About Us

Uw Tarotscopen van maart 2023 | Astrologie Antwoorden

Uw Tarotscopen van maart 2023 | Astrologie Antwoorden

Een vlaag van romantische, zoete en levendige energie is onderweg voor maart – ben je klaar om alles in je op te nemen?

Als je niet al aan het genieten was van de romantische en dromerige energie van Vissen seizoende planeet Kwik – heersend over communicatie en denken – zal vanaf 2 deze maand ook het teken van de vloeibare vis bezetten.

Dat is ook niet alles! Saturnuseen planeet die ons belangrijke lessen leert en verantwoordelijkheden met hoge prioriteit draagt, zal op de 7e ook het teken Vissen binnengaan.

Maar maak je geen zorgen als deze overmatige energie van het waterteken je humeur dempt. Ram seizoen begint ook op de 20e en brengt die levendigheid en nieuwheid die je misschien hebt gemist. Kortom, we hebben veel op ons bord, daarom de trouwe Tarot is hier om ons te begeleiden bij wat komen gaat.

Uw Tarotscope van maart 2023

Ram

De Tovenaar & 3 van Wands

Na een reeks serieus uitdagende kaarten, Ram staat nu voor een veel lekkerder beleg op tafel.

De afgelopen maanden was het een achtbaanrit van worstelen met je ambities, gevoel voor drive en daadwerkelijk de hoogten bereiken die je wilt bereiken. En deze maand staat in het teken van het daadwerkelijk kunnen doen van het werk.

De goochelaar komt door met een creatieve, ondernemersgeest die elke Ram zeker zal waarderen.

Deze maand is uitstekend om de creatieve sappen te laten stromen, en de 3 van toverstokken ondersteunt deze energie logistiek door uw horizon te verbreden met reismogelijkheden, nieuwe verbindingen en plannen voor de toekomst.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Ram maandelijkse horoscoop!

Stier

De Maan & 5 van Pentakels (Omgekeerd)

Stier wordt geconfronteerd met een beetje eigenzinnigheid en mysterie, en stagnatie in praktische zaken kan aan de horizon liggen.

De maan schudt de verbeelding, intuïtie en emotionele ruimte wakker en brengt nieuwe inzichten en vragen met zich mee, maar vaak komen de antwoorden niet zo snel. De wereld voelt misschien wazig en een beetje verward op dit moment, maar vechten tegen de stroming hier is niet de oplossing.

De 5 van Pentakels omgekeerde punten wijzen op worstelingen die u mogelijk heeft ervaren met financiën, carrière, overvloed of algemene praktische stabiliteit. Je probeert vooruit te komen, maar deze maand word je opnieuw geconfronteerd met wat mistigheid en intuïtieve nieuwsgierigheid.

Doe je best om geaard te blijven in de wazigheid, maar sta deze maand open voor out of the box denken.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Maandhoroscoop Stier!

Tweeling

Gerechtigheid & Aas van Zwaarden

Tweeling heeft iets aan hun hoofd, en het is tijd om die waarheid te spreken.

Gerechtigheid en de Aas van zwaarden zijn beide krachtige kaarten voor communicatie, objectief redeneren en het bereiken van doorbraken en antwoorden (zelfs als de vragen de laatste tijd moeilijk waren).

Dit is een goed moment om beslissingen te nemen, de touwtjes in handen te nemen en te zeggen wat u bezighoudt.

Als je geen leidinggevende positie hebt of niet gemakkelijk achter het stuur zit, is deze maand het moment om naar voren te stappen en te kijken waar je ruimte voor jezelf kunt maken.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Maandelijkse horoscoop Tweeling!

Kanker

The Fool & Ace of Cups (Omgekeerd)

Kanker is klaar om een ​​nieuw begin en avontuur aan te gaan, maar deze maand heeft wat problemen.

De dwaas laat zien dat je die nieuwheid en optimisme omarmt en werpt een positief licht op het uitproberen van nieuwe dingen, het bedenken van nieuwe ideeën en jezelf in de wereld zetten.

De Aas van bekers omgekeerd geeft echter aan dat u van tijd tot tijd problemen met eigenliefde kunt tegenkomen of het misschien een uitdaging vindt om contacten te leggen met anderen die u aanspreken.

