About Us

Venus in Ram – waargebeurde verhalen

Venus in Ram – waargebeurde verhalen

Venus heerst over liefde. Ram is God of War, geen liefde. Zet Venus in een van de door Mars geregeerde tekens en dan begint het te koken. Het wordt heet. Mars houdt van vechten. Venus in Ram voert oorlog uit liefde en liefde voor oorlog. Mijn zus, een Vissen, heeft Venus in Ram…

Op een dag beantwoordde haar man een klop op de deur van hun huis. Iemand verkocht iets denk ik. Hoe dan ook, hij stond aan de deur te praten met deze meid en mijn zus kreeg een sfeer die ze niet leuk vond.

Mijn zus is een danseres, dus de voorkamer van hun huis was eigenlijk een studio met een hardhouten vloer. Ze ving de sfeer op, pakte een stoel en slingerde hem zonder een moment van aarzelen door de kamer, gericht op zijn knieën.

De stoel gleed over de vloer en BAM tegen zijn schenen, waardoor hij bijna als een bowlingkegel omver viel. In een vlaag van woede draaide hij zich om om haar aan te kijken, maar hij kon het niet helpen. Over zijn hele gezicht was deze stomme puppyhond “I love you” soort blik. Hij sloot de deur voor de vrouw, zonder commentaar. Dit veranderde in voorspel voor deze twee.

Weet je wie me dit verhaal heeft verteld?

Hij deed. Hij was een Schorpioen met een stijgende Ram. Ram heeft een hekel aan watjes en hij was aan het opscheppen over zijn vrouw omdat ze er niets van pikte.

Heb je Venus in Ram? Vertel ons een verhaal!

#Venus #Ram #waargebeurde #verhalen

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page