About Us

Volle Maan in Leeuw: 5 februari 2023 – Vaste tekens breken uit

Volle Maan in Leeuw: 5 februari 2023 – Vaste tekens breken uit

de-show-must-go-on-leukDe volle maan in Leeuw vindt op 5 februari ’s middags plaats bij 16 graden. De zon en de maan vormen een vierkant van 15 graden met Uranus. Verwacht een onverwacht spektakel.

Leo is flitsend, maar we hebben het hier over de maan, dus de scène kan emotioneel zijn. Uranus slaat in als een bliksem. Emoties kunnen losbarsten.

Dit doet me denken aan het huildrama van Britney Spears van enkele jaren geleden. Het is opvallend. Niet dat de energie niet op een positieve manier kan spelen. Creatieve mensen die experimenteren, kunnen geweldige resultaten behalen.

Vaste tekens, Stier, Leeuw, Schorpioen, Waterman, kunnen hier een soort schok van verwachten, vooral als uw planeten zich in de middelste graden van deze tekens bevinden. Er is hier geen angst. Het is een kans om je karakter te updaten. Sterker nog, deze energie is krachtig genoeg om je leven te veranderen – snel.

Merk op dat er hier niets is om bang voor te zijn. Het is meer zoiets van: “Hé! Ik wil anders leven!” Of: “Hé! Mijn gevoelens op de zijn veranderd!” Uranus bevrijdt en het gebeurt in een fractie van een seconde.

Heb je planeten in de buurt van het midden van een vast teken? Wat zou jij graag willen zien manifesteren onder deze volle maan?

2023-01-28 11:38:59

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page