Onthoud dat aan het begin van elk nieuw pad er wat vallen en opstaan ​​kan zijn, en het verdragen van enkele fouten is een goed teken dat je aan het leren bent!

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Maandhoroscoop kanker!

Leeuw

De Toren & 2 van Zwaarden (Omgekeerd)

Het is een moeilijke maand voor onze fabel Leeuw vrienden, maar we zijn hier om de geheimen te onthullen van het redden in één stuk (en er nog steeds zo fantastisch uitzien als altijd).

De toren is niet prettig om te zien, omdat het vaak wijst op grootschalige transformatie op fundamenteel niveau (zeg maar dag tegen vertrouwde routines, verplichtingen en ideeën waaraan u misschien gehecht was).

De 2 van zwaarden omgekeerd geeft aan dat je dit waarschijnlijk een beetje moeilijk zult vinden (enter: overdenken en verwarring), maar de truc met deze kaarten is om te onthouden dat soms een kleine verandering in het heden ons in de toekomst kan voorbereiden op iets beters.

Plan een paar dagen voor zelfzorg, bereid je voor met enkele affirmaties en je bent al een stap voor als het gaat om het verdragen van verandering.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Leeuw maandelijkse horoscoop!

Maagd

De duivel en koning der zwaarden (omgekeerd)

Maagd gaat deze maand een fase van een strijd in – de eerste strijd: de geest.

De duivel is in het algemeen een domper, die alle onzekerheden, oude bagage of slechte gewoonten in de schijnwerpers zet waarvan je zou willen dat ze in het duister werden gelaten. Alles wat te lang is blijven hangen, zal waarschijnlijk weer vooraan en in het midden opduiken.

En de Koning van zwaarden omgekeerd benadrukt echt overdenken, het gevoel hebben dat je de controle over je geest verliest en moeite hebt om je gedachten te uiten en te communiceren.

Onthoud: dit zijn problemen om aan te pakken en door te werken – niet te vermijden – hoe ongemakkelijk of schimmig de dingen ook worden.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Maagd maandelijkse horoscoop!

Weegschaal

De keizerin (omgekeerd) & 9 of Wands (omgekeerd)

Weegschaal wil creatief bewegen en stromen, maar kan obstakels tegenkomen als het gaat om de daadwerkelijke uitvoering.

De keizerin omgekeerd creëert problemen met betrekking tot het versterken en creëren van de overvloed, creativiteit en troost die u zoekt. Terwijl de 9 van Wands omgekeerd kan duiden op uw wens om vooruit te gaan en niet eeuwig te wachten, het waarschuwt tegen het overhaasten van het proces.

Deze maand heb je misschien het gevoel dat je een plan of idee wilt initiëren of verder wilt gaan, maar dat er schijnbaar willekeurig een sleutel in de mix wordt gegooid.

Omgekeerd of niet, je bent nog steeds The Empress. Als je deze maand niet kunt bouwen wat je wilt, vergeet dan niet om die ideeën voor later op te schrijven.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Weegschaal maandelijkse horoscoop!

Schorpioen

Schorpioenhet is jouw tijd om te schitteren – veel geluk en geluk liggen op tafel.

De Rad van Fortuin is een welkome aanblik die erop wijst dat een beetje overgeven aan het universum deze maand waarschijnlijk een essentiële sleutel tot uw succes is. Veel geluk en goddelijke afstemming zijn hier, maar je zult de greep op de teugels moeten loslaten om de voordelen van dit alles volledig te omarmen.

De Aas van Pentakels benadrukt specifiek carrière-, werk-, financiële en thuisgerelateerde kansen, vooral als het gaat om nieuwe dingen die in beeld komen.

Met andere woorden, je hebt misschien een plan of doel in gedachten, maar het is in je voordeel om deze maand open te staan ​​voor een nieuwe kans!

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Schorpioen maandelijkse horoscoop!

Boogschutter

De Kluizenaar & 4 van Pentakels

Boogschutter heeft een contemplatieve, reflecterende maand.

