About Us

Wekelijkse astrologische voorspelling: 20 – 26 februari 2023

Wekelijkse astrologische voorspelling: 20 – 26 februari 2023

Wat zou je vinden van een week van mystieke manifestatie, passie en avontuurlijke interacties? Lees verder om alles te weten te komen over de astro-energie die deze week op je afkomt!

Er vinden deze week twee behoorlijk magische transits plaats en ze vinden beide plaats op 20 februari. Sociaal Venus danst in het vuur Ram terwijl de Nieuwe Maan in Vissen je helpt je dromen waar te maken!

A Nieuwe maan in Vissen is een tijd van vernieuwing en een nieuw begin, vooral met betrekking tot je emotionele en spirituele leven. De energie van de Vissen Nieuwe Maan nodigt je uit om je verbeeldingskracht en intuïtie aan te boren, nieuwe spirituele praktijken te verkennen en contact te maken met je diepste gevoelens en verlangens.

Dit kan een tijd zijn om nieuwe intenties en doelen te stellen met betrekking tot je emotionele welzijn, spiritualiteit en creativiteit. Nieuwe manen zijn de beste tijd van de maand om je verlangens te manifesteren, en intuïtieve Vissen-energie helpt je om die overvloedige Universele energieën aan te boren.

Om het meeste uit deze transit te halen, moet u zich bezighouden met creatieve activiteiten en zelfexpressie; oefen zelfzorg, zoals meditatie of therapie; maak contact met de natuur en het spirituele rijk; en denk na over je diepste gevoelens en verlangens.

We hebben ook Venus in Ram: een tijd van vrijmoedigheid, vertrouwen en assertiviteit op het gebied van liefde en relaties. De onafhankelijke en impulsieve energie van Ram kan ertoe leiden dat u risico’s neemt en gedurfde stappen zet in uw relaties, en dat u meer zelfvertrouwen krijgt in het uiten van uw verlangens en behoeften.

Echter als een Vuur tekenkan de pittige aard van Ram ook leiden tot impulsieve beslissingen en acties, en het kan zijn dat u instinctief handelt in plaats van zorgvuldig te overwegen.

Om het meeste uit deze overgang te halen, moet u moedig en assertief zijn in het uiten van uw verlangens en behoeften in relaties en het initiatief nemen om nieuwe relaties aan te gaan of bestaande relaties nieuw leven in te blazen. Wees assertief en toch liefdevol, avontuurlijk en toch attent, en probeer de balans te vinden tussen jouw behoeften en de behoeften van anderen in relaties.

20 februari – 26 februari is een week om te manifesteren, naar binnen te gaan en expressief te zijn

Met de nieuwe maan in Vissen en Venus in Ram deze week, voelt u zich misschien aangetrokken om nieuwe emotionele en spirituele paden te verkennen, terwijl u ook een boost van vertrouwen en vrijmoedigheid voelt op het gebied van liefde en relaties. Om het meeste uit deze transit te halen, moet je proberen je te concentreren op je emotionele en spirituele groei, terwijl je ook je relaties versterkt, je verlangens manifesteert en nieuwe ervaringen nastreeft met vertrouwen en durf.

Ben je klaar om je dromen tot leven te brengen en avontuur in je relaties uit te nodigen? Het is tijd om verbinding te maken met je intuïtie, je creatieve visie te vinden en je ideale leven aan te trekken!

Planetaire Locaties Tijdens Deze Week

  • De zon: Waterman (20 januari 2023 – 18 februari 2023), Vissen (18 februari 2023 – 20 maart 2023)
  • Kwik: Waterman (11 februari 2023 – 2 maart 2023)
  • Venus: Vissen (26 januari 2023 – 20 februari 2023)
  • Mars: Tweelingen (20 augustus 2022 – 25 maart 2023)
  • Jupiter: Ram (20 december 2022 – 16 mei 2023)
  • Saturnus: Waterman (17 december 2020 – 7 maart 2023)
  • Uranus: Stier (tot 25 april 2026)
  • Neptunus: Vissen (tot 30 maart 2025)
  • Pluto: Steenbok (tot 20 januari 2024)

Dagelijkse astrologische snapshots

Maandag 20 februari

Zon

Vissen – De dromerige Vissen Maan versterkt intuïtie, creativiteit en emoties. Zelfzorg is cruciaal tijdens deze periode – focus op activiteiten die je opbeuren en je helpen je op één lijn te voelen.

Maan

Vissen – De Vissen-maan is intuïtief, gevoelig en dromerig en stimuleert creativiteit en dagdromen. Laat je vandaag leiden door je verbeelding en je intuïtie.

Astrologisch aspect

Nieuwe Maan in Vissen – Het is een goed moment om een ​​creatief project te starten. Omarm je intuïtie, verbeeldingskracht en mededogen.

Venus gaat Ram binnen – Met deze transit kun je de leiding nemen over liefde en krijgen opgewonden over liefde. Het is tijd om contact te maken met de mensen om wie je het meest geeft.

Lees dit hierna: 10 dingen die u moet opnemen in uw maandelijkse ritueel bij volle maan

Dinsdag 21 februari

Zon

Vissen

Maan

Vissen

Astrologisch aspect

Mercurius in Waterman vierkant Uranus in Stier – Deze doorvoer brengt opwindende energie met zich mee, maar kan ook nervositeit of angst veroorzaken in uitdagende situaties of interacties. Begin de dag met evenwichtsoefeningen zoals meditatie en yoga om negativiteit los te laten en het evenwicht te bevorderen.

woensdag 22 februari

Zon

Vissen

Maan

Ram – De Ram-maan brengt passie en opwinding en moedigt je aan om je passie te volgen. Wees creatief en verken ideeën die je enthousiast maken over het leven.

Astrologisch aspect

Mercurius in Stier driehoek Mars in Tweelingen – Je geest is scherp en helder, waardoor het gemakkelijker wordt om je te concentreren, beslissingen te nemen en duidelijk te communiceren. Het is een geweldige dag voor zakelijke bijeenkomsten, onderhandelingen en plannen voor de toekomst.

Donderdag 23 februari

Zon

Vissen

Maan

Ram

Astrologisch aspect

Ram Maan sextiel Mercurius in Waterman – Je voelt je spraakzamer en socialer dan normaal, wat je aanmoedigt om met anderen om te gaan en je ideeën te delen. Neem vandaag nog contact op met gelijkgestemde individuen, brainstorm en druk jezelf creatief uit.

Vrijdag 24 februari

Zon

Vissen

Maan

Stier – De stabiele Stier Maan is ontspannend en aardend, waardoor je je emotioneel objectiever voelt. Breng tijd buitenshuis door om uw energie af te stemmen op die van het Universum van vandaag.

Zaterdag 25 februari

Zon

Vissen

Maan

Stier

Astrologisch aspect

Stier Maan vierkant Mercurius in Waterman – U kunt vandaag meer humeurigheid ervaren dan normaal, waardoor u wordt uitgedaagd om het evenwicht te bewaren te midden van emotionele turbulentie. Door de chakra’s in balans te brengen en met bergkristal te werken, kun je frustratie en spanning loslaten.

Zondag 26 februari

Zon

Vissen

Maan

Tweeling – Als de maan in Tweelingen staat, verlang je naar mentale stimulatie en creatieve expressie. Laat je gedachten en gevoelens vandaag de vrije loop door te schrijven, tekenen of schilderen!

Sluit u vervolgens aan bij astroloog Terence Guardino voor deze week video astrologie voorspelling.

#Wekelijkse #astrologische #voorspelling #februari

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page