Mentalist Nuno

Weekhoroscoop:

Nuno weekhoroscoop

  • Weekhoroscoop Ram Week 48 2022
   Niet alleen in de liefde gaat het deze week goed met jou, ook in de beroepssfeer maak jij grote sprongen. De veranderingen kunnen anders uitpakken dan verwacht. Maar ze pakken dan wel beter uit. Het wordt een week vol verrassingen.

  • Weekhoroscoop Stier Week 48 2022
   Iemand moet het eerst een stap in de goede richting doen om die akelige situatie op te lossen. Waarom jij niet? Waarom nu niet? Je hoeft niets te vergeten, alleen te vergeven. Je kunt het best. Je moet het gewoon proberen, deze week nog.

  • Weekhoroscoop Tweeling Week 48 2022
   Als jij deze week eens toegeeft dat een ander gelijk heeft, betekent dat nog niet dat jij de strijd verloren hebt. Andere mensen zullen jou om jouw ruimdenkendheid en jouw flexibele houding juist meer respecteren. Deze zet gaat naar jou.

  • Weekhoroscoop Kreeft Week 48 2022
   Jouw sterke wilskracht stelt je deze week in staat je grote doorzettingsvermogen te tonen en op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Anderen zullen onder de indruk zijn. Dit is belangrijk, het heeft invloed op de rest van je leven.

  • Weekhoroscoop Leeuw Week 48 2022
   Deze week kunnen er dingen gebeuren die je werkelijk in je diepste "ikje" raken en wakker schudden. Denk rustig na. Wat voel jij daarbij? Doe iets met die opkomende emoties en laat ze niet voorbij gaan. Dit zijn belangrijke momenten in je leven.

  • Weekhoroscoop Maagd Week 48 2022
   In je relatie is iets dat jou erg bezighoudt. Je partner merkt de verandering in je betrokkenheid en waardeert dat zeer. Praat er samen over zodat jullie ook samen kunnen groeien en kunnen genieten van elkaar. Er kunnen een paar mooie kansen ontstaan.

  • Weekhoroscoop Weegschaal Week 48 2022
   Je reageert deze week erg geprikkeld. Met jouw overspannen reactie breek je alles af wat je net hebt opgebouwd. Je moet de kritiek die je krijgt niet persoonlijk opvatten. Je krijgt kritiek op je handelen, niet op jou als persoon.

  • Weekhoroscoop Schorpioen Week 48 2022
   Durf deze week eens te fantaseren. Bedenk hoe de toekomst er uit kan zien en hoe jij wilt dat jouw toekomst er uitziet. Bedenk dan hoe je dat kunt bereiken en ga meteen aan de slag. Houd dat toekomstbeeld vast als het even moeilijk wordt.

  • Weekhoroscoop Boogschutter Week 48 2022
   Je gaat toch niet al je reserves opmaken? Is wat je van plan bent zo belangrijk dat je zo'n groot risico wilt lopen? Wees toch verstandig. Kan het niet een maatje kleiner? Wacht met beslissen in ieder geval tot het einde van deze week.

  • Weekhoroscoop Steenbok Week 48 2022
   Je wilt weer winnen. Het is goed voor je als je leert om compromissen te sluiten. Een keer toegeven hoort bij het leven. Je gaat niet dood aan een compromis of een keer toegeven. Sterker nog, je zult er eerder respect mee verdienen van je medemensen.

  • Weekhoroscoop Waterman Week 48 2022
   Je bent veel te streng voor jezelf de laatste tijd. Zelfs de kleinste oneffenheid wil jij glad strijken. Je partner is allang weer tevreden met jou, dus waarom ben jij dat nog niet? Vergeef een ander, maar ook jezelf.

  • Weekhoroscoop Vissen Week 48 2022
   Je komt deze week tot de ontdekking dat je er met je mening naast zat. Gelukkig is het nog niet te laat. Verander je mening. Je kunt beter toegeven dat je er naast zit, dan ten kosten van alles aan je mening vast te houden.

Alle sterrenbeelden en de bijbehorende datums zijn:

weekhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april

weekhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei

weekhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

weekhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli

weekhoroscoop weekhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

weekhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september

weekhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

weekhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

weekhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december

weekhoroscoop Steenbok 23 december – 20 januari

weekhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari

weekhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart

Weekhoroscoop

Jouw weekhooscoop helemaal gratis. Ontdek wat jij van de week mag verwachten. Elke week een verse weekhoroscoop!

Nieuwe weekhoroscopen – Daghoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.Daghoroscoop – Wat zeggen de sterren deze week over jou? Lees het in jouw weekhoroscoop

Nieuwe weekhoroscopen – Weekhoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen. – Wat zeggen de sterren vandaag over jou? Lees het in jouw weekhoroscoop.