About Us

Wanneer zal ik mijn soulmate ontmoeten, volgens astrologie

Wanneer zal ik mijn soulmate ontmoeten, volgens astrologie

30 maart 2023

Volgens de Vedische astrologie kan iemand zijn wederhelft of ideale match of soulmate ontmoeten wanneer de Dasha-periode (hoofd- of subperiode) van de 5e huisheer of de 7e huisheer in je leven loopt volgens jouw Horoscoop. Echter, door de lenzen van Jamini Astrology, zou men hun ideale match of zielsverbinding (soulmate) kunnen ontmoeten wanneer de Dasha van Darakaraka in hun leven loopt. Darakaraka betekent de planeet met de kleinste of minste of geringste graad in je horoscoop. Stel dat uw zon slechts 1 graad heeft in uw D1-kaart of geboortekaart; dan zou Dasha of the Sun je kunnen leiden om je soulmate of ideale partner te ontmoeten.

Wanneer zal ik mijn soulmate ontmoeten, volgens astrologie

Er kunnen echter andere manieren zijn om de leeftijd te bereiken waarop de kans om je soulmate of partner te ontmoeten het grootst is, door je sterrenbeeld of Lagna-teken.

Hieronder gaan we de waarschijnlijkheid bespreken van de leeftijd waarop je je soulmate zou kunnen ontmoeten via je sterrenbeeld of Lagna-teken:-

De 5e heer en 7e heer spelen een belangrijke rol voor elk sterrenbeeld op het gebied van liefde en huwelijk of het ontmoeten van zielsverwanten. We gaan dus de volwassenheid en activering van elke 5e en 7e heer voor elk sterrenbeeld beoordelen.

De beoordeling van de 12 sterrenbeelden met betrekking tot het ontmoeten van de soulmate volgens hun 5e heer en 7e heer Planeten is als volgt: –

Astro spreekt astrologen zijn 24 * 7 beschikbaar om in contact te komen met de beste astroloog in India. Klik hier om nu te raadplegen

Ram:- Je 5e heer is Sun, en je 7e heer is Venus. Dus je zou je soulmate kunnen ontmoeten op de leeftijd van 22 of 25, of 40 als de planeet Zon en Venus volwassen worden en voornamelijk actief zijn in deze jaren van je leven.

Stier:- Je 5e heer is Mercurius en je 7e heer is dat Mars. Zo zou je je ideale connectie of soulmate kunnen ontmoeten op de leeftijd van 28 of 32 jaar. Mars en Mercurius worden in deze jaren respectievelijk volwassen.

Tweeling:- Je 5e heer is Venus, en je 7e heer is dat ook Jupiter. Je zou dus je soulmate kunnen ontmoeten op de leeftijd van 25 of 30, of 31, aangezien Venus volwassen en actief wordt op de leeftijd van 25 en Jupiter op de leeftijd van 30 of 31.

Kanker:- Je 5e heer is Mars en de 7e heer is Saturnus. Je zou je soulmate-connectie kunnen ontmoeten op de leeftijd van 28 of de leeftijd van 35 of 36, aangezien Mars rijpt en actief wordt vanaf de leeftijd van 28, en Saturnus vanaf de leeftijd van 35 of 36.

Leeuw:- Je 5e heer is Jupiter, en je 7e heer is Saturnus. Zo zou je je ideale match kunnen ontmoeten op de leeftijd van 30 of 31 of de leeftijd van 35 of 36, aangezien Jupiter volwassen en actief wordt op de leeftijd van 30 en Saturnus op de leeftijd van 35 of 36.

Maagd:- Je 5e heer is Saturnus en je 7e heer is Jupiter. Zo zou je je soulmate kunnen ontmoeten op de leeftijd van 21, 30, 31, 35 of 36, terwijl Jupiter volwassen en actief wordt op de leeftijd van 21, 30 en 31, terwijl Saturnus volwassen wordt vanaf de leeftijd van 35 of 36.

Weegschaal:- Je 5e heer is Saturnus en je 7e heer is Mars. Je zou dus je soulmate-verbinding kunnen ontmoeten op de leeftijd van 22, 28 of 35, terwijl Mars actief wordt op de leeftijd van 22 of 28, en Saturnus op de leeftijd van 35.

Schorpioen:- Je 5e heer is Jupiter en je 7e heer is Venus. Je zou dus je soulmate-connectie kunnen ontmoeten op de leeftijd van 25 of 30, aangezien Venus en Jupiter volwassen worden en actief zijn op de bovengenoemde leeftijd.

Boogschutter:- Je 5e heer is Mars en de 7e heer is Kwik. Je zou dus je soulmate kunnen ontmoeten op de leeftijd van 28 of 32, aangezien Mars en Mercurius volwassen worden en actief worden in de bovengenoemde jaren.

Steenbok:- Je 5e heer is Venus, en je 7e heer is Maan. Zo zou je je ideale match of soulmate-connectie kunnen ontmoeten op de leeftijd van 24 of 25, of voornamelijk 40, aangezien Maan en Venus volwassen worden en actief worden in de bovengenoemde jaren.

Waterman:- Je 5e heer is Mercurius, en de 7e heer is toevallig de Zon. Zo kun je je soulmate ontmoeten op 32-jarige leeftijd en soms zelfs eerder, op 21 of 22-jarige leeftijd. Mercurius en Zon worden volwassen en worden actief op respectievelijk 22 en 32-jarige leeftijd.

Vissen:- Je 5e heer is Maan, en de 7e heer is Mercurius. Je zou dus je ideale of soulmate-verbinding kunnen ontmoeten op de leeftijd van 24 of 32, aangezien Moon op 24-jarige leeftijd volwassen en actief wordt en Mercurius op 32-jarige leeftijd.

Astro spreekt astrologen zijn 24 * 7 beschikbaar om in contact te komen met de beste astroloog in India. Klik hier om nu te raadplegen

#Wanneer #zal #mijn #soulmate #ontmoeten #volgens #astrologie

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page