About Us

Wat is het enige dat elk sterrenbeeld wenst?

Wat is het enige dat elk sterrenbeeld wenst?

Iedereen heeft hoop, wensen en dromen. En sommige komen uit, en andere helaas niet. Dat is het leven. Maar je kunt altijd dromen en streven naar wat je wilt door actie te ondernemen om ervoor te gaan, zolang je ervoor openstaat, wat leidt tot andere mogelijkheden.

Op 29 april is het Wereldwensdag, de verjaardag van de oprichting van Make-A-Wish Foundation, een organisatie die helpt om wensen voor ongelukkige kinderen over de hele wereld uit te laten komen. Eerst wil je deze dag echter gebruiken om na te denken over je wensen, en laten we het hebben over de wensen van elk sterrenbeeld.

Ram – Om de beste leider te zijn

Ram, jij bent het eerste teken van de dierenriem, en jij bent het kardinale vuurteken, wat betekent dat jij degene bent die altijd de eerste wil zijn die iets doet. Je wilt de leider zijn waar iedereen naar opkijkt en die je volgt. Je hebt een solide vermogen om leiding te geven en de baas te zijn. Je hebt het vertrouwen om elke uitdaging aan te gaan omdat je in jezelf gelooft. Winnen is een doel dat je hebt, en daarom kun je in een loopbaan terechtkomen waarin ondernemerschap een rol speelt of autocoureur willen worden.

Stier – Financiële zekerheid

Stier, alles wat je wenst is veiligheid. Je wilt natuurlijk dat niets je routine verstoort, maar je wilt nog meer financiële zekerheid dan dat (en die wens zal niet altijd uitkomen omdat het leven onvoorspelbaar is). Natuurlijk zou je van rijkdom houden om een ​​luxueuze levensstijl bij te houden. Gebeurt dat echter niet, dan ben je blij met financiële zekerheid. U bent verantwoordelijk en betrouwbaar, daarom zult u dat bereiken, en uw koppige kant zal u ook helpen financiële zekerheid te bereiken, omdat u er hard aan zult werken om ervoor te zorgen dat u die hebt.

Tweelingen – Verbindingen maken

Tweeling, je bent een meesterlijke communicator en zeer vriendelijk, wat betekent dat je nieuwe verbindingen wilt blijven leggen. Je wilt anderen blijven ontmoeten om meer over hen te weten te komen, je kennis te delen en nieuwe vrienden te maken. Ook al heb je nadelen aan internet en sociale media, je weet hoe je het goed kunt gebruiken omdat je het in je voordeel kunt gebruiken om nieuwe en zinvolle verbindingen te maken. Misschien verlang je ook naar gebieden waar je contact kunt maken met anderen, zoals PR, uitzendingen of een sociale beïnvloeder worden.

Kanker – De kwetsbaren beschermen

Kanker, je bent ongelooflijk koesterend; uw huis en gezin betekenen alles voor u. U wilt degenen die het nodig hebben helpen en genezen, en u wilt de kwetsbaren beschermen. Als het aan jou lag, zou je iedereen die je op straat ziet lijden mee naar huis nemen en een warme en geruststellende maaltijd voor ze koken. Dat zou je doen als je iemand kende die worstelt met persoonlijke problemen die hem naar beneden halen. Je zou ze graag bij je thuis willen uitnodigen en voor ze willen zorgen, want het is jouw wens om te helpen de pijn weg te nemen die anderen hebben.

Leo – Voor iedereen om van ze te houden en ze te respecteren

Leeuw, het is geen geheim dat je graag in het middelpunt van de schijnwerpers staat, en er is een reden dat jij degene zou willen worden die een social media influencer wil worden waar iedereen je zal opmerken. Maar je bent warm en kunt degenen die het nodig hebben troosten terwijl ze naar je invloedrijke media kijken. Je krijgt de aandacht die je wilt, inclusief negatieve aandacht, maar je negeert de negatieve aandacht en richt je op het positieve. Het is uw wens dat anderen u respecteren en van u houden, en zelfs als u besluit om geen social media-influencer te worden, wilt u dat anderen u niet alleen op andere manieren opmerken, maar ook van u houden en u respecteren op basis van wat u zegt en Doen.

Maagd – Om anderen op een praktische manier te dienen

Maagd, je bent werk- en servicegericht en je bent sterk analytisch. Maar u wilt het gevoel hebben dat u iets kunt bereiken, in de eerste plaats anderen dienend door hen met praktische middelen te helpen. Je wilt bijvoorbeeld degene zijn die hen helpt met het bedenken van een praktische oplossing voor een probleem dat ze hebben. Of, als ze te maken hebben met een computerprobleem, wil jij degene zijn die helpt het probleem op te lossen. Als je niet het technische type bent, kun je ze op andere manieren helpen door ze organisatietips te geven en ze te helpen op een strategische manier te plannen voor iets dat ze willen doen. U kunt dat zelf doen, dus waarom zou u iemand anders niet helpen?

