About Us

Wekelijkse astrologische voorspelling 6 – 12 maart 2023

Wekelijkse astrologische voorspelling 6 – 12 maart 2023

Het is een grote week in de kosmische kalender. De Maagd Volle Maan vergezelt de gedenkwaardige binnenkomst van Saturnus in Vissen. Hier maakt hij golven met betrekking tot ons spirituele pad en ons gevoel van betekenis en verbinding. Grote thema’s als oorlog en vrede komen op de voorgrond, samen met een zich ontwikkelend verhaal over hoe we onze verbeeldingskracht moeten gebruiken om voor ons te werken in plaats van tegen ons. Het wordt tijd dat we stoppen met zelfsabotage – persoonlijk en collectief. Diep helende werk is een noodzakelijk onderdeel van dit proces. Focus op het spirituele lichaam, de aura, de chakrasystemen, de meridianen. Kijk diep in jezelf voor antwoorden. Veranker jezelf in je ziel. Houd een droomdagboek bij.

Daarnaast hebben we ook de briljante drievoudige conjunctie van Vesta, Cheiron en Jupiter in Ram. Ja, het leven is soms pijnlijk, maar er zijn ook grote geschenken die aan onze voeten belanden wanneer we ze het minst verwachten. Overweeg hoe u uw persoonlijke verhalen kunt gebruiken om anderen te helpen en op te leiden. Bewustwording van kracht gewonnen uit lijden is een krachtig thema van deze transit. Dit is een energetische zuivering die ernaar streeft om passie, energie, drive, wil en motivatie te vergroten. Neig naar de innerlijke vlam. Concentreer u op uw persoonlijke genezingsreis. We leren allemaal hoe we een betere relatie met onszelf kunnen hebben, zodat we een betere relatie met elkaar kunnen hebben.

******************************************************* ********
De volledige wekelijkse voorspellingsvideo is beschikbaar voor leden op mijn Patreon.
Klik hier om mee te doen en te kijken.
******************************************************* ********

De belangrijkste aspecten van deze week

06-mrt-23 Zon sextiel Uranus
Een uitnodiging om nieuwe wegen van zelfexpressie te verkennen. Probeer de nieuwe jij.

07-mrt-23 Volle Maan in Maagd. Saturnus gaat Vissen binnen
Een emotionele vloedgolf die kwesties rond gezondheid, dienstbaarheid en verbetering van het leven naar de voorgrond brengt. Als we het kunnen dromen, kunnen we het doen – maar eerst hebben we een realiteitscheck nodig. Een geloofstest leidt tot een grotere definitie van de levensmissie van onze ziel.

08-mrt-23 Geen grote aspecten

09-mrt-23 Geen grote aspecten

10-mrt-23 Mercurius driehoek Pallas
Vredestichtend gesprek. Bewustwording van hoe emotionele patronen uit de kindertijd vorm kunnen geven aan wat we denken. Opnieuw nadenken over wat we hebben geleerd.

11-mrt-23 Pluto vierkant Juno. Venus sextiel Mars. Juno gaat Stier binnen. Mercurius sextiel Uranus
Het aanpakken van angsten rond toewijding. Een energieke boost voor creativiteit. Een kans om vanuit het hart te handelen. Op zoek naar manieren om de veiligheid in relaties te versterken. Vind nieuw materiaal om te bestuderen om nieuwe gedachten op te wekken. Test nieuwe ideeën.

12-mrt-23 Jupiter, Cheiron, Vesta conjunctie. Saturnus sextiel Juno
Heilige zuivering. Kracht door lijden. Leren van pijn. Begrijpen hoe we een betere relatie met onszelf kunnen hebben. Het rijpen van huwelijken, contracten en soortgelijke verbintenissen.

#Wekelijkse #astrologische #voorspelling #maart

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page