Mentalist Nuno
Entertainer vuurspuwer inhuren Nuno

Mentalist Nuno

Volle Maan in Vissen – Opoffering –

Volle Maan in Vissen - Opoffering -

Share This Post

Leestijd: 4 minuten

Volle Maan in Vissen – Opoffering –

Op 31 augustus 2023 hebben we een Volle Maan op 7° Vissen.

Volle Manen in Vissen brengen existentiële thema’s altijd in beeld. Er is iets met het laatste teken van de dierenriem dat hongert naar antwoorden.

Vissen is het teken nummer 12. Dat is zo alles gezien, alles gedaan. Vissen weet dat we allemaal deel uitmaken van dezelfde oceaan van eenheid, en dat een vlinder die met zijn vleugels klapt in de Amazone dagen, jaren of decennia later in Texas een tornado kan veroorzaken.

Er straalt een zoete sereniteit uit over Vissen – sommigen noemen het ‘zelfgenoegzaamheid’, anderen ‘diep weten’. De belangrijkste drijfveer, de reden waarom Vissen iets doet – of niet doet – is onvoorwaardelijke liefde.

Natuurlijk ken je misschien Vissen – of meerdere – die allesbehalve onvoorwaardelijke liefde zijn.

Er zijn twee fundamentele Vissen-archetypen: Jezus en Judas (verschillende culturen hebben hun eigen versies van deze Vissen-archetypen).

Jezus is een symbool van het Vissentijdperk. Hij staat bekend om deugden als onvoorwaardelijke liefde en opoffering. Judas was de twaalfde apostel. Zijn naam wordt vaak als synoniem gebruikt voor verraad of verraad.

Jezus en Judas zijn de twee uiteinden van het Vissenspectrum. Maar er is een gemeenschappelijk thema voor alle Vissen-archetypen: offer.

Wanneer we met Vissen-energie werken, hebben we vaak het gevoel dat er grotere krachten in het spel zijn, en dat we slechts een hulpmiddel zijn, of een kanaliserend medium, dat we hier zijn om een ​​soort profetie te vervullen.

Er is een belangrijk onderscheid tussen opoffering en loslaten. We laten negatieve overtuigingen los. We laten los wat verrot is, of niet langer bruikbaar is.

Opoffering is anders. We offeren onze negatieve overtuigingen niet op. Als we zeggen dat we iets opofferen, doen we dat ook iets waardevols opofferen. Opoffering is een daad van offeren, van iets gebruiken vanwege de intrinsieke waarde ervan, om een ​​hogere bewustzijnsstaat te bereiken, of om een ​​groter goed te bereiken.

Vissen versus Maagd

Elke Volle Maan is een raadsel. De Maan staat tegenover de Zon.

Hoe kunnen we de tegengestelde energieën op dezelfde as met elkaar verzoenen?

Planeten in oppositie hebben veel gemeen: ze delen dezelfde modaliteit en dezelfde polariteit. De tekenen die oppositie voeren hebben hetzelfde doel, maar ze hebben heel verschillende benaderingen om dat doel te bereiken.

Maagd is de aarde, Vissen water. Maagd is gezond verstand. Vissen voelt zijn weg naar binnen. Maagd is “Ik heb een plan”. Vissen is ‘Ik heb een droom’. Maagd wil de dingen goed doen. Vissen wil het goede doen.

Deze heen en weer dans zal uiteindelijk een speelveld creëren waar nieuwe mogelijkheden ontstaan.

De Aspecten – Volle Maan Conjunct Saturnus

De Volle Maan staat conjunct Saturnus op 3° Vissen.

Saturnus en Vissen (met zijn heersende planeten Jupiter en Neptunus) kunnen niet méér van elkaar verschillen.

In de komende 2 jaar zal Saturnus wordt langzaam toegepast op een conjunctie met Neptunus. Deze specifieke Volle Maan in Vissen zal ons dus een voorproefje geven van het soort energieën waarmee we in de toekomst zullen werken.

Deze Volle Maan in het laatste teken van de dierenriem zal dat wel doen werpen belangrijke vragen op over onze erfenis in deze wereld. Oppervlakkige doelen worden niet langer gewaardeerd. We verlangen naar iets diepers, iets betekenisvollers.

