About Us

Wekelijkse Tarotscoop 6 – 12 maart 2023

Wekelijkse Tarotscoop 6 – 12 maart 2023

Volle manen, grote transits, en net maart doorkomen – oh jee! Het ziet er naar uit dat onze borden behoorlijk vol zijn deze week.

Ja, we hebben een Volle maan praktisch, nuchter Maagd deze week op de 7e, wat iets zou moeten zijn om naar uit te kijken als je klaar bent om aan de slag te gaan en je intenties met enige bedachtzaamheid en planning vast te stellen.

Op dezelfde dag wil je ook uitkijken Saturnusplaneet van beperkingen (maar ook verantwoordelijkheid), verhuizen naar Vissenwaarin wordt opgeroepen tot grote introspectie en intuïtieve zelfreflectie.

Alleen al deze twee gebeurtenissen kunnen de boel behoorlijk opschudden, dus we zullen wat begeleiding en expertise van de Tarot natuurlijk om te zien hoe het voor ons op een persoonlijker niveau uitpakt!

Wekelijkse Tarotscoop voor 6 – 12 maart 2023

Ram

6 van toverstokken (omgekeerd)

Ram krijgen misschien niet de lof of erkenning die ze deze week zoeken.

Het kan voelen alsof je op dit moment een beetje losgekoppeld bent van anderen om je heen, je niet gezien voelt voor je inspanningen of volledig genegeerd wordt.

Met de 6 van toverstokken omgekeerd op tafel, is het belangrijk dat je het niet persoonlijk opvat en probeert je eigen grootste cheerleader te zijn.

Soms raken mensen te veel verstrikt in hun eigen zaken om anderen volledig te herkennen – laat het niet reflecteren op je stralende ramzelf.

Stier

Koning van toverstokken

Stier dit is een tijd om moedig en luid op te komen in wat je ook doet.

De Koning van toverstokken zegent het rijk van vertrouwen, verschijnt in stijl en neemt de bestuurdersstoel in. Als je een boost van moed nodig hebt gehad, kan deze week daar heel goed voor zorgen.

Je moet het natuurlijk nog steeds zelf pakken!

Of je je nu uitspreekt over iets dat je altijd al wilde zeggen of gewoon meer ruimte inneemt in de menigte, deze week gaat helemaal over Jij.

Tweeling

De zon (omgekeerd)

Tweeling zich niet helemaal voelt zoals ze zouden moeten.

De zon omgekeerd kan aanvoelen als een domper op je humeur, wat aangeeft dat je je niet alleen losgekoppeld voelt van je vreugde en optimisme, maar dat je je in het algemeen losgekoppeld voelt van jezelf.

Hoewel dit niet allemaal kommer en kwel is, kan het nog steeds een beetje funky en “off” aanvoelen te midden van de dingen.

Bevestig uw gevoelens, zelfs als niets in het bijzonder deze vreemde gang van zaken heeft gekatalyseerd, en onthoud dat ook dit voorbij zal gaan.

Kanker

Ridder van toverstaf

Kankerben je klaar om met moed en optimisme vooruit te stormen?

De Ridder van toverstaf vraagt ​​om uw deelname deze week, daarbij opmerkend dat het een heel goede tijd kan zijn om te reizen, op avontuur te gaan of om in het algemeen moediger op het bord te staan.

Je moet hier echter de plaats van de ridder innemen – hij beweegt niet zomaar uit zichzelf.

Luister deze week naar je instincten en impulsen. Het kan een uitstekende tijd zijn voor momentum en verandering die door uw eigen hand zijn gecreëerd.

Leeuw

De keizer

Leeuw wordt deze week geroepen tot een positie van leiderschap en autoriteit.

Als je iets wilt, moet je het misschien zelf maken. De keizer vraagt ​​je om je eigen basis te smeden, je eigen leider te zijn en de baas te zijn.

Dit kan behoorlijk productief zijn, maar je moet erop vertrouwen dat je het allemaal zelf kunt doen.

Er is maar plaats voor slechts één keizerachtig figuur. Wil je luisteren naar de autoriteit van iemand anders of je eigen autoriteit zijn?

Maagd

Koning der Zwaarden (Omgekeerd)

Maagdwil je deze week misschien op de rem trappen en voorkomen dat je in je hoofd blijft hangen.

De Koning van zwaarden omgekeerde punten wijzen op gemakkelijk gefrustreerd raken, verstrikt raken in miscommunicatie en te veel nadenken over dingen die vrij eenvoudig zouden moeten zijn.

Het kan voelen alsof je alles in één keer moet oplossen of dat gesprek meteen moet voeren, maar deze week is het misschien het beste om het oplossen van problemen achterwege te laten en terug te keren naar het hart en de intuïtie.

