About Us

Volle Maan in Maagd – maart 2023

Volle Maan in Maagd – maart 2023

De Volle Maan vindt plaats om 12:40 (UT) op 7 maart 2023. De Maan zal om 16VIR40 zijn.

Bij de Volle Maan in Maagd worden kwesties die verband houden met hoe we ons fysiek, emotioneel en mentaal voelen scherp onder de aandacht gebracht. Met de Maagd-maan tegenover de Vissen-zon, worstelen we met hoe we de hemel naar de aarde kunnen brengen, de perfectie kunnen recreëren die we voelen met onze ziel. Gezien het feit dat Saturnus minder dan een uur na de piek van de maancyclus naar Vissen zal gaan, zullen deze thema’s de komende twee en een half jaar aan de gang zijn. Hoe kan ik de droom realiseren? Dit zal een constant refrein zijn. Er zullen lessen te leren zijn over hoe we onze verbeeldingskracht gebruiken en misschien een geloofsbeproeving. Daarnaast loopt Pluto’s binnendringen in Waterman aan het einde van de maand, nog een belangrijk nieuw verhaal op het grote kosmische toneel. Bekijk mijn YouTube-kanaal voor meer informatie over al deze diensten.

En dus staan ​​we hier, op de drempel van grote verandering. Het voelt alsof we in de vergetelheid staren, verdwaald in de schoonheid van de ronddraaiende sterren, gevuld met zowel verwondering als angst, allerlei verbeeldingen die oprijzen uit het onbewuste. De Maagd Maan zegt zachtjes, Ik moet het beter maken, ik moet helpen. Geef me iets te doen! En ja, we moeten proactief zijn, kleine manieren vinden om het dagelijks leven te verbeteren. Laat Mars je niet pesten tot overhaaste beslissingen of grote ingrijpende gebaren waardoor je handen veel te vol zijn voor iets anders. Neem de tijd om de details te overwegen en precies te onderscheiden wat u nodig heeft. Een quincunx van de Maan naar Venus suggereert dat het gemakkelijk is om te denken dat als één ding ‘fout’ is, alles ‘fout’ is. Misschien zijn er alleen kleine aanpassingen nodig om de innerlijke harmonie en het welzijn te herstellen. Reinig uw geest, lichaam, ziel en omgeving om u voor te bereiden op de weg die voor u ligt. Luister naar de stille stem van je intuïtie voor verdere instructies.

******************************************************* *********
Ik plaatste een video-exploratie van 37 minuten van deze lunatie op mijn Patreon, waar ik de kaart grondig verkende en keek naar hoe asteroïden Lilith en Prometheus verband houden met de thema’s van de volle maan. Klik hier om lid te worden van mijn Patreon en te kijken.
******************************************************* *********

Imagiër – ‘Fixing holes in the Cosmos’ (gemaakt door Leah Whitehorse met Midjourney AI)

#Volle #Maan #Maagd #maart

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page