About Us

Weekend Love Forecast – Luister naar je hart

Weekend Love Forecast – Luister naar je hart

Dit weekend gaat Venus in Kreeft weg van een sextiel naar Uranus en in een driehoek met Neptunus in Vissen. De Maan in Leeuw maakt plaats voor een Maagd Maan die ons door het scala van emoties leidt op weg naar het benadrukken van onze gloednieuwe mogelijkheden – bedenk ze, droom ze groots.

De Gemini-zon vierkant Saturnus tot en met zondag: doe het rustig aan tot je weet wat je weet. Houd je neus schoon, zoals ze zeggen. Mars brengt ook Saturnus in beeld, een quincunx van de vurige Leeuw. Actie is bedoeld om de pomp klaar te stomen voor iets groters dan onszelf, maar niet zo hard of snel dat we het vuur in onze borst doven. Langzaam, afgemeten, genereus, met gravitas: doe het met hart.

Vrijdagnacht verandert de Maan in Leeuw quincunx Neptunus en verandert dan van teken in quincunx retro Pluto. De Maagd Maan verandert de aard van het punt van de resulterende jod van vurig naar aards. Het pakt ook een driehoek naar Jupiter in Stier op de noordelijke knoop, een ondersteunende duw naar je betere zelf.

Deze stemming overbrugt de kloof tussen de ideale fantasie en wat we moeten opgeven om daar te komen (of ergens in de buurt daarvan). De stemming wordt realistischer, maar niet op een louterende of demoraliserende manier. Het dringt door – wat er voor nodig is. Een praktische Maagd-stemming verzamelt de troepen. Het is schoon, het ondersteunt. Het bespaart. Neem in wat je nodig hebt en niet meer. Met Mercurius in Stier, overweeg uw middelen.

Zaterdagavond staat de Maagd Maan driehoek Mercurius. Als u nadenkt over uw middelen, denk dan ook na over uw waarden. Onze doelstellingen moeten zowel onze waarden als onze verlangens weerspiegelen, anders zullen we niet tevreden zijn. Bedenk wat je nodig hebt om tevreden te zijn. Gebruik je slimme slimheid om een ​​goede te bedenken.

Op zondag staat de Maagd Maan driehoek Uranus en sextiel Venus. Het gaat zich van de ene op de andere dag tegen Neptunus verzetten. De collectieve stemming ondersteunt het breken met traditie en het aangrijpen van de kans om een ​​nieuwe weg in te slaan. Laat inspiratie binnen; laat uw natuurlijke verbondenheid met het leven een zorgzame verbinding met de juiste antwoorden inspireren. Luister met je hart. Luister naar je hart.

#Weekend #Love #Forecast #Luister #naar #hart

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page