About Us

Uw wekelijkse tarotscoop: 20 – 26 februari 2023

Uw wekelijkse tarotscoop: 20 – 26 februari 2023

Het stralende evenement van deze week is de Nieuwe maan in Vissenbegint de week meteen op de 20e.

Dromerig en fantasierijk, deze gebeurtenis kan je helpen om diep in contact te komen met je intuïtie, het hart te openen en intenties te stellen die echt en authentiek zijn voor wie je bent op een onbewust, spiritueel niveau.

Degenen die bijzonder gevoelig zijn voor de grillen van de planeten, Maanen sterren kunnen merken dat de hele week zelf in diezelfde thema’s lijkt te zijn gehuld.

Om echter echt te zien hoe het zich voor u kan manifesteren, hebben we de Tarot en vernauwde de inzichten tot sterrenbeelden voor een persoonlijker tintje.

De wekelijkse tarotscoop van uw teken voor 20 – 26 februari 2023

Ram

9 van Pentakels

Deze week staat in het teken van overvloed en genieten voor Ram.

De 9 van Pentakels voorspelt een zonnige hemel – meestal op het gebied van financiën, overvloed en materieel comfort en welvaart.

Het gaat niet om letterlijke rijkdom voor alle Ram-vrienden, maar meer om de houding om te genieten van wat je op dit moment hebt. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, begin deze week dan met een dankbaarheidslijst, waarbij je je mindset concentreert op alles waar je dankbaar voor bent.

Dit zal je helpen om je te concentreren op wat er al recht voor je ligt – of fruit dat rijp is om te worden geplukt, om zo te zeggen!

Stier

7 van toverstokken (omgekeerd)

Vet, sterk en vechtend tegen alle verwachtingen in, hoogtepunten van deze week Stier‘ wilskracht.

Echter, zoals de meestal assertief 7 van toverstaf ondersteboven wordt gekeerd, zult u merken dat uw inspanningen deze week bijzonder zwaar zijn. Je ziet de zware strijd, maar vindt het niet gemakkelijk om de wandeling daadwerkelijk te maken.

Of, voor sommigen, is de “strijd” niet-traditioneel. Misschien heeft het minder te maken met het terrein buiten je en meer met je geest, hart en interne wilskracht.

Hoe het ook zij, dit is het moment om buiten de gebaande paden te denken en je voor te bereiden op een beetje elleboogvet – ook al is het op een andere manier.

Tweeling

8 van Pentakels

Tweelingdeze week is productief en nuchter.

Lijkt eenvoudig genoeg, toch? De 8 van Pentakels wijst u naar waar u ook een bestaande checklist met taken en verantwoordelijkheden heeft.

Nu gaat het er niet noodzakelijk om iets nieuws te beginnen, maar om productief te worden met wat al bestaat. Dit is geweldig voor het verbeteren van bestaande vaardigheden en het uitbreiden van plannen die je al in gang hebt gezet.

Natuurlijk moet je er wel aan werken om deze energie de moeite waard te maken!

Kanker

Aas van toverstaf (omgekeerd)

Kanker heeft moeite met het initiëren van nieuwe dingen deze week.

Met de Aas van toverstaf omgekeerd, lijkt het misschien alsof elk vuur dat je aansteekt snel wordt geblust. Je wilt vooruitgang boeken met nieuwe ideeën, vonken van passie en avontuur, maar op dit moment gaat er niets naar je zin.

De truc is om niet te forceren wat er niet is. Dit pak, geworteld in het element van Vuuris niet bedoeld om te worden gedwongen, maar nagemaakt.

Wees dapper, wees moedig en doe je best, maar weet wanneer je weg moet lopen als er iets niet op zijn plaats klikt.

Leeuw

10 van bekers (omgekeerd)

Leeuw merkt misschien dat vervulling en tevredenheid op de lange termijn deze week bijzonder ver weg lijken.

De 10 kopjes omgekeerd duwt je weg van je grote dromen en het ingebeelde beeld van hoe het leven eruit zou moeten zien. Misschien merkt u dat u groots denkt, maar niet bepaald op een manier die productief of optimistisch is.

Hoewel het oké is om teleurstelling of ontevredenheid te ervaren, is het belangrijk dat je ruimte houdt voor deze emoties en er niet in wentelt tot het punt waarop je niet meer terug kunt.

De gevoelens zullen komen en gaan, maar je echte dromen – de dingen die waar voor je zijn – zijn nooit zo ver als ze lijken.

Maagd

8 van toverstokken (omgekeerd)

Maagdis het essentieel dat je deze week flink op de rem trapt.

De 8 van toverstokken omgekeerd waarschuwt dat u in de verleiding kunt komen om deze week uw plannen of ideeën te overhaasten en dat u vatbaar kunt zijn voor miscommunicatie en misstappen.

Vergeet niet dat groter niet altijd noodzakelijkerwijs beter is. Je staat bekend om je vermogen om in de details van dingen te duiken en de nuances op te pikken die anderen gemakkelijk over het hoofd zien.

