About Us

Wekelijkse astrologische voorspelling: 27 februari – 5 maart 2023

Wekelijkse astrologische voorspelling: 27 februari – 5 maart 2023

Ben je klaar om je tanden te zetten in heldere communicatie, nieuwe en opwindende ideeën en kansen voor groei en leren? Dan kun je maar beter verder lezen want er komen deze week twee spannende transits jouw kant op!

Op 27 februari hebben we een Maan van het eerste kwartier in Tweelingen, wat een tijd van besluitvorming en actie aankondigt. Je wordt gevraagd om de uitdagingen en obstakels in je leven het hoofd te bieden en beslissingen te nemen die je naar je doelen brengen.

Tweelingen is een luchtteken dat wordt geassocieerd met communicatie, leren en aanpassingsvermogen, en deze maantransit kan een verhoogde focus op deze gebieden brengen. U kunt de drang voelen om uw gedachten en ideeën effectiever over te brengen, nieuwe leermogelijkheden te zoeken en meer open te staan ​​voor verandering en nieuwe ervaringen.

De tegenstrijdige energie van deze transit kan echter ook leiden tot verwarring, besluiteloosheid en overdenken. Ga op zoek naar nieuwe leermogelijkheden, daag jezelf uit om je kennis en perspectieven uit te breiden, en blijf flexibel en open voor verandering.

De volgende stap is Mercurius – de heersende planeet van Tweelingen – die op 2 maart overgaat in dromerige, intuïtieve Vissen, waarbij je meer focust op je verbeeldingskracht, creativiteit, intuïtie en emoties. Mercurius is de planeet van communicatie en denken, en in het teken Vissen kan het dromerige en fantasierijke energie brengen in je denken en perceptie van de wereld.

Tijdens deze overgang merkt u misschien dat u intuïtiever bent en meer in contact staat met uw emoties, en dat u ook fantasierijker en creatiever bent in uw communicatie en probleemoplossing. De vloeiende en beïnvloedbare energie van Vissen kan echter ook leiden tot verwarring, besluiteloosheid en de neiging om te verdwalen in fantasieën of illusies.

27 februari – 5 maart is een week om open, communicatief en creatief te blijven

Deze week wordt je energie gericht op communicatie, leren en aanpassingsvermogen, terwijl je ook in contact staat met je emoties en intuïtie. De Maan van het eerste kwartier in Tweelingen is een tijd van besluitvorming en actie ondernemen, terwijl Mercurius in Vissen wordt geassocieerd met creativiteit, intuïtie en verbeeldingskracht.

Ben je bereid om deze week een open geest te behouden en kansen voor groei te zoeken? Misschien moet je jezelf uitdagen om nieuwe perspectieven en ideeën te omarmen om je meer op één lijn te voelen met je geest.

Planetaire Locaties Tijdens Deze Week

  • De zon: Vissen (18 februari 2023 – 20 maart 2023)
  • Kwik: Waterman (11 februari 2023 – 2 maart 2023), Vissen (2 maart 2023 – 3 april 2023)
  • Venus: Ram (20 februari 2023 – 16 maart 2023)
  • Mars: Tweelingen (20 augustus 2022 – 25 maart 2023)
  • Jupiter: Ram (20 december 2022 – 16 mei 2023)
  • Saturnus: Waterman (17 december 2020 – 7 maart 2023)
  • Uranus: Stier (tot 25 april 2026)
  • Neptunus: Vissen (tot 30 maart 2025)
  • Pluto: Steenbok (tot 20 januari 2024)

Dagelijkse astrologische snapshots

Maandag 27 februari

Zon

Vissen – De dromerige Vissen Maan versterkt intuïtie, creativiteit en emoties. Zelfzorg is cruciaal tijdens deze periode – focus op activiteiten die je opbeuren en je helpen je op één lijn te voelen.

Maan

Tweelingen – De Tweeling Maan verhoogt mentaal bewustzijn, focus en creativiteit. Oefen stimulerende activiteiten waarmee u zich vandaag creatief kunt uiten.

Astrologisch aspect

Maan in het eerste kwartier in Tweelingen – Plannen op korte termijn hebben misschien wat aanpassingen nodig met deze energie, maar het zal het waard zijn. Wees flexibel met veranderingen als ze nodig zijn en komen.

Dinsdag 28 februari

Zon

Vissen

Maan

Kanker – De Kreeft-maan is gevoelig, intuïtief en medelevend en spoort je aan om degenen van wie je houdt te beschermen. Zorg ervoor dat je voor jezelf zorgt door middel van activiteiten die je geest met vreugde vullen.

woensdag 1 maart

Zon

Vissen

Maan

Kanker

Astrologisch aspect

Kreeft Maan vierkant Jupiter in Ram – Tijdens deze transit kunt u een emotionele overdrijving of neiging tot overmatig genot ervaren, wat kan leiden tot potentiële conflicten of excessen. Het is een uitstekend moment om je bewust te zijn van je acties en beslissingen en je te concentreren op het bewaren van het evenwicht en de zelfdiscipline.

Lees dit hierna: Uw energieprognose voor maart 2023

Donderdag 2 Maart

Zon

Vissen

Maan

Kanker

Astrologisch aspect

Mercurius gaat Vissen binnen – Je fantasie zal aanslaan met deze transit! Het is tijd om je te concentreren op creatieve ondernemingen en hobby’s.

Vrijdag 3 maart

Zon

Vissen

Maan

Leeuw – de Leo Maan is kinderlijk en luchtig, waardoor je je vriendelijker en zelfverzekerder voelt. Dit is een geweldige dag om je genegenheid te delen met degenen van wie je houdt!

Zaterdag 4 maart

Zon

Vissen

Maan

Leeuw

Astrologisch aspect

Leeuw Maan vierkant Uranus in Stier – U kunt plotselinge veranderingen of verstoringen in uw emotionele toestand of omgeving verwachten, die ongemakkelijk of verontrustend kunnen aanvoelen. Om met deze transit om te gaan, is het essentieel om flexibel en aanpasbaar te blijven en onverwachte situaties met een open geest te benaderen.

zondag 5 maart

Zon

Vissen

Maan

Maagd – De Maagd-maan verhoogt de motivatie en helpt je om je op dit moment beter te voelen over al het werk of elke taak die op je bord ligt. Wees niet bang om je takenlijst aan te pakken.

Sluit u vervolgens aan bij astroloog Terence Guardino voor deze week video astrologie voorspelling.

#Wekelijkse #astrologische #voorspelling #februari #maart

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page