About Us

Wat gebeurt er als Mercurius Vissen binnengaat?

Wat gebeurt er als Mercurius Vissen binnengaat?

Net toen je dacht Vissen seizoen gemaakt voor een wilde rit, moet je je misschien voorbereiden op iets dat nog wilder is: Kwik binnenkomen Vissen.

Spiritueel ontwaken en reizen zijn verbazingwekkend en lonend, maar ze kunnen ook desoriënterend en verwarrend zijn – en dat is precies hoe Mercurius die Vissen binnengaat waarschijnlijk zal voelen. Mercurius, de geest- en communicatieplaneet, kan op 2 maart 2023 het tegenovergestelde voelen van thuis zijn, maar dat betekent niet dat de ervaring niet de moeite waard kan of zal zijn.

Om door deze uitgestrekte, buitenaardse wateren te navigeren die Mercurius in Vissen kan brengen, moet je goed uitgerust zijn met de juiste houdingen, gewoonten en bewustzijn die nodig zijn om het meeste uit deze illusoire maar ongelooflijke tijd te halen.

Wat betekent het als Mercurius in Vissen staat?

Mercurius, de planeet van communicatie en denken, heeft de neiging om te vibreren met even cerebrale en doordachte tekens als Maagd En Tweeling – gestructureerd, intellectueel en intelligent.

Vissen gaat echter meer over ‘hart-over-hoofd’. Dat wil niet zeggen dat Vissen niet intelligent is, maar zijn intelligentie bevordert intuïtie en creativiteit, en dat is niet altijd hoe Mercurius graag werkt.

Als je merkt dat Mercurius in Vissen een ervaring is waar je niet echt van geniet, maak je geen zorgen. Mercurius verandert de zaken elke 3-4 weken, en het zal geaard worden, Vurig Ram zodra Vissen zijn gang heeft gehad.

Toch wil je misschien eens kijken hoe het leven eruit zal zien met Mercurius in Vissen, ook al is het niet je favoriete gebeurtenis, er Zijn manieren om deze eigenaardige plaatsing in uw voordeel te laten werken als u begrijpt hoe het werkt.

Laten we eens kijken naar enkele dingen die je zou verwachten als Mercurius paranormale en excentrieke Vissen betreedt!

1. Communicatie zal nooit funkier aanvoelen

Dat wil zeggen: verbale communicatie zal nooit funkier aanvoelen.

Omdat het dromerige Vissen uit zijn element is in combinatie met directe en communicatieve Mercurius, kun je verwachten dat je woorden verward aanvoelen en dat je hoofd het gevoel krijgt dat het een taal probeert te vertalen die niet eens bestaat.

Dat gezegd hebbende, Mercurius in Vissen zorgt ervoor dat andere vormen van communicatie, zoals schrijven of kunst, vloeiender en toegankelijker worden. Misschien wil je andere manieren vinden om je gedachten aan andere mensen te uiten dan alleen maar praten en je voorbereiden op een aantal interessante (of verwarrende) komende gesprekken met anderen.

2. Zorg ervoor dat u oplaadt en ontspant

Als we zeggen dat Vissen dromerige tekens zijn, maken we geen grapje! Deze visvrienden voelen zich serieus thuis tijdens het slapen en rusten.

In de cerebrale wereld van Mercurius kun je verwachten dat je je uitgeput en snel moe voelt als je te veel tijd besteedt aan het gebruik van de noggin op een “conventionele” manier. Met andere woorden, nog meer extraverte typen kunnen zich uitgeput voelen door het gesprek, en u kunt gemakkelijk gefrustreerd raken doordat u verkeerd wordt begrepen of verkeerd wordt geïnterpreteerd omdat er dingen verloren gaan in de vertaling.

Dit betekent dat je misschien meer tijd voor jezelf nodig hebt dan normaal om ‘op te laden’. Of je die tijd nu daadwerkelijk doorbrengt met slapen of simpelweg ruimte voor creëert meditatiekunst of creativiteit, wordt ’tijd voor mezelf’ niet alleen aangemoedigd, maar voelt het als een noodzaak.

Lees dan zeker dit volgende: Verfrissende mantra-meditaties voor de watertekens

3. Laat de creatieve sappen pompen

Zoals we al eerder zeiden, creatieve hobby’s en bezigheden zullen de komende weken een must zijn! Of dit nu kunst, schrijven, muziek of iets heel anders is, het is tijd om die creatieve stroom op gang te brengen, zelfs als je jezelf niet als een creatief type beschouwt.

We raden je aan tijd vrij te maken in je schema voor deze creatiesessies, als je dat nog niet hebt gedaan, om er zeker van te zijn dat je volledig profiteert van de prachtige creatieve stroom van deze overgang.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, is journaling een beginnersvriendelijke manier om in contact te komen met je creatieve zelf!

Wanneer je de komende weken creëert, vergeet dan niet om perfectionistische neigingen buiten de deur te laten en jezelf te laten verdwalen in het proces van creëren in plaats van je te concentreren op het resultaat! Het is gewoon het proces van creëren dat de Vissen-geest verlicht.

4. Intuïtie is zonneklaar

Terwijl communicatie met anderen verward, verwarrend of moeilijk kan aanvoelen, is communicatie met jezelf moet net zo natuurlijk en instinctief aanvoelen als ademen. Psychische Vissen die de hoofdruimte in Mercurius innemen, zorgen voor een krachtige intuïtie en een sterk psychisch bewustzijn, waardoor het teveel aan dagelijkse zorgen of gedachten wordt weggenomen en een heldere geest wordt benadrukt.

Dus als je de komende weken onvermijdelijk die onderbuikgevoelens, paranormale gevoelens of zelfs visionaire voorgevoelens voelt, doe ze dan niet af als niets!

5. Dromen, dromen bijhouden, lucide dromen – het is allemaal erg belangrijk!

Vissen die zich thuis voelen in de slapende droomwereld is niet iets kleins of onbelangrijks. Als je de komende weken tijd en moeite steekt in het begrijpen van je dromen, kun je echt krachtige resultaten behalen, zoals een sterker zelfbewustzijn, een krachtigere versie van jezelf en een meer doordachte verbinding tussen geest en lichaam.

Overweeg om een droom dagboek als je dat nog niet hebt geprobeerd, en om nog een stap verder te gaan, kijk dan eens naar de ervaring van lucide dromen en kijk of het je interesse wekt. Met Mercurius in Vissen is er echt nooit een beter moment om naar droomwerk te kijken!

Voorbereiding op onvoorspelbare Vissen

Met Mercurius in Vissen zal er nooit een echt saai of voorspelbaar moment zijn, wat betekent dat je misschien gewoon alle verwachtingen voor de komende weken opzij moet laten. De dromerige, buitenaardse en onbeschrijfelijke aard van Vissen zal je voorzien van wat je nodig hebt, dus maak je niet druk om alles perfect te doen – zoiets bestaat niet!

Hoewel u uw best kunt doen om u voor te bereiden op de reis die voor u ligt, moet u er rekening mee houden dat het misschien beter voelt om met de stroom mee te gaan en te zien wat er vanzelf ontstaat – dus houd een open geest!

#Wat #gebeurt #als #Mercurius #Vissen #binnengaat

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page