About Us

Vrienden in de steek laten als er een nieuwe liefde opduikt

Vrienden in de steek laten als er een nieuwe liefde opduikt

“Ik zou graag meer willen weten over het in de steek laten van je vrienden ten gunste van een smaak van het maandtype relatie/verslaving. Voor degenen die geen 12-stappenprogramma’s of dat soort dingen kunnen doen. Ik weet dat je zegt dat bepaalde problemen zichzelf oplossen, maar ik dacht ik vraag het toch. Hoe vind je een diepere betekenis in “de kaart”.

Ik wil dit beantwoorden met deze disclaimer: ik weet niet of de persoon die deze vraag stelt degene is wiens aandacht afdwaalt, of dat hij degene is die aan de kant wordt gezet als er een sprankelende kerstbal verschijnt.

“Ik zou graag meer willen weten over het in de steek laten van je vrienden ten gunste van een soort relatie/verslaving van de smaak van de maand.”

Er zijn hier niet veel details, maar er zijn genoeg mensen met een korte aandachtsspanne. Er zijn ook verschillende niveaus van vriendschap en ik weet niet of dit allemaal kan worden beoordeeld of zelfs maar goed of fout kan worden genoemd, omdat het het leven van het individu is om te leven.

Ik weet ook niet de leeftijd van de betrokken personen, wat er misschien toe doet. Ik weet niet of de schrijver de persoon is met de “verslaving” of dat ze iemand anders taggen. Maar als ik dit gewoon zonder meer zou beschouwen, als ik bevriend zou zijn met iemand die prioriteit geeft aan samenwerking, zou ik verwachten dat ik zou worden gedumpt als ze een prospect aan dek hadden. Natuurlijk gaan ze zich concentreren op het ontwikkelen van de romantische relatie.

Ik ben zo! Het is geen probleem zolang mijn vrienden op elkaar lijken. Hun man komt thuis en ze moeten gaan. Helemaal begrijpelijk. Of laten we zeggen dat ze zich in de beginfase van een wervelende liefdesrelatie bevinden. Ik zou me nooit bemoeien met dat type snelheid. Mijn vriend zou blij zijn en ik zou ze niet willen slepen. Het maakt deel uit van de deal.

Dit werkt in mijn geval, maar als je het soort persoon bent dat vrienden boven geliefden plaatst, zal dit type persoon je na verloop van tijd lastig vallen. Ze laten je in de steek. Om dit te begrijpen, moet u zich afvragen wat de werkelijke prioriteit van de persoon is?

Voor degenen die geen 12-stappenprogramma’s of dat soort dingen kunnen doen.

Dit verwart de kwestie voor mij, omdat prioriteit geven aan partnering (of je kinderen of je baan of wat dan ook) een persoonlijke keuze is, geen verslaving. Dus is de persoon echt verslaafd om relaties te laten stijgen, vervolgens te crashen en te verbranden? Als dat zo is, is het net als elke andere verslaving. Vroeg of laat worden ze hard op hun hoofd gedumpt, of worden ze vernederd, ook wel een muur raken of een bodem raken. Op dat moment kunnen ze het aanpakken … of niet, net als bij elke verslaving.

Ik weet dat je zegt dat bepaalde problemen zichzelf oplossen, maar ik dacht ik vraag het toch.

Ik weet het niet zeker, maar het lijkt erop dat jij degene bent met het probleem. Als dat zo is, als het je genoeg pijn bezorgt, kun je je omdraaien om ernaar te kijken, maar het lijkt er nog steeds niet op dat het in de steek laten van je vrienden het belangrijkste probleem is. Het zou in de partners zijn die je kiest of je onwerkelijke verwachtingen of misplaatste sprongen in het diepe… iets van dien aard.

Wie deze persoon ook is, het kan helpen om op een rijtje te zetten wat de echte prioriteiten zijn en te begrijpen dat prioriteiten in de loop van de tijd kunnen veranderen. Misschien heb je gewoon een update nodig!

Hoe vind je een diepere betekenis in “de kaart”.

Veel mensen zijn niet zo diep en dat bedoel ik niet als een belediging. Er zijn legioenen mensen die er gewoon niet in geïnteresseerd zijn en ik kan niet zeggen dat ik het hen kwalijk neem. Zo’n persoon is blij om rond te zweven, totdat ze een knoestige overgang hebben … die ze zullen doorstaan, totdat ze weer normaal kunnen worden.

Ik doe een gok… dit ben jij en je denkt dat je misschien een vlok bent. Een echte vlok zou er nooit aan denken om deze vragen te stellen, dus ik denk niet dat dat het is. Ik vermoed dat je je ongemakkelijk begint te voelen en op weg bent om volwassen te worden of ouder te worden door dit gedrag.

Als ik het bij het rechte eind heb, is je eerste taak om op te graven wat je wilt, onafhankelijk van wat je vrienden denken. Ga dan vanaf daar.

Iemand nog ideeën?

#Vrienden #steek #laten #als #een #nieuwe #liefde #opduikt

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page