About Us

Wanneer word ik zwanger

Wanneer word ik zwanger

29 maart 2023

Het 5e huis in de horoscoop betekent uw kinderen. Dus door het 5e huis te analyseren, kan een persoon de kans op het krijgen van kinderen begrijpen. Dit huis onthult ook de details over de relatie van het kind met hun ouders en de planeten, aspecten en tekens die hiervoor verantwoordelijk zouden zijn.

Vanaf Vedische astrologiede sterkte van het 2e, 5e en 10e huis in de geboortekaart onthult het allemaal. Het analyseren van de heer van deze huizen, samen met de planeten, Zon en Jupiter (voor een vrouwelijk kind) en Mercurius (voor een mannelijk kind), moet worden gedaan.

In de Vedische astrologie de vier gunstigste Nakshatra’s voor het verwekken van een kind en de geboorte van het kind zijn Ashwini, Bharani, PushjaEn Magha Nakshatra.

Planeten in het 5e huis spelen ook een belangrijke rol tijdens de conceptie, conceptie en bevalling. Hun resultaten kunnen soms snel en snel zijn.

Malefische of zwakke Venus en Jupiter in de horoscoop van de man of vrouw of kundli altijd problemen en vertraging bij de bevalling veroorzaken.

Rahu of Ketu zijn de belangrijkste planeten die wegversperringen creëren in de weg van zwangerschap of bevalling door het 5e Huis of de 5e Heer te treffen.

Onaangetaste weldadige Venus, Maan en Jupiter in het 5e huis of 5e heer geven veelbelovende en vruchtbare resultaten bij het concipiëren en zwangerschap. Iemand kan binnen een paar jaar na het huwelijk gezegend zijn met meerdere kinderen vanwege de gunstige aanwezigheid van de weldadige en sterke Venus, Jupiter of Maan in uw D1- of Lagna-horoscoop. De aanwezigheid van Saturnus, Rahu en Ketu in het 5e huis vertraagt ​​echter altijd de zwangerschap of bevalling en kan tal van problemen in uw leven veroorzaken, zoals impotentie, onvruchtbaarheid, enz.

Soms kan zelfs de zon of Mercurius, geplaatst in het 5e huis of als de 5e heer, het geluk van de bevalling laten ontsporen of vertragen door een miskraam, onvruchtbaarheid, zwangerschap of andere fobieën. Maar deze twee planeten kunnen uiteindelijk leiden tot een succesvolle zwangerschap, een soepel proces en een gezonde bevalling na enige strijd.

Specifieke remedies voor de bevalling: –

 • Verhoog de kracht van je 5e heer in je Horoscoop door de Edelsteen van je 5e Heer te dragen na overleg met de astroloog. Volg hun aanbeveling op.
 • Doe Navagraha Shanti Pooja in de Navagraha-tempel.
 • Aanbid Lord Krishna of Skanda Mata in de tempel (godin Durga Form-een van de negen vormen van Devi Durga die we aanbidden tijdens Navratri) voor bevalling of zwangerschap.
 • Uitroeien Pitra dosha van je Kundli door Tarpan en Pitra Shanti Pooja te doen en rituelen door de richtlijnen van een ervaren Guru of Pandit te volgen.
 • Men kan Garbh Gauri Rudraksha ook om de nek dragen.
 • Men zou rozenkwarts moeten dragen – het helpt bij het wegnemen van angst, wrok en woedeproblemen bij koppels, vooral bij vrouwen.
 • Men kan ook Aventurijn dragen – de steen is goed voor de zwangerschap en bevordert de vruchtbaarheid. Het wordt beschouwd als de steen van de liefde, die gevoelens en emoties kan stimuleren en optimisme en zelfvertrouwen kan bevorderen.
 • Men kan ook de edelstenen van de planeet dragen die in uw horoscoop zijn geplaatst, maar alleen op aanbeveling van een astroloog.
 • Het hebben van een huisdier of een reu vergroot altijd de kans om zwanger te worden.
 • Algemene dagelijkse remedies of Vastu-tips voor de geboorte van een kind: –

  Vergroot de kansen op bevallingen door foto’s van gelukkige en lachende baby’s in uw slaapkamer te bewaren.

  Naast de foto van de baby helpt het ook om een ​​idool van een lachende Boeddha te houden.

  De belangrijkste slaapkamer in huis moet altijd op het zuidwesten liggen. Deze richting kan de romantiek tussen jou en je partner stimuleren en onvruchtbaarheid helpen overwinnen.

  Slaap met je hoofd naar het zuiden gericht.

  Als je thuis een tuin hebt, zorg er dan voor dat je fruit kweekt in de zuidwestelijke richting van de tuin.

  Houd je voordeur schoon voor een positieve sfeer.

  Verwijder alle soorten rommel onder het bed. Houd deze ruimte netjes.

  Houd indien mogelijk een fontein bij de deur.

  Olifanten zijn de betekenaars van de bevalling. Een andere astrologische tip voor de bevalling is om een ​​afbeelding van een paar olifanten met slurf naar beneden in je slaapkamer te bewaren.

  Zorg regelmatig voor verse bloemen in de slaapkamer en zeker als je probeert zwanger te worden.

  Spiegel, indien aanwezig, moet uit de slaapkamer worden verwijderd, zelfs als u niet probeert zwanger te worden.

  De kans om je vruchtbaarheid te vergroten is groter als je een foto van granaatappels in je slaapkamer plaatst.

  In Vaastu, een specifiek gebied voor kinderen is de westelijke richting van het huis. Daarom zal het ophangen van een kristal in deze richting helpen bij de bevalling.

  Verf je slaapkamer met lichte witte, indigo of violette kleuren.

  Elke vorm van gewelddadige kunst mag niet in huis worden bewaard, vooral niet in de slaapkamer.

  #Wanneer #word #zwanger

  Meer dan 1.777 tevreden klanten.

  NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

   
  1777 reviews

  You cannot copy content of this page