About Us

Weekend liefdesvoorspelling – Laat de juiste binnen

Weekend liefdesvoorspelling – Laat de juiste binnen

Vrijdagavond staat de zonnige Leo Maan driehoek Chiron en gaat ’s nachts vierkant met Uranus en Venus. De Ram Zon komt het hele weekend in conjunctie met Cheiron. De stemming is rijp om alles wat we hebben geleerd te integreren, vooral die zwaarbevochten bonks voor ons ego.

De stemmingsstrijd hier is dat we ook in staat zijn om nieuwere uitdagingen aan te gaan, het soort dat zich voordoet in nieuwe omstandigheden. Dat wil zeggen: we zijn onderweg, maar we kunnen daar niet stoppen! Naar binnen leunen en het opnemen tegen MEER (Chiron en de zon bewegen tenslotte in de richting van Jupiter) loont tastbaar.

Zaterdagavond, de Leeuw Maan quincunxeert Neptunus en driehoek Mercurius aan het einde van Ram. Ontdek het drama dat ontstaat wanneer je jezelf laat dromen, wanneer je creatieve drang volgt voorbij het praktische. Dan stromen we gemakkelijk in inzichten, correcties en plannen die ons verder brengen dan we ons ooit hadden durven voorstellen.

Op zondag raakt de maan praktische, zorgzame Maagd en quincunxeert Pluto in Waterman. Het verzet zich dan tegen Saturnus en gaat verder naar sextiel Mars in door de Maan geregeerde Kreeft. Compassie is de laatste tijd enorm belastend geweest… voor altijd? Wat moet u schrappen om uw vermogen en wil om te blijven zorgen te versterken? Waar wordt saamhorigheid geboden, verbinding: wat kan je steunen om te consolideren en door te gaan?

In ieder geval, met Mars in vroege Kreeft en Mercurius in late Ram, maak actieplannen af; verzamel en wek jezelf op om voorwaartse beweging te maken. Voorwaartse beweging die bevredigt en de basis vormt voor nieuw leven.

Heb je nog weekendplannen?

Over Satori

Vissen Zon, Steenbok Maan, Leo Rising

#Weekend #liefdesvoorspelling #Laat #juiste #binnen

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page