Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

Volle Maan in Steenbok – De verhalen die we onszelf vertellen –

Volle Maan in Steenbok - De verhalen die we onszelf vertellen -

Share This Post

Volle Maan in Steenbok – De verhalen die we onszelf vertellen –

Op 3 juli 2023 hebben we een prachtige Volle Maan op 11° Steenbok.

De Volle Maan in Steenbok zal ons laten zien waartoe we in staat zijn. Het geeft ons een beeld van wat mogelijk is.

En het zal de nummer 1 ‘vijand’ blootleggen die ons klein houdt en ons ervan weerhoudt ons grootste potentieel te bereiken: de verhalen die we onszelf vertellen.

Volle Maan in Steenbok – De grote, wilde wereld

Steenbok is ons hogere zelf, ons grootste potentieel, de volwassene in ieder van ons.

Steenbok is de plek waar we de grote wilde wereld ingaan om onze missie te verwezenlijken.

De grote wilde wereld is een moeilijke plek. We moeten vaardigheden ontwikkelen. We moeten omgaan met moeilijkheden. Wij worden harder. En als het ons lukt, krijgen we uiteindelijk onze beloning.

Als we een Volle Maan in Steenbok hebben, staat de Maan in Steenbok en de Zon in Kreeft. Alle Volle Manen in Steenbok benadrukken de spanning van de tegenstellingen: Kreeft en Steenbok.

Kanker is het bekende. Steenbok is het onbekende. Kanker is onze comfortzone. Steenbok is onze ongemakzone.

De rol van kanker is het behouden van wat we al hebben. De rol van Steenbok is om op te offeren wat we hebben voor de hoop op een betere toekomst.

Te veel kanker en we worden nooit volwassen. Het is zoveel comfortabeler om te doen wat we altijd al deden! Te veel Steenbok en we jagen succes na voor de inzet van succes, waarbij we de leegte binnenin overcompenseren.

Hoe zorgen we voor een evenwicht?

Volle Maan in Steenbok – De aspecten

De Volle Maan in Steenbok staat tegenover Mercurius in Kreeft, driehoek Jupiter in Stier en sextiel Saturnus in Vissen.

Volle Maan tegenover Mercurius suggereert dat er een spanning bestaat tussen wat we willen bereiken (Volle Maan in Steenbok) versus onze denkpatronen (Mercurius) die ons in onze comfortzone houden (Kreeft).

De oppositie is een heel lastig aspect omdat de spanning van de 2 planeten tegenover elkaar onverenigbaar lijkt. Het is niet zo dat we niet weten dat er een probleem is, maar dat weten we wel. Toch zijn we er absoluut van overtuigd dat we er niets aan kunnen doen.

Als er oppositie is, is het niet de wereld die moet veranderen. Wij zijn het die moeten veranderen.

Gelukkig ondersteunt de Volle Maan-driehoek Jupiter ons in dit proces – als we maar geloven dat er een betere toekomst is, is 90% van het werk gedaan. Als er iets is dat een herhalend, obsessief denkpatroon kan doorbreken, dan is het Jupiter.

Bovendien zal het sextiel naar Saturnus ons hulpmiddelen en ondersteuning geven om tastbare veranderingen door te voeren.

Een betere toekomst is niet alleen een dagdroom! Bij de Volle Maan in Steenbok hebben we echt de inspiratie, het geloof (Jupiter), de hulpmiddelen en de ondersteuningssystemen (Saturnus) voor blijvende verandering.

Maar er is één belangrijk ding dat we moeten aanpakken…

Volle Maan in Steenbok – De verhalen die we onszelf vertellen

Ik heb altijd tegen mezelf gezegd dat ik een hekel heb aan koud water. Ik zou alleen gaan zwemmen in het hoogseizoen – en alleen als het superheet was. Ik zou een hele theorie hebben waarom koud water niets voor mij is.

Een paar dagen geleden besloot ik in ijskoud water te duiken. Ik hield gewoon mijn adem in en stopte gewoon met luisteren naar het verhaal ‘koud water is niets voor mij’.

