About Us

Wat elk sterrenbeeld grappig vindt

Wat elk sterrenbeeld grappig vindt

Je kent het gezegde dat lachen goed is voor de ziel, en daar zit waarheid in, want lachen maakt de ‘feel good’-chemicaliën in je hersenen vrij, wat goed is voor je mentale en fysieke gezondheid. Iedereen heeft zijn eigen stijl van humor; sommigen geven de voorkeur aan slapstick-komedie, waardoor ze goed kunnen lachen. Anderen hebben een droog gevoel voor humor. Sommigen zullen ook toegeven dat ze zullen grinniken en alles wat ongepast is voor de samenleving. Wat je gevoel voor humor ook is, maak er het beste gebruik van, en er is een dag die je eraan herinnert om dat te doen: Let’s Laugh Day, dat is op 19 maart. Laten we eerst eens kijken wat elk sterrenbeeld amuseert.

Ram – Slapstick-humor

Ram, bij jou draait alles om actie en energie, en het zou niet verwonderlijk zijn dat slapstickhumor je aanspreekt. Ja, jij bent degene die zal lachen om degenen die tegen een paal lopen terwijl ze lopen terwijl ze worden afgeleid door hun telefoon. Je zult ook degene zijn die lacht om iemand die uitglijdt over een bananenschil. Je zou ook degene zijn die lacht om iemand die klaar is om een ​​stunt uit te voeren terwijl ze zichzelf filmen en vallen. Dat is jouw humor, Ram. Je zou genieten van The Three Stooges of America’s Funniest Videos.

Stier – Old School-komedie

Stier, je bent meer traditioneel, maar dat betekent niet dat je geen gevoel voor humor hebt. Je waardeert slimme humor, maar tegelijkertijd zachtaardig. Als je ergens om wilt lachen, kijk je naar klassiekers als The Full Monty of Cheech and Chong. Misschien vind je shows zoals Mash grappig, of ga je wat oude afleveringen van Night Court kijken, de originele versie. Als je voor een film zou gaan die je amusant vindt, zou je genieten van Mrs. Doubtfire.

Tweelingen – Anderen een plezier doen

Tweeling, je bent veelzijdig en vriendelijk, maar je zou ook intern lachen om iemand die je een onwerkelijk verhaal vertelt. Je zou ze ook intern uitlachen als ze je vertellen terwijl ze doen alsof ze empathie of sympathie tonen. Als je bijvoorbeeld een oude vriend tegen het lijf liep die je vertelde over een chaotische dag die ze hadden, lachte je inwendig om het verhaal dat ze je vertelden terwijl je deed alsof je luisterde. Als je vriend bijvoorbeeld in de file stond en te laat op zijn werk kwam omdat een leeuw die uit de dierentuin ontsnapte de oorzaak was van de file, dan zou je in je gedachten lachen, maar uiting geven aan shock en medeleven met je vriend.

Kanker – zelfspot

Kanker, je bent zeer emotioneel en erg zelfbewust, dus je vorm van humor is zelfspot. Humor met zelfspot is echter niet altijd zo negatief, omdat je om jezelf kunt lachen omdat je zo zelfbewust bent. Het is een teken dat je emoties kunt reguleren; het is ook een vorm van empathie en nederigheid omdat je weet dat je een mens bent en fouten zult maken zoals iedereen. Daarom zul je om jezelf lachen als je dat doet. Je waardeert ook anderen die om zichzelf lachen, en je zult gelijk met hen lachen.

Leo – Luide en ongepaste humor

Leeuw, je bent onstuimig, geniet van alles wat luid is en vindt onaangenaamheid grappig. Daarnaast waardeer je ongepaste humor, zoals iemand die hard boert tijdens een huwelijksceremonie, waardoor je onbedaarlijk moet lachen. Je zult ook lachen om iemand die gekke gezichten trekt tijdens een begrafenisstoet en nog harder lachen als het beveiligingspersoneel degene met die grappige gezichten verwijdert. Hoe zit het met iemand die gas geeft terwijl hij in een stille bibliotheek zit? Dat zal je tot in de kern amuseren. Als de situatie niet gepast is, zal het je aan het lachen maken.

Maagd – Karma maakt je aan het lachen

Maagd, kom je misschien over als iemand die geen gevoel voor humor heeft, omdat je het type bent dat alles zo serieus neemt. Je hebt echter gevoel voor humor, en velen vinden het misschien niet leuk. Je vindt het leuk als iemand die jou of anderen pijn doet, pech krijgt en zijn of haar karma krijgt, want dan zou je onbedaarlijk moeten lachen. Als je bijvoorbeeld hoort dat je oude pestkop op de middelbare school is gearresteerd wegens diefstal, zul je onbedaarlijk moeten lachen. Of, als je hoorde dat de persoon je opzettelijk bedroog en betrapt werd op het oplichten van anderen, dan zou dat je dag goed maken. Dat is wat je grappig vindt.