De Volle Maan in Vissen zal vragen oproepen rond opoffering: wat moet je opofferen om de missie van je ziel in dit leven te bereiken?

Opoffering hoeft niet het equivalent te zijn van Jezus aan het kruis. Ieder van ons offert tijd en middelen op om in de samenleving te kunnen functioneren, of om een ​​bepaald doel te bereiken.

We werken hard om voor onszelf en onze gezinnen te zorgen. Om fit en gezond te blijven, sporten we wanneer we daar geen zin in hebben. We besteden onze weekenden aan studeren in plaats van Netflix te kijken.

Maar deze Volle Maan zal deze vraag verder onderzoeken. Wat is dat ultieme doel waarvoor het de moeite waard is om op te offeren?

Wat is DAT doel, die missie, dat verder gaat dan het krijgen van een salaris of het verliezen van een paar pondjes?

Dit is een belangrijk onderscheid omdat onze Vissen-missie niet ons dagelijks doel is – het is ons ultieme doel in dit leven.

In de Mesopotamische mythe Enuma Elish, Marduk gebruikte het lichaam van de gedode godin Tiamat om de wereld te creëren.

Er zijn veel soortgelijke scheppingsmythen over de hele wereld waarin een god, of een mens, iemand opoffert – een godin, een vrouw, een kind of iemand die geliefd is – om de mensheid, of een kerk, of een ander Vissen-ideaal te creëren.

Al deze mythen spreken over iets fundamenteels over hoe onze psyche en de wereld ‘werken’.

Er is een reden waarom Vissen twee door Saturnus geregeerde tekens volgt: Steenbok en Waterman. Nadat we een leven lang een materiële erfenis hebben opgebouwd, komen we bij Vissen terecht en wordt ons gevraagd deze achter te laten – voor een belofte van iets groters.

We weten dat we gebruik maken van onze Vissen-missie wanneer het doel, die drive, datgene dat ons motiveert niet langer over ons gaat – het gaat over bijdragen aan iets dat veel groter is dan wijzelf.

Opofferen is nooit gemakkelijk – We hebben zoveel tijd en energie gestoken in het bouwen van die structuur – maar het is de onvermijdelijke volgende stap in onze ontwikkeling.

De Volle Maan in Vissen zal je niet noodzakelijkerwijs vragen je baan op te zeggen, je bezittingen weg te geven en naar het klooster te gaan.

Het vereist dat je iets waardevols opoffert, zodat je je hogere missie kunt vervullen. Dit offer gaat niet over loslaten van wat je waardeert; in plaats daarvan gaat het om gebruik makend van die Saturnusbron waar je hard voor hebt gewerkt, om het spirituele altaar van je hogere zelf te bouwen.

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly

Als u op de hoogte wilt blijven van de toekomstige transits, abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief van Astro Butterfly.

Sluit u aan bij de andere 49.000+ abonnees:

Source link

More To Explore

Kanker
daghoroscoop

Daghoroscoop Kanker 2023-10-03 06:01:00

Daghoroscoop Kanker Jij bent nooit het type geweest dat je emoties ontkende en dat feit zal vandaag in jouw voordeel werken. Het is misschien gemakkelijker om stil te blijven en anderen niet te laten weten wat je dwars zit, maar dit is precies het juiste moment om je gevoelens open te stellen. 2023-10-03 06:01:00 Kanker

Maagd
daghoroscoop

Daghoroscoop Maagd 2023-10-03 06:01:02

Daghoroscoop Maagd Koop in ieder geval kleine cadeautjes voor de mensen van wie je houdt, maar laat je niet meeslepen door vandaag een enorme hoeveelheid geld uit te geven in de misplaatste overtuiging dat je een groots gebaar moet maken. Het zijn de kleine dingen in het leven die het meeste betekenen. 2023-10-03 06:01:02 Maagd

Mentalist Nuno boeken?

Heeft u binnenkort een feest of event? Dan is professioneel entertainer Nuno een perfecte keuze! Op deze website leest u de mogelijkheden om Nuno in te huren.

mentslist nuno vuurspuwer