About Us

Wat uw ex over u mist op basis van uw teken

Wat uw ex over u mist op basis van uw teken

Relaties houden niet altijd stand en het is niet realistisch om te geloven dat je uiteindelijk zult trouwen met de eerste liefde die je ontmoet. En als het toch gebeurt, blijf je misschien niet bij hen in de buurt.

Er zijn veel redenen waarom relaties niet werken, maar zelfs als je het uitmaakt met je partner, zal je partner dingen over jou missen. Je zult ook dingen over hen missen, ook al weet je dat de relatie voorbij is en niet meer te redden is. Laten we, op basis van je sterrenbeeld, praten over wat je ex aan jou mist.

Ram – Hoe je nieuwe dingen wilde proberen

Ram, jij bent degene die graag uit je comfortzone blijft gaan, en jij bent ook degene die anderen aanmoedigt hetzelfde te doen. Je hebt je ex onder druk gezet om nieuwe dingen te proberen, en ze waren blij.

Daarom is het enige dat je ex aan jou mist, je aanmoediging van hen om nieuwe dingen te proberen en uit je comfortzone te komen. In plaats daarvan denken ze misschien aan jou en je motivatie om het in hen te vinden om een ​​verse keuken, een nieuwe sport of iets anders onbekends voor hen te proberen.

Stier – Uw toewijding aan hen

Stier, jij bent degene die je aan je routine moet houden, en je bent niet het meest flexibele type, wat misschien de reden is waarom jij en je ex je relatie niet hebben voortgezet. Het enige dat u echter voor hen was, was volledig toegewijd, aangezien u ervoor zorgde dat zij op de eerste plaats kwamen.

Daarom mist je ex hoe toegewijd je aan hen was, en ook al heb je ze misschien gefrustreerd met het “mijn weg of de snelweg”-type denken, ze missen je toewijding aan hen, en ze weten dat dat is wat ze willen als ze zijn met hun ideale partner.

Tweeling – Uw leuke momenten

Tweeling, jij bent de veelzijdige, en net als Ram vind je het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en ook je partner en vrienden erbij te betrekken, en jij bent degene die leuke momenten kan creëren. Dat is wat je ex aan jou mist.

Ze missen hoe jij en zij voor de lol geïmproviseerde korte roadtrips maakten, of ze missen die avonden dat je ze meenam naar de comedyclub, en jij was degene die de nacht leuk maakte. Ze missen hoeveel plezier je in hun leven hebt gebracht.

Kanker – je was echt verliefd op ze

Kanker, jij bent de overdreven emotionele en tegelijkertijd erg koesterend. Dus als je liefhebt, hou je hard van je, en hou je oprecht van je ex. Je zorgde voor ze toen ze down of ziek waren, en dat is één ding dat je ex aan jou zal missen.

Je ex wist dat er geen giswerk was over hoe je over hem of haar dacht. Je waardeerde hun tijd met jou, en je toonde ook interesse. Dat is ware liefde, en ze kunnen er spijt van krijgen dat ze je daarom hebben verlaten, omdat ze het misschien nergens anders krijgen.

Leo – Uw vertrouwen

Leeuw, jij bent meestal degene die graag in de schijnwerpers staat, en juist je zelfvertrouwen trekt anderen aan. Je weet dat je onvolmaakt bent omdat niemand perfect is, maar tegelijkertijd ben je helemaal niet verlegen om te zijn wie je bent. Je bent nooit bang om jezelf uit te dagen.

Daarom bewonderde je ex altijd die eigenschap over jou en miste hij je. Telkens wanneer ze iemand anders zouden vinden die hetzelfde zelfvertrouwen heeft, zouden ze onmiddellijk aan je denken en zelfs zeggen hoe ze die kwaliteit missen.

Maagd – Uw aanmoediging

Maagd, jij bent degene die een perfectionist kan zijn, en jij bent het analytische type. U bent misschien kritisch over anderen, maar degene op wie u het meest kritisch bent, bent u zelf. U doet echter ook wat u kunt om uw partner aan te moedigen het beste uit zichzelf te halen.

Je hebt ook vaak je ex aangemoedigd, en als je ex aan je denkt, is dat het enige dat ze aan je zullen missen. Ze missen hoeveel je hen aanmoedigde in moeilijke tijden. Ze kunnen er zelfs aan denken om je te bellen om wat van die aanmoediging te krijgen als ze die nodig hebben – tenzij jij en zij niet op goede voet staan.

Weegschaal – Je hebt er alles aan gedaan om ze gelukkig te houden

Weegschaal, jij bent degene die balans in je leven nodig heeft, en jij moet ook vrede hebben. Je houdt niet van conflicten, en misschien heb je daardoor in het verleden moeite gehad om relaties in stand te houden. Maar het enige dat al je exen niet konden ontkennen, was hoe je deed wat je kon om ze gelukkig te maken.

