About Us

Weekend liefdesvoorspelling – Venus-Neptunus vierkant waanvoorstelling / desillusie

Weekend liefdesvoorspelling – Venus-Neptunus vierkant waanvoorstelling / desillusie

Zelfs onder Mercurius retrograde is het een zeer productief weekend als je bereid bent om nog eens te kijken naar wat je wilt, waartoe je je aangetrokken voelt en de conclusies die je eerder hebt getrokken. Venus in Tweelingen wordt door Mercurius geregeerd en Mercurius in Stier wordt door Venus geregeerd. Wederzijdse ontvangst!

Tot en met zaterdagavond sexteert Mars in Kreeft Uranus in Stier. Een scherpe ommekeer is niet alleen mogelijk, maar ook waarschijnlijk. Nu een stap zetten, een die met gevoel wordt geleid, heeft de toegevoegde waarde van slimme investeringen.

Terwijl Mercurius schijnbaar achterwaarts naar de Zon beweegt, neemt Venus een vierkant op met Neptunus in Vissen. Het heroverwegen van ons hele paradigma ligt zeker op tafel. We zijn ofwel vatbaar voor het verlangen naar een illusie of raken gedesillusioneerd door onze vroegere en huidige idealen van liefde, geld en wat we denken over wat we krijgen.

Dit geldt ook voor onze esthetiek. Voel je je niet op je gemak in je huidige garderobe, of besluit je plotseling dat iets waar je ooit van hield niet meer bij je vibe past? Is dit kleinzielig? Ja en nee. Letterlijk kleinzielig, maar hoe we ons voelen heeft invloed op hoe we handelen (en dat raakt alles). Subtiliteit is belangrijk op deze gebieden als het gaat om uitgebreide effecten. Ik stel voor jezelf eraan te herinneren dat deze gevoelens van voorbijgaande aard zijn en dat geen enkel gevoel definitief is.

Vrijdagnacht sexteert de zonnige Leeuw Maan Venus en gaat ’s nachts naar Jupiter driehoek. Maak hooi terwijl de Leo Moon schijnt. Het Mars-Uranus-effect levert een aantal snap-opties op die je hart bevredigen en aanmoedigen. Geef toe aan gevoelens van vrijgevigheid!

De door Mercurius geregeerde Maagd-maan van zaterdagavond gaat in oppositie met Saturnus in Vissen en driehoek met de Zon. Terwijl de stemming afkoelt, is het nu tijd om Venuszaken te onderzoeken en opnieuw te bekijken. Wat dacht je dat er gezegd werd; wat werd er eigenlijk gezegd? Wat nog belangrijker is, voldeden acties aan de verwachtingen op basis van wat er werd gezegd? Worden afspraken nagekomen? Laat het sudderen.

Zondagochtend, volg je neus en je gevoel. De Maagd Maan voltooit zijn driehoek naar de Zon en gaat verder naar driehoek retro Mercurius. Volg AL je zintuigen. Wat is logisch, wat niet? Het is vooral belangrijk om al je eerdere aannames, die nu niet als een huis aanvoelen, te ‘snuffelen’. Dat betekent niet dat je ongelijk had. Het is een kans om te bewerken, of op zijn minst een bewerking te overwegen of op te merken wat opvalt.

In de nacht maakt de Maan een driehoek Uranus en vervolgens een sextiel Mars. Open je geest en je lichaam zal volgen. Het is tijd om slim te zijn over wat je misschien weet, maar waarvan je niet weet dat je het weet.

Heb je nog weekendplannen?

#Weekend #liefdesvoorspelling #VenusNeptunus #vierkant #waanvoorstelling #desillusie

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page