About Us

Waarheid vinden in een zee van leugens

Waarheid vinden in een zee van leugens

Ik heb gezegd dat ik wat mentale ruimte wil nemen van de zee van leugens die er zijn. Het is me nog niet gelukt, maar ik werk eraan en boek vooruitgang.

Het internet is per definitie zeer verslavend. Iedereen die ik ken en waar ik van hou, is er vrijwel constant mee bezig. Ik wil niet per se alles uit het oog verliezen. Ik werk ook op internet, dus het is best ingewikkeld. Maar ik ben erin geslaagd om wat mentale ruimte voor mezelf te creëren. Er beginnen dingen te ontstaan.

We zoeken allemaal tot op zekere hoogte de waarheid. Dit is waar Jupiter en het 9e huis over gaat. Ik heb Mars en Mercurius in mijn 9e huis, dus ik achtervolg het meer dan de meeste. Maar zoals ik de laatste tijd al zei, zie ik alleen maar een zee van leugens met stukjes waarheid die misschien voorbij drijven. En dit, dat vorig jaar bij me opkwam: ik wil mijn waarheid niet van een leugenaar krijgen.

Als je dit begrijpt, is de volgende stap om te leren onderscheiden wie liegt en wie niet. Buiten mijn gevoel heb ik hier vooruitgang in geboekt, maar nogmaals, het is niet genoeg.

Het was een tijdje genoeg of ik dacht dat het genoeg was, maar dat is het niet meer. Dit veranderde toen echte eerlijke mensen van internet werden uitgeroeid.

vis makkerIk heb het niet over generieke “annuleren”. En trouwens, als een persoon zijn mond uitspreekt omdat hij is geannuleerd of geblokkeerd, op elk belangrijk platform – eh… ze zijn eigenlijk niet geannuleerd. Het is alsof een undercoveragent in een bende wordt geslagen om zijn geloofwaardigheid te krijgen. Niet hoe het eruit ziet!

Afgezien van liegende ‘waarheden’, laten we de media de hele dag, elke dag stukjes naar buiten gooien, zoals kameraad voor scholen vissen. Dan moet je beslissen of wat je verteld wordt waar of onwaar is, maar ze hebben je hier gebracht! Het is altijd een mix! Halve waarheid, halve leugen.

Nu moet ik uitzoeken welke helft of derde de waarheid zou kunnen zijn… Klinkt dit als een goed idee voor jou?

Het kwam bij me op dat ik veel tijd zou kunnen besparen als ik gewoon zou praten en omgaan met eerlijke mensen. Eerlijk over wie ze zijn, hoe ze zich voelen, wat hun motieven zijn, of wat dan ook. Ik zie dat ik meegezogen ben in een soort leugenaarspokerspel. Maar ik denk niet dat het te winnen is. De iteraties van liegende leugenaars zijn eindeloos. Eén gaat naar beneden en er komen er nog twee tevoorschijn. De enige manier om te winnen is door weg te lopen.

Ik ben hier dus mee bezig. En ik schrijf erover, op dezelfde manier als ik schreef over Pluto die al die jaren door mijn 12e huis reist. Het is omdat ik weet dat dit groot is en zoals altijd wil ik mensen helpen, begrijpend dat als ik hierin faal, ik faal in het leven in het algemeen. Dat is geen goed gevoel!

Dit is dus uw ONBETAALDE inhoud. En dat betekent, onbetaald, wat echt iets anders is dan “stiekem betaald”.

Mijn laatste opmerking: ik werk met echte mensen en over het algemeen zijn het erg goede mensen, die ijverig werken om hun leven te verbeteren. Ik vind dat ze beter verdienen dan wat er is. Dit is mijn richting en ik ben toegewijd.

Hoe gaat u om met uw persoonlijke zee van leugens?

#Waarheid #vinden #een #zee #van #leugens

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page