Jij bent degene die wil dat anderen gelukkig zijn zoals het is, en je zult zelfs je behoeften opzij zetten voor datgene wat je niet helpt, aangezien je wrokkig wordt naarmate de tijd verstrijkt en er niet aan je behoeften wordt voldaan. Je zorgde er echter altijd voor dat je exen gelukkig waren, en dat is wat een van hen aan jou mist.

Schorpioen – Je hebt ze geholpen hun passie te vinden

Schorpioen, je bent mysterieus en privé en intens en gepassioneerd. Je gaat niet goed om met breuken omdat het lang duurt voordat je iemand vertrouwt. Maar zelfs nadat u een partner vertrouwt, kunnen er dingen misgaan, wat misschien niet uw schuld is.

En als je bij je exen of een van je exen was, hielp het enige dat je voor hen deed hen om hun gepassioneerde kant te vinden. Je gepassioneerde kant is besmettelijk voor iedereen. Daarom was jij de reden dat ze iets vonden waar ze van houden, en daarom zullen ze je nooit vergeten. Daarvoor zullen ze je missen.

Boogschutter – Je hebt ze laten glimlachen

Boogschutter, jij bent de avontuurlijke en optimistische, en het lukt je altijd om iemand op te vrolijken als ze zich down voelen. Je doet wat je kunt om de zilveren voering te vinden, en je hebt een manier om anderen aan het lachen te maken wanneer ze dat nodig hebben.

Je ex is niet anders. Het enige dat je ex aan je mist, is dat je een glimlach op hun gezicht hebt weten te toveren. Daarom zullen ze zich, wanneer ze zich down voelen, herinneren hoe je ze opvrolijkte toen je het het meest nodig had. Daarvoor zullen ze je nog meer missen.

Steenbok – Uw loyaliteit

Steenbok, je bent ongelooflijk ambitieus, en je bent ook erg loyaal aan een fout omdat je wilt dat je relaties en werk perfect zijn. En als je een gezin hebt, steek je er veel energie in. Misschien was jij degene die koppig was en soms koud omdat je moeite hebt om in contact te komen met je gevoelens, en als je gefocust bent op je doelen, wil je niet dat iemand ze in de weg staat.

Maar je bent ook ongelooflijk loyaal, en je was altijd eerlijk en betrouwbaar met je ex en met iedereen die belangrijk voor je is. Daarom mist je ex je erg vanwege je loyaliteit.

Waterman – Hoe je ze een gloednieuwe wereld liet zien

Waterman, jij bent vooruitstrevend en zit altijd vol met nieuwe ideeën. Wat je in je relaties doet, is nieuwe perspectieven bieden. Jij bent ook degene die zich richt op het grotere geheel en je overtuigt je partner om hetzelfde te doen.

Je hebt je partner ook aangeboden om na te denken over wat jullie samen zouden kunnen doen om van de wereld een betere plek te maken. En als je ex nadenkt over iets dat te maken heeft met nieuwe perspectieven en hoe je naar het grotere geheel kunt kijken en nadenkt over nieuwe ideeën, denken ze aan jou. Ze missen je om hoe je ze in een nieuwe wereld hebt geïntroduceerd!

Vissen – Wat een geweldige luisteraar was je

Vissen, je bent gevoelig en emotioneel, houdt van kunst en bent intuïtief en dromerig. Als iemand een schouder nodig heeft om op uit te huilen, ben jij degene die hem die schouder zal aanbieden. Als iemand zijn hart moet luchten vanwege de frustratie die ze tegenkwamen, ben jij degene waar ze naar toe gaan omdat ze weten dat je naar hen zult luisteren.

En dat is het enige waarvoor je ex je mist, en dat is hoe goed je was om te luisteren. Ze missen hoe je hen in moeilijke tijden hebt kunnen steunen, en ongeacht waarom je je relatie hebt beëindigd, je ex zal je daarvoor waarderen.

De overgrote meerderheid van de mensen zal op een bepaald moment in hun leven een relatiebreuk ervaren, en de enigen die dat niet doen, zijn de zeldzame mensen die met hun middelbare schoolliefjes trouwden en nog lang en gelukkig leefden tot het einde van hun dagen. En zelfs als het gaat om slechte scheidingen, is het normaal dat ze hun exen missen voor iets dat ze in hun relaties hebben aangeboden. Dus als je je ex mist vanwege iets dat ze deden dat je leuk vond, ben je niet de enige. Dat betekent natuurlijk niet dat je ze terug moet nemen, maar het is normaal dat je je zo voelt. En je ex voelt waarschijnlijk ook hetzelfde voor jou, omdat ze iets missen dat je ze hebt aangeboden.

#Wat #mist #basis #van #teken

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page