Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Volle maan in Kreeft, 18 januari 2022

Volle maan in Kreeft, 18 januari 2022


volle maan in kreeft 30 december
volle maan in kreeft 18 januari

Er is weer een jaar voorbij en deze maan geeft je de kans om terug te kijken maar vooral ook vooruit. De invloed van kreeft op de maan (18 januari, 00:51) is er een van emotie, weemoed en een positieve blik. Kijk terug op dit jaar en besef wat er geleerd is, wat mag achterblijven in het vorige jaar en waar meer de nadruk op mag liggen in dit jaar. Er is een hoop mis in de wereld momenteel. Soms lijkt het wel alsof de hel langzaam naar boven sijpelt om  de levensdimensie te overspoelen. Die hel en hemel zijn echter beiden hier. Het is maar net wat jij er mee doet. Zo boven zo beneden, het Koninkrijk Gods is in u. En zo zijn er nog veel meer zinnen uit spirituele boeken van weleer die je eigenlijk steeds maar weer tips geven over hoe het daadwerkelijk zit. Dus kijk terug en laat achter.

Het licht in jezelf mag schijnen. Het steeds concentreren op het negatieve trekt het alleen maar aan. Soms lijkt de gehele wereld zo verdorven. Kindermisbruik, geweld, manipulatie etcetera. Maar herinner je dat het licht in jou altijd harder schijnt. Je hoeft het enkel toe te laten. Datzelfde licht zal anderen het licht in hen doen herinneren. Kreeft in maan staat dan ook vooral voor een vleugje optimisme naar de toekomst. Een maan die ons doet herinneren dat onze aard er een van liefde en vrede is. Dat we nieuwsgierige wezens zijn die willen ontdekken, spelen en lol maken. Dat vleugje optimisme is er trouwens niet voor niets. Juist tijdens deze maan(d) gaat er veel veranderen. Voor wie goed heeft opgelet is er al duidelijk een kentering zichtbaar. In de crisis waar we momenteel inzitten maar ook in de mens zelf. We zijn weer een hoop rotzooi door en worden steeds lichter en bewuster.

Familie banden

Ook in de familiebanden (handig zo rond de feestdagen) wil deze maan graag een handje helpen. Veel mensen vinden het wat lastig om naar familie toe te gaan. Dit komt enkel door het niet accepteren van het verleden. Wat is er gebeurt en waarom? We gaan er veelal teveel over in ons hoofd zitten. Belangrijker is te weten dat het is gebeurt, dat jij er bij aanwezig was en dat het zich niet nu afspeelt. Laat het los. Bekijk oude familie albums of haal herinneringen op. Juist in de familieband ligt veel aardse genezing voor het leven dat je nu leeft. Ook de band met de moeder staat centraal. Niet enkel de aarding met deze planeet maar ook met degene die jouw lijf en leden hier bestemming heeft gegeven. De band tussen een kind en een moeder is een speciale en soms ook moeilijke doordat ook moeders nu eenmaal niet perfect zijn. Laat het beeld varen dat je hebt bij de perfecte moeder en probeer haar te zien als een mens net als jij. Op het moment dat de blokkades tussen kind er moeder langzaam vervagen kan er weer volop liefde voor de eigen zelf stromen. Zorgzaamheid en zelfliefde worden namelijk door de moeder doorgegeven aan een kind waar de vader je autonomie leert.

Mercury en Venus in retrogade

Het is tijd om tot bezinning te komen. Doordat Venus en Mercury in retrogade lopen is dit geen tijd voor grootse daden en beslissingen. Rust maar even uit. Niet te streng zijn voor jezelf. Geen doe energie maar gewoon even helemaal tot rust komen. Wat is er de afgelopen tijd veranderd in jouw zijn? Want wie jij bent is een steeds veranderlijk proces in dit aardse leven. Elke verandering in denken of zijn veranderd jouw leven compleet.

Tweelingzielen

Voor Tweelingzielen kan dit een heftig maantje zijn. Ineens kunnen de oogschellen afvallen zodat ze zien hoe het echt zit. De roze wolk is weg en de realiteit zet in. Dit kan voor wat problemen in een relatie zorgen, heftige ruzies zelfs. Tegelijk kan dit soort duidelijkheid er natuurlijk ook voor zorgen dat je samen tot oplossingen komt. Elkaar nog beter leert begrijpen en dichter bij elkaar komt te staan.

 Source link
Volle maan in Kreeft, 18 januari 2022

error: Content is protected !!