De kluizenaar is niet nodig gewoon een kaart van solo-bezinningstijd, maar de 4 van Pentakelsaan de andere kant, creëert meer een aura van eenzaamheid voor de maand.

U kunt zich deze maand meer zorgen maken over uw persoonlijke middelen, agenda, toekomstplannen, planning en algemene levensdoelen en filosofie – en u bent niet zo geïnteresseerd in het horen van externe meningen.

De zoektocht naar kennis zal in maart waarschijnlijk erg intern zijn, maar met wat geduld en openheid kan het ook erg vruchtbaar zijn.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Boogschutter maandelijkse horoscoop!

Steenbok

The Lovers (Omgekeerd) & Pagina van Pentakels (Omgekeerd)

Steenbokis deze maand misschien niet de maand waarin belangrijke, definitieve beslissingen worden genomen.

De geliefden omgekeerd, en de Pagina van Pentakels samen omgekeerd kan duiden op moeilijkheden bij het nemen van praktische beslissingen, vervallen in dwaze fouten of vergissingen, en zich over het algemeen weer een klein kind voelen op sommige gebieden van het leven.

En hey – we kunnen allemaal zo nu en dan een beetje eigenzinnigheid en kinderlijke verwondering gebruiken. Maar voor een verantwoordelijke Steenbok is het van essentieel belang dat u weet dat het werk deze maand op een laag pitje moet staan.

Voor nu, geniet van de dwaasheid en vergeef jezelf gemakkelijk voor eventuele fouten die je tegenkomt.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Maandhoroscoop Steenbok!

Waterman

The Star (Omgekeerd) & King of Cups

Waterman stuit op een wegversperring met betrekking tot genezing en verbinding maken met hun intuïtie.

Met De ster omgekeerd, kan het voelen alsof je opnieuw wilt beginnen, maar er is gewoon iets dat je tegenhoudt, of plotseling is het moeilijk om de tekenen van het Universum te lezen die ooit oh zo duidelijk waren.

De Koning der bekers suggereert dat de enige weg erdoorheen is – door een dagboek bij te houden, na te denken, na te denken en oprecht verbinding te maken met het hart. Met eerlijkheid en hard werken kom je hier doorheen.

Soms moet jij degene zijn die je eigen nieuwe begin creëert.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Waterman maandelijkse horoscoop!

Vissen

Judgment (omgekeerd) & Queen of Swords (omgekeerd)

Vissenmisschien zoek je deze maand naar antwoorden, maar kom je leeg als je alleen de krachten van de logica gebruikt.

Oordeel omgekeerd en de Koningin van zwaarden omgekeerd zijn zowel frustrerende energieën voor degenen die liever een heldere geest hebben als snelle besluitvormingsvaardigheden. In eerste instantie zul je merken dat je deze maand met deze energie worstelt.

Onthoud echter dat een van je grootste vaardigheden als Vissen je intuïtieve kracht is – het hart en het onbewuste weten soms meer dan de geest.

Als je te veel nadenkt of je druk maakt over de antwoorden, zoek dan wat stilte en rust en kijk of de antwoorden zullen komen naar je zonder kracht.

Op zoek naar meer inzicht in maart? Probeer uw gratis te raadplegen Maandelijkse horoscoop Vissen!

Maart Voorwaarts Met Vertrouwen

Nu dat de Tarot heeft gesproken, bent u beter toegerust dan tien minuten geleden om maart met een daadkrachtige, zelfverzekerde houding tegemoet te gaan.

Hier is een waarheid die u in eerste instantie misschien niet gelooft: of uw Tarotscope al dan niet bijzonder “positief” of “negatief” was, doet er niet toe.

Deze Tarotscope is als de kaart en jij bent de kapitein van je eigen schip. U kunt de zeeën misschien niet altijd beheersen, maar u kunt zeker uw koers bepalen.

Met andere woorden, het is niet verstandig om negeren wat de kaarten te zeggen hebben, maar dat kan gebruik hen om het leven met de ideale instelling te benaderen.

Gerelateerd artikel: Uw numerologische voorspelling voor februari 2023

#Tarotscopen #van #maart #Astrologie #Antwoorden

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page