, sarcastische kant, die naar boven kan komen als je geïrriteerd bent.

Als je een zware dag hebt gehad en zin hebt om los te laten, kun je met je goede vrienden onzin praten tijdens het spelen van videogames of het kijken naar een romantische komedie. Dit zijn schuldige genoegens die je weer heel maken.

Steenbok

Serieuze, betrouwbare, gestructureerde Steenbok. Iedereen vertrouwt op jou om het werk gedaan te krijgen en door te gaan lang nadat alle anderen naar huis zijn gegaan. Je stapelt zoveel overuren op dat je een jaar vrij zou kunnen nemen als je het zou uithouden!

Na al die verantwoordelijkheid is je guilty pleasure een middagje vrij nemen, op weg naar een massage, wat afhaalmaaltijden en een avondje je telefoon en e-mail uitzetten.

Waterman

Je komt altijd met nieuwe ideeën en probeert de mensen en situaties om je heen te begrijpen. Je vindt het heerlijk om dat analytische, grote brein van je te gebruiken. Het is niet verwonderlijk dat je ongelooflijke voldoening krijgt door naar escape rooms te gaan, de ultieme puzzel voor volwassenen.

Je houdt van dit soort avondjes uit met vrienden, maar misschien ga je zelfs stiekem alleen – om te bewijzen dat je ze alleen kunt oplossen!

Vissen

Een zeer creatief teken, Vissen hebben geweldige verbeeldingskracht, en je gebruikt die van jou vaak om aan de wereld te ontsnappen wanneer de emoties die je oppikt te intens worden om mee om te gaan.

Als je er even tussenuit wilt, geef je je over aan je guilty pleasure van een avondje uit op een muziekfestival of concert. Je houdt van een nacht om aangeschoten te worden en prachtige muziek te waarderen met mensen met dezelfde geest en geest om je artistieke kant te inspireren.

Wat is jouw Guilty Pleasure?

We geven allemaal af en toe toe – het helpt ons gezond te blijven! Wees niet bang om deze activiteiten voor jezelf te houden. Deze privémomenten van gelukzaligheid dragen bij aan wat jou uniek maakt. Wat je guilty pleasure ook is, je hoeft je er helemaal niet voor te schamen.

Guilty pleasures helpen ons te ontstressen en brengen wat balans terug in ons hectische leven.

Als je met mate toegeeft aan je schuldige plezier, zijn de meeste een gezonde manier om even aan de realiteit te ontsnappen. Herken jij je in een van deze guilty pleasures? Als je ze nog niet hebt geprobeerd, wat houdt je dan tegen?

Verwant artikel: Dit zijn de SLECHTSTE Zodiac Love Matches

#Guilty #Pleasure #gebaseerd #sterrenbeeld

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page