Weegschaal – Vrede

Weegschaal, het draait allemaal om eerlijkheid en evenwicht, en het enige dat je wenst is vrede. Je wilt dat er vrede is in je leven, en je wilt dat er wereldwijd vrede is. En daarom kan je niet tegen het nieuws kijken of luisteren, en blijf je scrollen op sociale media tot een minimum beperkt omdat je verontrustende verhalen tegenkomt. Alles wat met conflict en oorlog te maken heeft, maakt je enorm van streek. En ook al ben je je niet bewust van de realiteit dat die dingen gebeuren, je verlangt constant naar meer rust en het horen van verhalen daarover.

Schorpioen – Geliefd worden

Schorpioen, je bent gepassioneerd en je voelt alles zo intens. Je houdt er niet van om veel over jezelf te delen totdat ze je vertrouwen hebben gewonnen. Je worstelt daardoor met de communicatie. Je grootste wens is geliefd te zijn bij anderen. Dat wil je niet op dezelfde manier als Leo, want je hunkert niet naar aandacht. Je wilt dat anderen die in je leven zijn van je houden. Je wilt dat ze net zo veel voor jou voelen als zij. Daarom ben je bang dat ze je zullen verraden of in de steek zullen laten, en dat laat je zien door ze niet in je wereld toe te laten totdat je voelt dat ze je respecteren en van je houden.

Boogschutter – Vrijheid

Boogschutter, je bent een vrije geest die optimistisch en avontuurlijk is. U wilt vrij zijn om te doen wat en wanneer u wilt. U bent echter realistisch. Je weet dat om die vrijheid te verdienen, je moet werken en je contributie moet betalen, en gelukkig heb je een ambitieuze kant om dat te bereiken. Maar dat is niet jouw angst. Je angst heeft andere factoren, zoals familie die je vastbindt, omdat je niet wilt dat iemand je vastbindt. Tenzij je veel water in je horoscoop hebt, vooral veel invloed van Kreeft, zou je om deze reden niet het type zijn dat zich vestigt om te trouwen en kinderen te krijgen. U wilt de vrijheid hebben om te gaan en te doen wat u wilt.

Steenbok – Succes

Steenbok, je bent doelgericht en je presteert goed. Uw wens is om te slagen. Hoe ziet dat er voor jou uit? U wilt succesvol zijn in zaken en u wilt degene zijn die een hoge status in de zakenwereld verdient. Je hebt geen haast om het te laten gebeuren; het kan een heel leven duren om je wens te vervullen. Daarom werk je daar dag en nacht voor. U moet echter niet vergeten dat u niet kunt blijven werken zonder pauzes te nemen en wat vrije tijd en plezier in te bouwen. Door een balans te creëren, kunt u uw wens sneller laten uitkomen.

Waterman – Help om een ​​betere wereld te creëren

Waterman, je bent een vrije geest maar een humanitair persoon, en je wilt een betere wereld creëren. Je bent een visionair en wilt dat mensen beter zorgen voor het milieu, dieren en elkaar. Jij zou degene zijn die fondsenwervers organiseert om mensen bewust te maken van de problemen met het klimaat, armoede, dieren in het wild en andere sociale kwesties die begrip en aandacht nodig hebben. Je bent een revolutionair en een filantroop, en jij zult degene zijn die een motiverende spreker is om anderen aan te moedigen om de wereld een betere plek te maken. Je kunt niet degene zijn die het alleen doet.

Vissen – Om hun dromen waar te maken

Vissen, je bent fantasierijk en gevoelig en de ultieme dromer – bovenal wil je je dromen waarmaken. En je hebt de verbeeldingskracht en creativiteit om dat mogelijk te maken. Het kan verontrustend zijn als je droom niet uitkomt, maar helaas is dat wat er gebeurt. Maar je kunt sommige van je dromen waarmaken, en daarom ben jij degene die wil leren hoe je je dromen kunt manifesteren zodat ze werkelijkheid worden. Je kunt de wet van aantrekking en manifestatie onder de knie krijgen om je wensen te laten uitkomen.

Ook al is Wereldwensdag de verjaardag van de oprichting van de Make-A-Wish Foundation, dit is een dag voor iedereen om een ​​wens te doen en eraan vast te houden, zodat je een plan kunt maken om het te manifesteren. Welke wens je ook hebt, je wilt er zeker van zijn dat het er een is die je kunt manifesteren en die je kunt laten gebeuren. Iets wensen waar je geen controle over hebt en waarbij andere specifieke mensen betrokken zijn, gebeurt misschien niet, wat je kan teleurstellen als je er te veel energie in steekt. Daarom wil je iets wensen dat je onafhankelijk kunt laten gebeuren.

#Wat #het #enige #dat #elk #sterrenbeeld #wenst

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page