About Us

Wanneer wordt het beter? maart 2023

Wanneer wordt het beter? maart 2023

“Het is de week from hell gebleken. Ik weet zeker dat iedereen graag zou willen weten… wanneer wordt het beter?”

Dat komt uit een e-mail die ik kreeg van een lezer. Ik zal proberen dit voor elkaar te krijgen.

De Gemini Mars versus planeten in Vissen zal nog ongeveer vijf dagen aanhouden, voordat Mars naar Kreeft gaat, waar het door zal gaan met het vierkant maken van planeten die in Ram zullen bewegen. We hebben deze maand al deze planeten die van teken veranderen. Dit is daar een onderdeel van. Ik kan het geen “verbetering” noemen, maar we gaan vooruit.

U kunt zich opgejaagd voelen of een gevoel van urgentie. Mars prikt, maar onthoud alle planeten zijn op dit moment direct. Deze situatie duurt tot 21 april.

De verkreukelde planeten zijn een andere stressfactor. Het is veel energie, eng gefocust. Ik heb de foto gekozen om dit te illustreren. Je kijkt naar 23 maart. Ook zal het aankomende stellium in Ram de zaken niet vertragen.

De huidige bancaire chaos of crisis is een andere factor. Ik geef dat aan Uranus in Stier, onverhoopt op dit moment. Bancaire en financiële onrust.

waterman gele manWat verbetering betreft, heb ik op korte termijn twee ideeën. Gebruik eerst de Nieuwe Maan in Ram om iets fris en nieuws te beginnen. Duw jezelf en neem de controle.

Mijn volgende idee is vooral gericht op de kardinale tekens, die al die jaren met Pluto te maken hebben gehad. Verwelkom Pluto in Waterman door jezelf wat lucht te geven. Ik heb het over het openen van je ramen om de muffe, deprimerende energie te zuiveren.

Deze ideeën gaan over het individu dat met de stroom meegaat, maar ook het initiatief neemt om het meeste uit de beschikbare energie te halen. Hier ligt een duidelijke kans. U hoeft alleen maar uw schakelaar om te zetten; Steenbok -> Waterman en Vissen -> Ram.

Kortom, we rollen deze maand naar de toekomst, hardcore. Het spel is momenteel dynamisch en we verschuiven van angst en vermijding en afwachten naar het deel waar je erin springt en jezelf en je individualiteit uitdrukt. Ik weet dat het stressvol is, maar we zijn tenminste door de limbo-fase heen.

Hoe vind je het om de bladzijde in je leven om te slaan?

Let op: dit is de nieuwsbrief van vandaag. Als je deze inhoud leuk vindt, abonneer je dan hier.

#Wanneer #wordt #het #beter #maart

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page