About Us

Weekend Love Forecast – Duik diep in het diepe voor ongeëvenaard inzicht

Weekend Love Forecast – Duik diep in het diepe voor ongeëvenaard inzicht

Wat wil je doen? Direct? Denk daar eens over na. Kun je het? Wil je het NU doen? Oké, dus wat hier gebeurt, is dat je het ofwel doet, van plan bent het te doen, of opnieuw begint met iets anders dat je wilt doen. Wat heb je bedacht?

Vrijdagmiddag staat de Weegschaal Maan (door Venus geregeerd) vierkant Pluto. Tegen de avond gaat het naar het door Pluto geregeerde Schorpioen en een driehoek naar Saturnus in Vissen. Ram Venus sextiel Mars in Tweelingen, exacte Saturnus-ochtend. Venus beweegt ook naar vierkant Pluto als Mars vierkant Neptunus. Wanhoop niet als het niet meteen duidelijk is wat je wilt. Stabiliteit komt met beweging. Duik naar beneden om het te ontmoeten.

Wat verwachten we vrijdagavond? We krijgen beweging en lichte tractie in de richting van onze doelen, dat wil zeggen als we PROBEREN. De drang om het te proberen wordt versterkt – sla het snel en licht en blijf in beweging. OF vind je plekje en blijf erbij.

Tweeling Mars heerser Mercurius (in Vissen) sextiel Uranus in Stier tot zaterdagmiddag. Verwacht feedback, OF een interne openbaring over waar je staat en hoe het met je gaat. Of allebei! Het kan zich ook indirect manifesteren, tekenen – of u wordt metaforisch door uw zintuigen getoond – niet alleen hoe u slaat, maar ook waar u vervolgens op moet mikken voor de beste resultaten.

Het kan ook een mooie ontmoeting van geesten zijn die verrast. Of een sensuele traktatie. Een hapje en een traktatie.

Mars-Venus passeert zijn hoogtepunt op zaterdagochtend en Mercurius-Uranus tegen de middag. Dat is wanneer Venus-Pluto en Mars-Neptunus van de achtergrond naar de voorgrond bewegen. Had wat ideeën rond een hunkering, maakte wat plannen, probeerde het, overwoog de uitkomst… wat werkte niet, wat werkte wel? Waar twijfel je nog over? Krijg je daar een gevoel bij? Wat DENKT u dat u zou moeten doen – wat VOELT u dat u zou moeten doen?

Misschien bent u NIET onzeker. Je hoeft geen plan te hebben om te begrijpen dat je het gaat doen. Geloven weegt zwaar als Mercurius naar de zon beweegt en de zon naar Neptunus. Het draagt ​​een groot gewicht alsof het niets was: drijven. Laat jezelf zweven als je kunt.

Waar ben je dichter bij anderen gegroeid, heb je een verlangen vergroot of verkleind: of je nu weet wat je wilt of niet, weet je met wie je het wilt? Of wie niet? Ben je bewogen in de richting van of weg van je oorspronkelijke begrip en mededogen voor het object object van je verlangen. Wat nog belangrijker is, zijn ze minder of meer een object geworden of minder of meer gewenst? Ben je overgegaan naar een groter visceraal begrip van wat er aan de hand is en jouw plaats in de dingen hier en nu?

Zaterdagnacht voegt Jupiter Cheiron in Ram samen. Meer begrip is niet altijd comfortabel, maar het is een geluk. Comfort komt met assimilatie en ervaring.

De Schorpioen-maan van zaterdagavond staat tegenover Uranus en driehoekig met Mercurius. Let op, luister. Stel je open voor die diepgewortelde kwaliteit van weten. Sta open voor leren en verbeteren. Het kan ook opwindend en bevredigend zijn.

Op zondag staat de Schorpioen-maan in een driehoek met de Vissen-zon en Vissen-heerser Neptunus. Het quincunxeert Venus en sextiel Pluto. De stemming drijft flow aan – dat wil zeggen, het is gemakkelijk om in flow getrokken te worden omdat onze verlangens ZO STERK zijn. En in die stroom bewegen is BEVREDIGEND.

Heb je nog weekendplannen?

#Weekend #Love #Forecast #Duik #diep #het #diepe #voor #ongeëvenaard #inzicht

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page