About Us

Vraag het collectief: waarom negeren mensen het voor de hand liggende?

Vraag het collectief: waarom negeren mensen het voor de hand liggende?

ElsaElsa vraagt ​​het collectiefIk heb de afgelopen week nagedacht over naïviteit. In het bijzonder lijken we het leven te zien alsof we kinderen zijn. We vertrouwen en zijn dus heel gemakkelijk te misleiden.

Ik weet dat er talloze theorieën zijn met betrekking tot dit, maar is er een echte waarheid te vinden?

Ik heb hierover nagedacht en vanmorgen heb ik een consult met een Waterman met Venus in Vissen. Ik noemde de astrologie omdat het zo perfect is voor haar opmerking. Ze wil een discussie zien over waarom mensen negeren wat voor de hand ligt.

Haar formulering hiervan is beter dan de mijne. Ik vertelde haar dat ik dit zou posten en kijken welke ideeën mensen hebben.

Dit is gerelateerd, uit 2012. Ik herinnerde me dat ik omringd was door hoeren, zonder dat ik het wist. Duidelijk/Onbewust.

Naïviteit

Zoals ik onlangs heb gesuggereerd, denk ik dat Saturnus in Vissen de sluier over legioenen mensen zal laten vallen en aan hen de dingen zal onthullen die ze niet hebben gezien en die daar wel te zien zijn.

Waarom negeren mensen het voor de hand liggende?

2023-01-26 18:22:55

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page