Toen ik mijn eigen geest uitdaagde (Volle Maan tegenover Mercurius) ontdekte ik dat het in ijskoud water zijn eigenlijk niet onaangenaam is. Het was een geheel nieuwe sensatie die ik nog nooit eerder heb meegemaakt; en ik voelde me daarna geweldig!

Na de duik sloeg het gewoon nergens op dat ik mezelf mijn hele leven het koudewaterverhaal heb verteld. Het verhaal was niet waar – toch was ik ervan overtuigd dat het zo was, alleen maar omdat dit is wat ik mezelf keer op keer heb verteld.

Verhalen die we onszelf vertellen, zijn als reclame. Ze werken!

Als we maar een voldoende aantal keren naar de domste reclame op tv kijken, kopen we uiteindelijk het product. Wij zijn bedraad voor het bekende. Wij geloven dat we keuzes maken, terwijl we in werkelijkheid standaard kiezen voor wat we het beste weten.

We hebben allemaal verhalen die we onszelf vertellen. Misschien heeft iemand anders ons verteld dat ze waar zijn. Misschien bestempelden we ze al vroeg in ons leven als ‘waarheden’ en hebben we ze nooit in twijfel getrokken.

Verhalen houden ons warm, gezellig en veilig. Verhalen geven ons een goed gevoel over onszelf, omdat we met verhalen onszelf kunnen definiëren en kunnen zeggen: “nou, dat ben ik maar”. Met verhalen kunnen we onze daden rechtvaardigen. Er zit een consistentie in deze verhalen die veilig en bevredigend aanvoelt.

Verhalen weerhouden ons ervan te groeien.

We zijn allemaal tot zoveel meer in staat. De enige constante in het leven is groei. Het zit in de natuur; het is overal. Groei en evolutie zitten in onze genen geschreven.

Verhalen zijn het tegenovergestelde van groei. Alleen omdat het ONZE verhalen zijn, alleen omdat ze bekend zijn, betekent dit nog niet dat ze juist zijn.

Het feit dat iemand een geschiedenis van gewelddadige relaties heeft, betekent nog niet dat gewelddadige relaties oké zijn. Het feit dat we de dingen altijd op een bepaalde manier hebben gedaan, betekent niet dat dit de beste manier is.

Het veranderen van de verhalen die we onszelf vertellen klinkt misschien als hard Steenbok-werk.

Je hebt dit waarschijnlijk 1 miljoen keer gehoord “verander gewoon je gedachten” of “het draait allemaal om de mindset” … en je hebt jezelf 1 miljoen keer “ja, maar” of “dit werkt niet voor mij” gezegd.

Wat als dat zo is? Wat als jouw “waarheid” slechts een verhaal is dat je jezelf hebt verteld?

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit u aan bij de andere 49.000+ abonnees:

Source link

More To Explore

Boogschutter
daghoroscoop

Daghoroscoop Boogschutter 2023-09-29 06:01:04

Daghoroscoop Boogschutter Op creatief en romantisch vlak kan dit een bijzondere dag voor je zijn, maar het kan ook een dag zijn waarop je moeite hebt om te begrijpen waarom bepaalde mensen zich gedragen zoals ze doen. De kans is groot dat ze het zelf niet kunnen verklaren, dus welke hoop heb je? 2023-09-29 06:01:04

Weegschaal
daghoroscoop

Daghoroscoop Weegschaal 2023-09-29 06:01:06

Daghoroscoop Weegschaal De volle maan van vandaag in jouw tegenovergestelde teken geeft je de kans om partnerschappen en relaties een stevigere basis te geven en je moet daarvan profiteren. Wees eerlijk tegen uzelf over uw rol in recente verontrustende gebeurtenissen. Niemand is onberispelijk. 2023-09-29 06:01:06 Weegschaal – Daghoroscoop Horoscoop Weegschaal van vandaag en morgen! mentalistnuno.nl

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer