About Us

Weekend liefdesvoorspelling – Plezierzoekende Taurus-maan

Weekend liefdesvoorspelling – Plezierzoekende Taurus-maan

Vrijdagnacht schuift de Maan in de door Venus geregeerde Stier steeds dichter in conjunctie met Uranus, exact van de ene op de andere dag. Rillingen van verlangen. Venus zelf brengt het weekend door in vurige Ram, marcherend in conjunctie met Jupiter die omhoog beweegt op Cheiron: allemaal achter elkaar, in een stroomversnelling.

Dezelfde oude, dezelfde oude zal het niet snijden. Evenmin zal lang wachten. Met Mars in Tweelingen op weg naar een vierkant met Neptunus, is de timing zeker niet zeker. Dronken rijden komt in je op, dus misschien is het veiliger om vooruit te plannen zodat dingen peervormig worden of verdwijnen. Zonder tragedie zou het echter een vermakelijke komedie van fouten kunnen worden.

Dat stellium in Ram is zeker een plezierjacht. Mercurius in Waterman sextiel roedelleider Juno en komt in conjunctie met Saturnus. Houd de hele zondag je neus schoon en een helder hoofd, en een weg naar beloften ligt aan de horizon.

Met Venus-Jupiter-Chiron die samenwerken in Ram en Juno, zal bezitterigheid NIET vliegen, maar het kan in je gezicht wapperen. Zoek eventuele uitdagingen in die arena en glip uit het zicht totdat ze verdwijnen. Meedoen is niet de beste tijdsbesteding. Het is ook mogelijk om een ​​contract (of gepassioneerde relatie) te sluiten als oneervolle shenanigans van tafel zijn.

Zaterdagavond staat de Maan Stier vierkant Mercurius, sextiel Neptunus en vierkant Saturnus ’s nachts. Voorkom problemen door meer voor jezelf te willen dan een vechtpartij. Zoek een gezellig hoekje om van je cocktail te nippen en de vermakelijke kerfuffle te observeren… of een goed boek.

Zondagochtend voltooit de Stier-maan zijn vierkant met Saturnus en perfectioneert een driehoek met Pluto terwijl Mercurius zijn sextiel met Juno sluit. Vertraag en geniet van de zoete rit. Een gelofte is logisch, of een gelofte die logisch is, komt schijnbaar uit het niets. Eenvoudig en waar. Passie is de voorloper EN het resultaat.

Dan beweegt de Maan naar luchtig Tweelingen, in vierkant met de Vissen-Zon en sextiel naar Venus in Ram. Mercurius komt dichter bij Saturnus en solide aanwijzingen voor de plot. Er moet een manier zijn om te krijgen wat je wilt, wat je nodig hebt, en ALLE jeuk te krabben … die moet er zijn, toch?

Misschien. Houd je ogen open en je kraag open.

Heb je nog weekendplannen?

#Weekend #liefdesvoorspelling #Plezierzoekende #Taurusmaan

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page