Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Wat gaat 2022 spiritueel brengen

Wat gaat 2022 spiritueel brengen


De periode van kerst tot oud en nieuw is traditioneel voor veel mensen een wat zwaardere tijd. Verplichtingen, familie banden en wat nog meer zouden de oorzaak zijn. Echter is het zo dat die laatste weken van het jaar voor hoog sensitieve mensen simpelweg erg voelbaar zijn. Alle oude energie drukt en gaat deze dimensie verlaten zodat er een nieuw jaar met nieuwe energie zijn intrede mag doen. Nu we in de eerste dagen van dat nieuwe jaar zitten is de positieve vibe die 2022 meebrengt direct voelbaar. Waar 2021 veel oude systemen liet sterven zal 2022 staan voor de lente. De lente van het Aquarius tijdperk. In de komende jaren zal de wereld in positieve zin veranderen. Waar de geest ons nog vervult van angst voor een donkere toekomst weet onze ziel het eigenlijk al; het Aquarius tijdperk is ‘unstoppable’.

Aquarius tijdperk & 2022

In 2018 is het Aquarius tijdperk natuurlijk al officieel geboren. Maar zoals dat normaal is bij borelingen heeft ook Aquarius even de tijd nodig. De afgelopen jaren is er echter wel meteen een draaikolk aan activiteiten ontstaan. De oude energie die zich nog wat verzet tegen de nieuwe. Het afgelopen jaar was daar in alle opzichten een goed voorbeeld van. In de directe omgeving, op wereld toneel maar juist ook in het innerlijk van ieder mens. Aan de ene kant meer bewustzijn en zelfliefde terwijl de oude blokkades en overtuigingen zich nog flink roerden. Hierdoor kwam veel negatieve energie naar boven waardoor het soms wel leek alsof deze wereld meer naar de spreekwoordelijke hel neigde dan de verlichte hemel die het ook zeker kan zijn. Toch kwam er in de herfst een omslagpunt. Een enorme energieshift waardoor veel ‘hoog gevoeligen’ ineens bewust werden van de werkelijke wereld. Het eeuwenlang gevolgde narratief loslatend. In 2022 zal dat ongebreidelde vertrouwen in een betere wereld worden beloond met steeds meer zichtbare veranderingen. De ommekeer is al ingezet, de kosmos straalt vertrouwen in een mooie toekomst uit.  Ik zag eerder veelal dat in 2036 alle eindelijk geheel in rust zal zijn en het Aquarius tijdperk volgroeid maar er daagt een besef dat dit wel eens eerder kan zijn. Door de enorme aantallen mensen die in bewustzijns verhogingen zijn meegegaan zou het goed kunnen dat de tijdlijn opschuift in positieve zin.

Jaren terug kreeg ik al een beeld van Poetin, zwarte en witte zwanen die de bekende harten vormen, loopgraven en bloed. Een beeld dat op meerdere manieren kan worden uitgelegd natuurlijk. Het gevoel bij het wat lugubere beeld is echter altijd een positieve geweest. Het einde van een oude wereld en het ontstaan van een nieuwe. Schijnbaar heeft Poetin daar een rol in, welke dit dan ook is. Voor dit jaar komt er steeds het gevoel dat er veel meer informatie inzichtelijk gaat worden. Voor iedereen. Informatie niet enkel op 3d niveau maar veelal ook een weten over het zelf. Grote positieve veranderingen in het begin van het jaar waarbij ik ook vooral de lente zie.

Spiritueel

Laat 2022 ook een aanzet zijn tot het veranderen van spirituele denkbeelden. Veelal zijn die nog gestoeld op Vissen tijdperk structuren. Er zullen meer anders denkenden opstaan die de kern van spiritualiteit zien. Niet als iets dat buiten ons ligt maar als iets dat we zijn. Niet langer spiritualiteit inzetten om omstandigheden te veranderen maar beseffen dat de buitenwereld is gecreëerd door de eigen binnenwereld. Alles maar dan ook echt alles dat zich buiten ons lijkt af te spelen is daadwerkelijk een innerlijke aangelegenheid. Dit besef geeft de kracht en verantwoordelijkheid terug, de eigen goddelijkheid. En zoals in mythologische verhalen als sinds het ontstaan van de mens staat beschreven kunnen goden twee kanten uit. In die tijd zitten we nu duidelijk. Maar 2022 is de aanzet tot de zelfbewuste positief denkende goden die hun verantwoording nemen.

Veranderingen

Zoals al aangestipt zal 2022 het bewustzijn en het denken naar nieuwe hoogtes stuwen. Dit brengt ook praktische veranderingen mee. De natuur is voor veel mensen steeds belangrijker waarbij er veel hoog sensitieve personen steeds meer op moderne elfen lijken. Vlees en andere zware voedingsmiddelen bekomen steeds minder. Werken om het werken is een last. Mensen beginnen te zien dat de ziel voeden een veel leuker pad is. Openheid en schaamte zijn ook onderwerpen die in 2022 aan bod komen. Het besef dat openheid energie brengt en schaamte eigenlijk nergens voor nodig is. Mensen kunnen veel energie verspillen aan schaamte en angst. De oplossing komt steeds dichterbij en voor velen zal dit jaar daar de aanzet in zijn.

Positief denken

Positief denken is de aanzet tot een positief leven. Voor wie Nieuwjaars resoluties heeft gemaakt; vul deze dan nog aan met positief denken. Het is het enige dat er echt toe doet.Source link
Wat gaat 2022 spiritueel brengen

error: Content is protected !!