About Us

Venus: schoonheid zit in het oog van de toeschouwer!

Venus: schoonheid zit in het oog van de toeschouwer!

vraagt ​​Dina door Hij vindt je niet leuk:

‘Maar, Elsa, wat als je dik bent? Of wat als je onverzorgd bent? Primping wordt zo benadrukt in onze cultuur, het hofmakerijspel spelen, kleding dragen die je flatteert en verandert.. “Blijf zoals je bent omdat iemand naar je op zoek is..” Ik weet het niet.”

Dina, het vet van de een is dat van de ander. Wat voor de één onverzorgd is, is voor de ander nonchalant en ontspannen. Tenzij je denkt dat dit antwoord een agent is, laat me dit heel duidelijk maken …

Vet en onverzorgd is een toestand die in het moment is. Ik ben soms in mijn leven dik en onverzorgd geweest. Ik ben trouwens geweest erg vet en erg onverzorgd. Deze dingen kunnen en zullen veranderen vooral als er iemand langskomt en van je houdt.

Het is veel belangrijker om je individuele karakter te ontwikkelen als je een bevredigende relatie wilt aantrekken. Het is heel simpel. Zou je liever gelukkig zijn… of mooi?

Eigenlijk zijn gelukkige mensen mooi. Mensen willen bij hen in de buurt zijn omdat ze je een kleverig gevoel geven. Collega-astroloog Jack Fertig, inmiddels overleden, zei het het beste:

‘Wat je ook denkt, het is nooit je leeftijd, je gewicht, je haar, je lengte of je onthouding van gymnasia. Het is ALTIJD jouw houding.”

Ik ben het met hem eens. Met Pretty (knap) krijg je alleen de eerste date. Als je een saaie klootzak bent, zal niemand van je houden en bovendien heb ik mensen mijn haar laten daten en het was niet wat ik een goede ervaring zou noemen. Ik zou het zelfs een demoraliserende ervaring willen noemen.

Ontwikkel en open je individuele hart en geest en ziel. Hoe komt liefde anders binnen? Maar laten we het mensen vragen. Laten we experimenteren, want ik wed dat het antwoord hierop ongelooflijk gevarieerd is.

Welk type persoon (uiterlijk of anderszins) vind je het aantrekkelijkst? Waar is je Venus?

#Venus #schoonheid #zit #het #oog #van #toeschouwer

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page