About Us

Volle Maan in Maagd – De Exodus –

Volle Maan in Maagd – De Exodus –

Op 7 maart 2023 hebben we een Volle Maan op 16° Maagd.

Elke Volle Maan is een kans om de energie van 2 tegenovergestelde tekens te integreren.

Bij volle maan staan ​​de maan en de zon tegenover elkaar. Aangezien we in het Vissenseizoen zitten (dus de Zon staat in Vissen), kan de Maan alleen in het tegenovergestelde teken staan, Maagd.

We kunnen het potentieel van een teken alleen bereiken als we de eigenschappen van het tegenovergestelde teken gebruiken. We kunnen Vissen-kwaliteiten alleen voortbrengen via Maagd.

Vissen is de uitgestrekte oceaan van Eenheid – die ruimte waar we worden ontdaan van onze persoonlijke identiteit en één worden met alles. Vissen gevoel hun weg door de wereld.

Maar als dingen te “papperig” worden, hebben we dat nodig Maagd. Maagd brengt orde in chaos en komt met praktische benaderingen om ons te helpen navigeren door de zee van verandering.

Misschien ben je bekend met Exodus van het Oude Testamenten de Oversteken Van De Rode Zee geleid door de bijbelse figuur Mozes. “Exodus” is een Griekse term die letterlijk “de weg naar buiten” betekent.

Het Egyptische leger volgde en de Rode Zee lag voor, dus Mozes moest iets doen. Met niets te verliezen, hief hij zijn staf in de lucht. Plotseling scheidden de wateren op wonderbaarlijke wijze.

De oversteek van de Rode Zee is een geweldige metafoor voor de manieren waarop het universum ons ondersteunt als we vastbesloten zijn om het pad te bewandelen.

Volle Maan in Maagd, Saturnus in Vissen

Maagd’s oplossing voor onze nooit eindigende, existentiële Vissencrisis is misschien helemaal out of the box (Volle Maan driehoek Uranus). Maar het zal ons net dat extra zetje geven om vooruit te komen (Volle Maan vierkant Mars).

Minder dan een uur na de Volle Maan in Maagd gaat Saturnus naar Vissen.

We weten dat verandering onvermijdelijk is. We voelen het in de lucht. Een nieuw hoofdstuk van ons leven staat op het punt te beginnen.

Het Sabiaanse symbool van de Volle Maan in Maagd is “Een vulkaanuitbarsting”.

Het Sabiaanse symbool spreekt over het belang van het loslaten van het oude, alvorens het nieuwe uit te nodigen.

Met Saturnus op 29° 59′ Waterman, minuten verwijderd van het binnendringen in Vissen, zal de Volle Maan in Maagd ons eraan herinneren dat verandering een onvermijdelijk onderdeel van het leven is.

Om ruimte te maken voor het nieuwe, moet alles losgelaten worden. 100%.

Veranderen is niet gemakkelijk. Maar echte verandering vindt pas plaats als we vertrekken vanuit een nultoestand. Daarom hebben we soms iets nodig van de omvang van een vulkaanuitbarsting. Het oude moet tot as worden verbrand. Ook al hebben we nog geen idee waar we naartoe gaan.

‘Veranderen’ betekent niet noodzakelijkerwijs dat je morgen je baan opzegt en een enkeltje naar de Amazone-jungle koopt. Veranderen is niet wat we doen. Wat wij doen is een reactie op verandering. Verandering begint altijd van binnenuit.

Soms is verandering een openbaring waarom we vastzitten in hetzelfde oude patroon. Andere keren is het een moment van helderheid: “DIT is wat er werkelijk gebeurt”. En andere keren is het een beslissing “Ik zal dit pad niet langer bewandelen”.

Vraag jezelf bij de Volle Maan in Maagd af:

“Waar is er een onvermijdelijke uittocht in mijn leven?”

“Hoe steek ik mijn eigen metaforische zee over om bij mijn beloofde land te komen?”.

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit je aan bij andere 49.000+ abonnees:

#Volle #Maan #Maagd #Exodus

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page