Weegschaal – Ik hou ervan als de underdog de pestkop wint

Weegschaal, het draait allemaal om evenwicht en rechtvaardigheid, en het is geen verrassing dat het enige dat je aan het lachen zou maken, is als de underdog de pestkop op de een of andere manier slaat. Degenen die pesten en degenen met grote ego’s doen pijn om je veel te bereiken. En daarom, als degene die werd gepest opstaat en ervoor zorgt dat de pestkop uit de gratie valt, lach je daar om. Hier is een scenario. Een pestkop traumatiseerde een jongen op de middelbare school en daarom wilde hij gerechtigheid zien. Daarom werd hij politieagent. De agent arresteerde op een dag iemand die een winkel had beroofd, en degene die hij gevangen nam, was degene die hem pestte. Dat is zoete wraak.

Schorpioen – Sarcasme

Schorpioen, je bent intens en mysterieus, en jij bent niet degene die iets grappigs vindt behalve sarcasme. Je houdt van sarcasme, en degenen die het hebben weten dit misschien niet, maar er wordt gezegd dat sarcasme een teken van hoog intellect is, ook al is het de laagste vorm van humor. Daarom maakt elk sarcastisch gezegde je aan het lachen, en citaten zoals “het leven is goed, je zou er een moeten kopen“”Ik applaudisseerde omdat het af is, niet omdat ik het leuk vind,” “Nee, je hoeft jezelf niet te herhalen. Ik negeerde je de eerste keer”, is jouw humor. Donkere en ongepaste humor is ook jouw ding.

Boogschutter – Een goed grappig verhaal amuseert je

Boogschutter, je vindt bijna alles grappig omdat je graag lacht, maar hilarische verhalen doen het je het meest. Iedereen heeft grappige verhalen. Voorbeelden van die verhalen waren humoristische situaties toen je naar school ging, zoals hoe iemand in je klas, de clown van de klas, een grappige grap uithaalde met je leraar. Je zou lachen om prankcall-verhalen of verhalen over grappige dingen die anderen tegen je zeiden, of ze nu grappig bedoeld waren of niet. Als je een hilarisch verhaal hebt over iets of iemand uit je verleden, wil de Boogschutter het horen om er eens goed om te kunnen lachen.

Steenbok – Droge humor

Steenbok, je bent serieus bezig met zakendoen, en het is moeilijk te geloven dat je op basis daarvan gevoel voor humor zou hebben. Droge humor is echter wat je aantrekkelijk vindt. Je vindt het leuk als iemand je iets grappigs vertelt zonder zijn stemming te uiten. Als ze je een grappig verhaal vertellen met een serieus, kalm en emotieloos gezicht, dan begrijp je dat. En zo toon je ook je gevoel voor humor. Je vindt het ook amusant als iemand je beledigt, en je vindt het grappiger dat degenen die je beledigen boos worden dat hun beledigingen geen invloed op je hebben.

Waterman – Cerebrale komedie

Waterman, voel je je aangetrokken tot alles wat onconventioneel en intellectueel is, dus cerebrale komedie zou zijn wat je leuk vindt. Je gaat alleen voor humor met intellect. Anders vind je niets grappigs. Voor grappen als “wat blijft werken, zelfs nadat het is afgevuurd?” de clou zou zijn “een neuron.” of “Hoe noem je een menselijke vaardigheid zonder honderd miljard neuronen?” de clou zou zijn “Een no-brainer.”. Dat is jouw lijn van humor. De beste films met cerebrale humor zijn de Monty Python films, Groundhog-dagof Het leven van een brein.

Vissen – Buikspreken Humor

Vissen, je bent fantasierijk en creatief, en je zou alles vinden wat grappig is met rekwisieten, zoals poppen. Daarom zou je buikspreken humor vermakelijk vinden. Daarom, als een stand-upcomedian een pop gebruikt om een ​​show op te voeren, zou je het hilarisch vinden. Het is niet de pop zelf die je amusant vindt. Het is hoe de buikspreker het karakter van de pop creëert, wat veel creativiteit met zich meebrengt. Misschien vind je goochelaars ook grappig, evenals clowns en jongleurs, omdat daar rekwisieten bij horen.

Het beste wat je voor jezelf kunt doen, is elke dag tijd vinden om ergens om te lachen, want lachen is goed voor je geest, lichaam en ziel. Let’s Laugh Day is op 19 maart en je wilt op die dag een keer langskomen om een ​​film of tv-programma te kijken dat je grappig vindt. Geniet ervan met een paar vrienden, waardoor de ervaring nog beter wordt. Of ga naar een comedyclub en maak er het beste van. Lachen is tenslotte een goed medicijn.

#Wat #elk #sterrenbeeld #grappig #vindt

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page