Mentalist Nuno
Mentalist Nuno Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 222 reviews
5 1

Weekhoroscoop 12 t/m 19 maart 2022: volle maan in Maagd

Weekhoroscoop 12 t/m 19 maart 2022: volle maan in Maagd

Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop van 12 tot 19 maart 2022 van astroloog Irma van der Wijk. Op 18 maart 2022 staat de volle maan in Maagd. Deze volle maan maakt samen met de zon een astrologisch aspect met Pluto in het huis van carrière. Deze volle maan in Maagd heeft de kracht om jouw ambitie en carrièreplannen in het licht te zetten.

Wat staat er voor jou in de sterren van 12 t/m 19 maart 2022?

Klik op de afbeelding om de video te openen.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022-2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending in onze webshop Boekenwereld.com.

bestel nu

Lees verder:Source link
Weekhoroscoop 12 t/m 19 maart 2022: volle maan in Maagd

error: Content is protected !!