Verlies dat deel van jezelf niet uit het oog alleen omdat de wereld om je heen snel lijkt te gaan.

Zorg ervoor dat je inhaalt: Alle grote verduisteringen en maangebeurtenissen in 2023

Weegschaal

De keizerin

Weegschaal bloeit deze week in creatieve en overvloedige energie.

Rusten in de Venus-gereguleerde kaart (net als jijzelf, Weegschaal), De keizerinje bent deze week bijzonder gezegend op het gebied van aantrekkingskracht, overvloed, schoonheid en creativiteit.

Dit is vooral toevallig, gezien de effecten van de nieuwe maan die al in beweging is!

Je zult wat tijd willen besteden aan het stellen van intenties, misschien jezelf onderdompelen in een creatieve vaardigheid of hobby, en/of mediteren om je intuïtie aan te scherpen.

Schorpioen

De dwaas (omgekeerd)

Schorpioendeze week wil je goed kijken voordat je je volgende stappen zet.

De dwaas kan meestal een verrukkelijk gezicht zijn, maar zijn experimentele eigenzinnigheid en charme zijn iets frustrerender dan verrukkelijk wanneer hij in de omgekeerde positie wordt geklapt.

Met andere woorden, bereid je deze week voor om je een beginner te voelen, zelfs in je eigen vakgebied. En wees bereid om te leren, ook al kan het een vernederende ervaring zijn om af te treden van de leidinggevende positie die u denkt te hebben verdiend.

Boogschutter

De goochelaar

Boogschutter ziet de vonken er vanaf vliegen — deze week gaat helemaal over je vaardigheden, talenten en ondernemershouding.

De goochelaar brengt de vruchtbare grond voor creativiteit, maar uiteindelijk ben jij degene die de vonken moet creëren. Al het goede deze week komt door je eigen initiatief en creativiteit.

Het is vooral aan te raden om een ​​beetje te experimenteren en na te denken over hoe het ene gebied van het leven of de vaardigheid het andere daadwerkelijk kan overlappen. Liefde en carrière, geest en lichaam, hart en ziel – al deze dingen kunnen in één keer in uw voordeel worden gebruikt wanneer u holistisch plant.

Steenbok

De maan

Steenbokkan het leven deze week plotseling een beetje vreemd, esoterisch en grillig lijken.

De maan vraagt ​​dat je tenslotte je intuïtie volgt. Het spreekt in raadsels en stelt diepgaande vragen; onderweg vindt u het misschien moeilijk om logische antwoorden te onderscheiden.

Kortom, je bent deze week misschien veel in je eigen gedachten en gevoelens, en het kan voelen alsof je in cirkels aan het rennen bent om jezelf te begrijpen.

De schoonheid van deze energie zit echter meer in de reis dan in de uitkomst. Vertrouw erop dat de maan je naar de juiste bestemming kan brengen, zelfs als je daar een beetje blind rondloopt.

Waterman

Koning der Zwaarden (Omgekeerd)

Waterman worstelt deze week om het zwaard van vertrouwen en leiderschap te hanteren.

De Koning van zwaarden omgekeerd benadrukt je intellect, maar specifiek hoe je die gedachten en ideeën communiceert en waarvoor ze worden gebruikt.

Het kan lijken alsof je je ideeën probeert over te brengen, maar niemand luistert alsof je twee keer zo hard moet schreeuwen om half zo hard gehoord te worden. Echte koningsenergie gaat echter niet over luid of gelijk hebben – het gaat over duidelijk en behulpzaam zijn.

Als je deze week anderen niet kunt helpen, probeer dan anderen te helpen door je rust te vinden… en misschien je stem te redden.

Vissen

Ace of Swords (omgekeerd)

Vissen nu is het eigenlijk niet het moment om elke kans te grijpen.

Met de Aas van zwaarden omgekeerd op tafel, kan het best een uitdaging zijn om de bal aan het rollen te krijgen. Nieuwe kansen lijken opeens schaars en doorbraken in uw ideeën of curiosa komen niet vanzelf.

Proberen deze kaart in zijn (meer ideale) rechtopstaande positie te forceren is verleidelijk, maar vaak wordt een periode van blokkades en stagnatie niet opgelost door ‘door te duwen’.

Geduld, rust en eenzaamheid zijn enkele sleutels tot succes deze week.

Verbinding maken met de maan en tarot

Nu heeft uw Tarotscope de scène uiteengezet en weet u hoe het landschap van de week er waarschijnlijk uit zal zien.

Met dit in gedachten ben je nu nog beter voorbereid om deze nieuwe maan het hoofd te bieden, dienovereenkomstig te plannen en de intenties te bepalen die bij je passen.

En hey, hier is een geruststellende gedachte!

Ook al voelt de reis vaak heel individueel, onthoud dat je hele dierenriemfamilie ook iets ervaart dat enigszins op jou lijkt, zelfs als de kaarten zich op iets andere manieren manifesteren.

Gerelateerd artikel: Ben je klaar voor het Vissenseizoen? Hier zijn 6 eenvoudige manieren om je voor te bereiden

#wekelijkse #tarotscoop #februari

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page