Lees dit hierna: Uw energieprognose voor maart 2023

Weegschaal

Pagina van Pentakels (Omgekeerd)

Weegschaaleen beetje opgebrand?

De Pagina van Pentakels omgekeerd laat zien dat je je best doet met betrekking tot je vaardigheden, financiën en carrière en nieuwe dingen nastreeft op die gebieden.

U bent deze week echter waarschijnlijk tegen een muur aangelopen. Het kan voelen alsof je motor leeg is, zelfs als je net bent begonnen, de timing niet klopt of iets niet verloopt zoals je had gepland.

Het is niet het einde van de wereld, maar misschien wil je dat onthouden rest maakt ook deel uit van elk goed plan.

Schorpioen

10 van toverstokken (omgekeerd)

Schorpioen moet erkennen dat niet alles met de hand hoeft te gebeuren.

De 10 van toverstokken reversed vraagt ​​je om deze week wat bagage en lasten te verwijderen.

Heb je geprobeerd het weer helemaal alleen te doen? De kaarten erkennen de schoonheid van je can-do-houding, maar suggereren vriendelijk dat je misschien meer hebt afgebeten dan je nu kunt kauwen.

Haal een paar keer diep adem en onthoud dat het geen schande is om hulp te vragen, Schorpioen.

Boogschutter

2 van bekers (omgekeerd)

Boogschutterdit is misschien niet de week voor grootse liefdesbekentenissen.

De 2 van kopjes omgekeerd maakt voorlopig een einde aan liefde, romantiek en de uitwisseling van genegenheid. Deze week zal niet zo productief zijn in het nakomen van verplichtingen of het versterken van je relaties met anderen, romantisch of anderszins.

Dat betekent echter alleen maar dat u meer succes zult hebben met wat vaste ‘me-time’.

Hoe versterk je je verbinding met jezelf?

Steenbok

6 van Pentakels (omgekeerd)

Steenbokis het belangrijk dat je kijkt naar wat je kunt geven deze week.

De 6 van Pentakels omgekeerde hints dat je misschien in de verleiding komt om je tijd en energie nu aan anderen te besteden, maar misschien merkt dat de uitwisseling uiteindelijk niet zo bevredigend is als je dacht.

Hoewel u niet voor iedereen uw deuren hoeft te sluiten, is het ideaal om nu extra tijd te besteden aan het overwegen van het ondertekenen van toezeggingen, zakelijke deals en contracten.

Ze zullen niet allemaal een match made in heaven zijn.

Waterman

9 van bekers

Watermanheb je een wervelwind van overvloed op tafel.

Met de 9 van bekers, komt dit specifieke soort overvloed voort uit je eigen oprechtste intenties en verlangens. Denk aan iets dat je na aan het hart ligt – een verlangen dat echt trouw is aan wie je authentiek bent.

En let dan deze week op synchroniciteiten, kleine kansen die je daar kunnen brengen, en tekens en symbolen die je laten zien dat je op de goede weg bent.

Het is niet alleen onderweg – het is hier. Dus houd je ogen open om het pad voorwaarts te zoeken dat je naar die zegen leidt.

Vissen

6 van kopjes

Vissendeze week staat in het teken van reizen door… je eigen herinneringen.

Je staat hoe dan ook bekend om je meer contemplatieve, emotionele kant. Maar de 6 van kopjes is hier om je onbewuste geest en zijn wijsheid nog meer te benadrukken.

Het gaat niet alleen om voor de lol door de geheugensteeg te reizen. Deze week is het waarschijnlijk dat het verleden een aantal sleutels bevat voor uw heden – oplossingen en lessen uit vervlogen tijden die klompjes wijsheid voor de toekomst bevatten.

Blijf daar niet hangen, maar sta open voor het luisteren naar stemmen van lang geleden.

Aan de slag met uw volgende stappen

De planeten en sterren zijn niet de enige dingen die deze week bezig zijn. Je kunt ook je eigen actieplan maken!

Dat klopt – de Tarot en astrologie zijn geweldige hulpmiddelen die ons helpen te ontcijferen hoe de bewegingen van het heelal stromen en wat het op grote schaal voor ons zou kunnen betekenen.

Als het echter om de kleine details gaat, is het aan ons om te beslissen wat en hoe we met die informatie willen doen. Je hoeft niet zomaar je handen in de lucht te gooien en de volledige controle over te geven. Met de informatie die je nu hebt, kan een doordacht, opzettelijk plan het verschil maken.

Dus, wat wordt jouw eerste stap op weg naar succes?

Gerelateerd artikel: 10 dingen die je MOET opnemen in je maandelijkse ritueel bij volle maan

#Wekelijkse #Tarotscoop #maart

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page